Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא. הם לא פגעו בחוק הגנת הפרטיות מכיון שלא הועברו שמות של מנויים.

כפי שכתבתי מקודם: ההתנהלות שלהם היתה כשרה למהדרין, אבל מסריחה רצח.

לדעתי לאף אחד אין שום הצדקה חוקית לעקוב אחריך ובמיוחד ללא הסכמתך. אם אני הייתי עוקב אחרי אישתך לכל מקום אתה הייתה קורא לי סוטה ואף יכול להיות אנס, זה מה שעמותת אור ירוק עשתה מבחינתי. זה כאילו לקוח מסרט, עוקבים אחריך דרך הטלפון מנטרים את המהירות שבה אתה נוסע ובעתיד לדעתי אם לא יפסיקו את זה עכשיו בתביעה יצוגית הם עוד יעקבו אחרי כולנו ויתנו דוחות.

אני מקווה שיכניסו את עמותת אור ירוק ומנהליה לכלא, ביחד עם מנהל אורנג' שאישר את זה.

אם אני בפירוש לא אישרתי שום העברת מידע לגבי ולגבי מהירות נסיעתי דרך מכשיר הטלפון זה לא חוקי. כל אחד זכאי לפרטיות ןאף חברה ואו עמותה לא יכולה להיכנס לנו לחיים בלי האישור שלנו גם אם זה תחת הדגל של "הצלת החיים". אני חושב שעמותת אור ירוק זה סתם קרש קפיצה פוליטי של מנהיגיה וכל הנושא החברתי מעניין להם את הת*ת.

אני אישית הולך להתנתק מאורנג' אם זה ימשך כולל משפחתי, כרגע אורנג' יכולה לאבד 8 מנויים. אני מאמין שחברים שלי ומשפחתם יעשו כמוני. אני מקווה שכולם יאימו על אורנג' בעזיבה ולו רק שחברות אחרות לא ילכו אחריה ויפרסמו מידע לגבינו.

פורסם

בדומה אליך, גם אני הייתי יותר משמח למצות את הדין עם אורנג' (אור ירוק אינה צד לעניין זה).

העניין הוא שהיות והנתונים שהועברו היו בעילום שם, הרי שהם לא עברו כל עבירה. העניין נבדק עם עו"ד ולצערי זוהי המסקנה.

הפתרון, כפי שכבר הוצע מקודם, הוא או התנתקות מהרשת או ניתוק הסוללה מהמכשיר בכל פעם שנכנסים לרכב.

אפשר ואף רצוי גם להוסיף תפילה כנה שמי יתן וכל אותם חוכמולגים מבית אור ירוק יבלו את שארית ימיהם בעבודה שתכניס יותר תעסוקה לחייהם, שכן אנחנו רואים כבר עכשיו מהן השלכות השעמום ממנו הם סובלים כיום בחייהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לאמיר:בתגובה הבאה אני אשתדל לכתוב לאט ללא טעויות רק לכבודך.

בכל מקרה...אתם צריכים להבין שהמקרה שאורנג עשו הוא לא דומה ללעקוב אחרי אישתו של מישהו מכייון שאורנג במקרה הזה לא יודעים מי המנוי.

הם רק יודעים שזה אחד ממליון הלקוחות שלהם וזהו.

כלומר אם הם רוצים לדעת מי אתה הם צריכים לנחש ולעשות אחוז של אחד למליון שזה אתה...

ולגבי התגובה שנאמר שבגרמניה לא צופרים,הסיבה לזה שצופרים הרבה פחות למשל כאשר שהאור ברמזור הופך לירוק היא שבישראל הנהג שעומד ראשון ברמזור עסוק בלקרוא משהו או לחפש מספר טלפון של מישהו בטלפון או כל דבר אחר חוץ מלהסתכל על הרמזור.

בחול לפי מה שאני ראיתי הנהג שעומד ראשון ברמזור פשוט נוסע איך שהרמזור מתחלף ולא מעקב אף אחד ולכן לא צריך לצפור לו....לדעתי זה הגיוני שאני אצפור למישהו שעומד 10 שניות וגורם לכל החברה שמאחורה להשאר עוד דקה ברמזור..ככה שזה לגיטימי לצפור ולא בסדר להתעסק בדברים אחרים.

כל תרבות הנהיגה בישראל היא לקויה ולכן הגברת המהירות המותרת לא תפתור כלום.אבל יש דברים שכן יפתרו.

כגון חוקים נוקשים בהרבה ללא רחמים ולא רק על נהגים חדשים(המשטרה גיבורה עלי ועל חברים שלי שאנחנו נהגים חדשים אבל על אבא שלי הם לא יכולים).

לאפשר את החוק הספורטיבי ככה שכל המתפרעים במקום לנסוע לסדום ערד או לנס הרים יסעו כל סופש להתחרות בצורה מסודרת עם ביטוח וכלל זהירות.

ובחזרה לנושא הראשי:אם המשטרה תדע איפה נוסעים מהר זה לא יפתור כלום!!!מהסיבה הפשוטה שבמשך חודשיים שלמים אני יוצא לבלות במרכז העיר בירושלים ולא נתקל בכל הדרך לבית בשום שוטר...אני אומנם לא נוסע אם שתיתי אבל אם כן הייתי שותה אז רוב הסיכויים שלא היו תופסים אותי,והמחשבה שאני יכול לנסוע מבלי שיתפסו אותי מעודדת אותי לנהוג אחרי ששתיתי.סה"כ צריכים להציב שוטרים קבועים בסופי שבוע ובדרך פלא מספר השיכורים ירד וזאת התחלה יפה בטיפול תאונות הדרכים.

פורסם
והמחשבה שאני יכול לנסוע מבלי שיתפסו אותי מעודדת אותי לנהוג אחרי ששתיתי.

אתה לא שותה ונוהג מהחשש שיתפסו אותך ?

אם הייתי מבטיח לך 100% שלא היו תופסים אותך - כיצד היית נוהג ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא הייתי נוהג בכל מקרה כי לא כל כך מתאים לי להרוג מישהו,אבל לצערי יש הרבה כאלה שכן היו נוהגים ואפילו הייתי אומר שהיו המון שהיו נוהגים כי הם היו אומרים לעצמם"עזוב אותך מי יתפוס אותי,אני יכול לשתות עוד חצי בקבוק ואני עדיין יהיה ערני"

אני בכל מקרה או שנוסע במוניות או שבדרך כלל מסדר לי טרמפ מראש.

פורסם
בכל מקרה...אתם צריכים להבין שהמקרה שאורנג עשו הוא לא דומה ללעקוב אחרי אישתו של מישהו מכייון שאורנג במקרה הזה לא יודעים מי המנוי.

הם רק יודעים שזה אחד ממליון הלקוחות שלהם וזהו.

כלומר אם הם רוצים לדעת מי אתה הם צריכים לנחש ולעשות אחוז של אחד למליון שזה אתה...

טעות בידיך!

כל האמור לעיל נכון לגבי אור ירוק, משטרת התנועה וכל גורם אחר שאינו חברת אורנג'.

אורנג' יודעת טוב מאוד לאכן את לקוחותיה, היא פשוט (עדיין) לא העבירה את השמות הספציפיים של הלקוחות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
טעות בידיך!

כל האמור לעיל נכון לגבי אור ירוק, משטרת התנועה וכל גורם אחר שאינו חברת אורנג'.

אורנג' יודעת טוב מאוד לאכן את לקוחותיה, היא פשוט (עדיין) לא העבירה את השמות הספציפיים של הלקוחות.

אלעד,

נכון שאורנג' יכולה לדעת עליך הכל, אבל כדי שהיא תעביר פרטים ספציפיים עליך, חייב להיות צו שופט.

לפי החוק החדש, גם קצין משטרה בכיר יכול לאשר להוציא עליך נתונים, אם הענין דחוף ביותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לפי החוק החדש, גם קצין משטרה בכיר יכול לאשר להוציא עליך נתונים, אם הענין דחוף ביותר.

יש בעיה עם הסיפא של המשפט שלך.

"אם הענין דחוף ביותר" - אנחנו נכנסים פה כבר להגדרות ומה שדחוף לפלוני עלול להיראות כדבר הכי לא דחוף לאלמוני (ולראיה: ראה את כל השרשורים שמתחילים במילה "דחוווף!!!").

ומזה בדיוק אני כל כך חושש :|

פורסם
יש בעיה עם הסיפא של המשפט שלך.

"אם הענין דחוף ביותר" - אנחנו נכנסים פה כבר להגדרות ומה שדחוף לפלוני עלול להיראות כדבר הכי לא דחוף לאלמוני (ולראיה: ראה את כל השרשורים שמתחילים במילה "דחוווף!!!"). דחוף מבחינת המשטרה , זה דחוף לשוטר X שפשוט רוצה לדעת , והולך לקצין Y לבקש ממנו כקוליגה שיבדוק את זה

ומזה בדיוק אני כל כך חושש :|לא נראה לי שנבחרי העם שלך סופרים את החששות שלך ממטר

פעם רק שופטת יכלה לעשות את זה אבל שפטו אותה , הבעיה היא שקציני משטרה לא ישפטו ויגידו שהם צריכים לעמוד בסנטדרטים , וגם אם ירצו יהיו מספיק שוטרים אחרים שיחפו עליהם .

בקיצור לא רק רפובליקת בננות אלא גם מדינת משטרה , מעניין לאן עוד נגיע ?

בברכה יהודה

פורסם

ליום המכוער הזה שאתה תיכנס לאוטו, תפריד את הסוללה מהפלאפון, תקרע את החוט של הספיריט, ותסתכל לפני שאתה אפילו מחטט באף ברחוב כי אתה לא יודע איפה יש מצלמות ומי מסתכל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...