Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי,זהו המטען :

http://www.alfaelektor.com/produto.asp?id=1970

אני לא יודע אם הוא יעודי למצברים,ואני לא יודע אם זה משנה משהו.

רשום עליו :

FULLY AUTOMATIC BATTERY CHARGER.

אפשר לבחור 12 וולט או 6 וולט.

הזרם שהוא מוציא הוא 2 אמפר.

האם המטען הזה מתאים למצברים? או שרק לסוללות אחרות?

האם אני יהרוס את המצבר איתו?:shock:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אין שום בעיה להטעין מצבר של רכב עם המטען. שים לב שהמטען מוציא מכסימום 2A ככה שיחסית זה מעט אבל בטוח.

מצבר של 60AH יקח לך לפחות 30 שעות להטעין אותו ממצב פריקה עמוקה.

להרוס זה בטוח שלא יהרוס את המצבר בגלל הזרם הנמוך וכפי שכתוב המטען הינו אוטומטי כלומר ברגע שמתח הקטבים יגיע ל-12.8 וולט הוא יפסיק את הטעינה.

איזה כייף לי :)

פורסם

ACID rechargeable battery

מתכוונים לבטריות חומצה,כלומר למצברים של רכב:-)?

טוב,המצבר נכנס להטענה,המטען באמת איטי...והמצבר לא מתחמם גם אחרי 5 שעות,אבל נטען.

אשמח לעוד תגובות על המטען,ובקשר לטעינה של 2 אמפר...:-)

פורסם

כן הכוונה למצבריo המותקנים גם ברכב.

אני בניתי מטען בעצמי ככה שיש לי היכרות מעמיקה גם מבחינה תיכנונית של מטענים ואתה יכול להיות רגוע...ראה דוגמא למטען איטי מאוד שבניתי המספק מכסימום 800MA.

עדיף מטען איטי במיוחד לדור החדש של המצברים מסוג קלציום וגם מצברים הנחשבים ללא טיפול עם שסתום ביטחון.

אתה יכול לבדוק את תכונות המטען על-ידי חיבור מד זרם בטור למצבר ולראות שבתחילת הטעינה הזרם הינו גבוה וקרוב ל-2 אמפר וכעבור מספר שעות הזרם יורד בהדרגה (או לקראת הסיום).

כמו כן ייתכן שהמטען מסיים את הטעינה בזרם 'טיפטוף' או עם הפסקה מסויימת ולאחר פרק זמן מסויים שהמצבר מתרוקן (עקב פריקה עצמית או תכונות המטען)ׂמתחדשת הטעינה.

Battery Top-3 (Custom).jpg

פורסם

מרק שלום!

אשמח לקבל קצת הסבר ופירוט על המטען שבנית,במידה ויש לך שירטוטים חשמליים אשמח לקבלם.

תודה מראש!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כעבור משהו כמו 20 שעות של הטענה,לפי המטען המצבר התמלא,והמטען כבר לא חם בכלל,כאילו הוא הפסיק לעבוד...כנראה שהמצבר התמלא:-)

תודה רבה מרק על האינפורמציה:-)

פורסם

סלאבה,

המטען שבניתי הינו יחסית מסובך מכיוון שהינו מטען אחזקה כלומר מיועד יותר לשמירה על מצבר טעון באחסנה. ניתן להטעין איתו גם מצבר ריק אבל זמן הטעינה מאוד ארוך. התיכנון המקורי אינו שלי אבל ביצעתי מספר שינויים וגם תיכננתי מעגל מודפס.

מצורף שרטוט.

אם תרצה יש לי עדיין את השקפים עבור הכנת מעגל מודפס.

מטען אחזקה למצברים.pdf

• תוכן חדש...