Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו שנת 95,עם 71,000 ק"מ,האם יש דרך טכנית לבדוק האם הקמ"ש לא מזוייף?

shay2828
שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי לכולם

הציעו לי פיאט פונטו שנת 95 דגם HSD גיר ידני.הרכב הוא יד 3 עם 71,000 ק"מ.

היום חברי שמבין קצת במכונאות בדק את הרכב,ואמר לי שהשילדה נקייה,המנוע נשמע מדהים והרכב עושה רושם מעולה.

שאלתי אותו האם הקמ"ש מזוייף,והוא ענה לי שאין לו דרך לדעת האם הק"מ מזוייף,אבל על פניו המנוע נשמע טוב מאוד והרושם הראשוני של המנוע בהחלט מתאים ל 71,000 ק"מ.

ביום ראשון אני ככל הנראה הולך לקחת את הרכב לאחד המוסכים שמתמחה בפיאט,כדי לקבל חוות דעת מקצועית ומעמיקה יותר.

רציתי לדעת האם יש דרך טכנית לדעת:

1-האם הק"מ של הרכב מזוייף?

2-האם נעשה אי פעם ברכב ראש מנוע?

בתודה מראש

שי.

נ.ב-חשוב לי לציין שאת הרכב הנ"ל אני קונה מחבר מאוד טוב של ידיד נאמן שלי.לדבריו הרכב נקנה לפני 10 חדשים מזוג מבוגרים והזוג מבוגרים האלו טענו בפניו שהם קנו את הרכב גם מזוג אנשים לא צעירים..

עוד חשוב לי לציין במהלך ה-10 חודשים בהם הפיאט ברשותו נעשו הטיפולים הבאים:

החלפת בולמי זעזועים.

החלפת משאבת מים

טיפול טיימיניג

החלפת רפידות וצלחות קדמיות.

וטיפול 10,000 סטנדרטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאוד מדאיג אותי העניין שהחליפו בולמים אחרי 71000 ק"מ , זה לא הגיוני במיוחד אם הרכב הזה כביכול הוא רכב של זקנים .

משהו פה לא נראה לי .

בעל הרכב נוסע הרבה בעיר,יכול להיות שהבורות והמהמורות גרמו לכך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין לא הגיוני לפי דעתי .

הוא נוסע בכבישי בני ברק.הכבישים שם הם בגדר כבישי כפרים ערביים.הכל בורות ומהמורות.

הבחור גר ועובד שם,ורוב נסיעותיו הם שם.

ייתכן מאוד שלאחר 10 חודשי נסיעה,כבישי העיר הכריעו את הבולמים.

סה"כ הרכב עושה רושם מעולה מבחינה מכנית וחיצונית.כל מי שמסתכל על הרכב לא מאמין שהוא שנת 95.הוא נראה חיצונית כמו שנתון 98 ומעלה.

שי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך בידיוק הרכב יד שניה אם זה של חבר של חבר שלך שקנה את הרכב מזוג מבוגרים שקנו את הרכב וזוג צעיר שקנה את הרכב מהחברה ?

תדפדף בספר טיפולים של הרכב, אם זה לא מספיק תלך למסכים שבהם טיפלו בשנים עברו ותבקש הסטוריית טיפולים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך בידיוק הרכב יד שניה אם זה של חבר של חבר שלך שקנה את הרכב מזוג מבוגרים שקנו את הרכב וזוג צעיר שקנה את הרכב מהחברה ?

תדפדף בספר טיפולים של הרכב, אם זה לא מספיק תלך למסכים שבהם טיפלו בשנים עברו ותבקש הסטוריית טיפולים

הרכב הוא יד 3.

כתבתי שהבחור שממנו אני מתעתד לקנות את הרכב קנה את הרכב מזוג מבוגרים שהיו יד 2.

אין שום ספר טיפולים של הרכב,ואני מניח שאין לי גם אפשרות להתחיל להסתובב במוסכי ארצינו הקדושה ולבדוק מתי טופל רכב זה...

אני עדיין מחכה לשמוע הצעות ממשיות לשאלותיי בראש הדף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב הוא יד 3.

כתבתי שהבחור שממנו אני מתעתד לקנות את הרכב קנה את הרכב מזוג מבוגרים שהיו יד 2.

אין שום ספר טיפולים של הרכב,ואני מניח שאין לי גם אפשרות להתחיל להסתובב במוסכי ארצינו הקדושה ולבדוק מתי טופל רכב זה...

אני עדיין מחכה לשמוע הצעות ממשיות לשאלותיי בראש הדף.

בקש את היסטורית הטיפולים במוסך מורשה שחיב לתת את זה לבעל הרכב ותיראה לבד (אולי הוחלף שעון כמו שעשו לי פעם.)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקש את היסטורית הטיפולים במוסך מורשה שחיב לתת את זה לבעל הרכב ותיראה לבד (אולי הוחלף שעון כמו שעשו לי פעם.)

אמירה מעניינת אמרת.

אני מנסה להבין אותך ותגיד לי אם אני צועד נכון:

1-האם כל מוסך מורשה פיאט יכול לומר לי את היסטוריית טיפולי הרכב,גם אם הרכב טופל במוסך מורשה אחר?

2-האם מה בעצם מה שאתה מתכוון לומר הוא,שמוסכים מורשים, מקושרים ברשת מחשבים אחת בכל מה שקשור לרכבים שטופלו במוסכיהם?

שי

נ.ב-אם יש אפשרות טכנית כזאת,בעל הרכב ישמח גם הוא לדעת את מצב רכבו..הוא כבר אמר לי את זה לא פעם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל המוסכים המורשים של פיאט מחוברים ביניהם ברשת :)

תבקש שיוציאו לך הסטוריית טיפולים ואז תדע אם שינו את שעון הק"מ.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בולמים , טיימניג ומשאבת מים הגיוני ביותר שהחליפו אפילו בק"מ הזה. טיימיניג מחליפים אחת לכמה שנים והרכב הזה כבר 12 שנים על הכביש ככה שהגיוני מאוד שהחליפו כמה פעמים טיימיניג.

וגם שהרכב עומד יש בלאי החלקים מתיישניים . בכל מיקרה הדרך הטובה ביותר לדעת את הק"מ היא לבדוק במוסך מורשה פיאט על ידיי בדיקה במחשבי החברה , סביר להניח שבשנים הראשנות הרכב טופל במורשה או לפחות ביקר שם פעם והם רושמים קילומטרז .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...