Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

הבנתי שאסור לעלות את הג'ין עד הסוף כי זה לא בריא למגבר או לרמקולים (אחת הסיבות :lol:)

השאלה שלי היא,

עד איפה מותר?

עד שאני שומע עיווט?

ואם אני לא שומע שום עיווט? (וזה עד הסוף)

תודה מראש מקס.

פורסם

תגביר את הווליום בHU עד לרמה של 90% בערך, ואת הגיין בהתאמה.

אם הגיין עד הסוף ואין עיוות, ככל הנראה הרכיבים לא תואמים מבחינת הספק.

ז"א או שהמגבר חלש מידי, או שהוא מונחת ממשהו

בכל מקרה, ברוב המקרים, העיוות ישמע ב"קצת לפני הסוף".

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אתה מוריד את הגיין למינ', מעלה בHU את הווליום עד 2/3 כלומר עם יש לך פיונייר אז המקס' שם 63 בדרך כלל, אז תשים אותו על 43 - 45, תכניס דיסק של מוסיקה רגועה ממליץ על דיסק מקורי.

תתחיל לעלות את הגיין עד שתשמע עיווט ראשוני ברמקולים, תעצור, תוריד ממש טיפ טיפה והופה יש לך כיוון גיין, אומנם זה לא משהו מדוייק, ויש מקרים שבכלל לא שומעים את העיוות, אבל הצגתי לך את תאוריית הרחוב כמו שאומרים :wink:.

פורסם

תריץ חיפוש לפי "כיול" או "כוון" מערכת

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צריך גם לדעת מה זה עיוות. תנסה כמה דיסקים. אחרי הכל יש לך את עוצמת הווליום שאיתה אפשר לשחק תמיד. עוד מאת יש מיפגש תבוא יעזרו לך שם כמה שאפשר. מקסימום אתה תמיד יכול להיפגש איתי ונינסה לעזור עד כמה שאפשר אבל השמיע שלי לא מי יודע מה. :)

פורסם
צריך גם לדעת מה זה עיוות. תנסה כמה דיסקים. אחרי הכל יש לך את עוצמת הווליום שאיתה אפשר לשחק תמיד. עוד מאת יש מיפגש תבוא יעזרו לך שם כמה שאפשר. מקסימום אתה תמיד יכול להיפגש איתי ונינסה לעזור עד כמה שאפשר אבל השמיע שלי לא מי יודע מה. :)

בכיף רומן, אם תרצה גם אני יכול לעזור לך בבניה (אתה יודע להחזיק,להביא,למזוק) יותר מזה אני לא יועיל לך :-)

בקשר למפגש, אני כניראה לא יגיע כי אני רוצה לסיים עם הבניות של הפוקאל.. ויש זמן רק בימי שבת.

"השמיע שלי לא מי יודע מה" מה הרבצת כבר עם הפוקאל שהלכו לך האוזניים?

מקס :)

פורסם
אתה מתכוון לעשות את הריפוד בבית או שנוסע, קניתה הכל כבר ריפוד דבק יש לך?

עושה בבית.

ההורים שלי יודעים מה הם עושים, את הריפוד לאוטו הם עשו לבד.

וכן יש את הריפוד כבר (שחור) .

מקס.

פורסם
אהלן חבר'ה,

הבנתי שאסור לעלות את הג'ין עד הסוף כי זה לא בריא למגבר או לרמקולים (אחת הסיבות :lol:) לא מדוייק בכלל! אפשר להעלות את ה - GAIN עד למקסימום, כל עוד שלא קיים עיוות! אצלי ברכב כל ה - GAIN במגברים פתוחים למקסימום, (עד הסוף).

השאלה שלי היא,

עד איפה מותר? עד לנקודה ששומעים את העיוות.

עד שאני שומע עיווט? נכון מאוד.

ואם אני לא שומע שום עיווט? (וזה עד הסוף) במידה והשמיעה שלך טובה, ואתה לא שומע עיוות, אז הכל בסדר גם אם ה - GAIN מכוון למקסימום.

תודה מראש מקס.

מה בקשר לסאב?

יש אפשרות שיהיה עיוות בסאב? ועוד איך שיש אפשרות שיהיה עיוות בתדר נמוך, בסאב.

אם לא, זה מזיק?

מקס .

מקס,

תפקידו העיקרי של ה - GAIN הוא להשוות את רגישות הכניסה של המגברים השונים שמרכיבים ביחד את המערכת ברכב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...