Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבלי הצתה ל205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אחרי ביקור במוסך הדקל נאמר לי שהכבלים שלי כבר עשו את שלהם והם גמורים וספוגים בשמן.

המליצו לי להחליף לחדשים מקוריים המתאימים אחד לאחד בשל הצורה והאטימה המיוחדת, עכשיו שאלתי היא אם כבר אני צריך להחליף כבלי הצתה, אם כבר כדי לי לשים כבלים "משופרים" או טובים יותר שאולי אפילו יועילו בעבודתם?

יואב.

205 GTI.

פורסם

אף אחד לא יכול לעזור?

המליצו לי על כבלים של ספיטפייר- SpitFire מישהו יכול לפרט או לתת חוות דעת?

הרכב המדובר הוא 205 GTI דר"א.

תודה.

205 GTI.

פורסם

אם הפער הכספי בינהם גדול, לך על מקורי.

אם הפער קטן ובא לך להשוויץ שיש לך כבלים של ספליט-פייר, לך על זה.

אל תצפה לשינוי משמעותי.

בעצם, שינוי יהיה אבל לא בגלל סגולותיהם של הכבלים המופלאים של ספליט-פייר אלא בגלל ששלך כרגע גמורים וספוגי שמן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדף הזה של הפורום יש 2 אשכולות גדושים בהסברים על כבלי הצטה שבוואדי יכולים לענות על התשובה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא חשבתי שיהיה שינוי משמעותי ולא בהכרח של ספליט פייר פשוט אני לא שמעתי על חברה אחרת שהמוצר שלה איכותי ויתאים לרכב שלי.

תודה בגירה, אתה יכול אולי להמליץ על מקום שמוכר באיזור המרכז/נתניה?

תודה ושבוע טוב.

205 GTI.

• תוכן חדש...