Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן מעניין מי היו רוב השופטים באותה תחרות קצת חומר למחשבה עשו משמעון אלוהים :roll:
אולי עשו ממנו אלוהים ואולי לא , אבל דבר אחד בטוח שגם המתלוננים שלא הצליחו לא אומרים שום דבר על רמתו המקצועית . אז אם אני למשל שיש לי ידע תיאורטי די גבוה איך לעשות , אבל אני יודע שיש לי ידיים שמאליות , אולי אני יכול לבחור , כי אני אבין מהר אם מי שעובד מולי הוא מקצוען אמיתי או לא , אבל מישהו שאין לו את הידע , עדיף שילך למישהו שכולם יודעים שהוא מקצוען אמיתי

אני חושב שעדיף לחסוך על הרכיבים ולשלם על התקנה של מקצוען , כי ברכב ,ההתקנה תיתן הרבה יותר דיבידנדים מאשר שידרוג של HU /מגבר/סאב

אז אם צריך להמליץ צריך לתת מישהו שכולם יודעים שהוא טוב ולא מישהו שאני חושב שהוא טוב אבל לא בטוח

בברכה יהודה

פורסם

אבי דבורה לפני שנתים לקח את התחרות של אמה ישראל אני לא יודע על בום בסס אבל נראה לי חרא של התקנות יש להם יותר פוזה מאשר אכוית ותחרות הבאה שתיהיה בעזרת השם אני ויבוא ואז תראו מזה התקנה של אבי!!!

פורסם

ההרכבות של בומבאס ששמעתי עד עכשיו נשמעו נחותים לייד ההתקנות של אבי (הרכב של שמעון עם התגובה מעליי)

הרכב תצוגה שלהם יפה אבל לא שומעים משהו.

לדעתי אבי מתקין מספר אחת בדרום , לגבי השאר אני לא יודע.

יוגב.

פורסם
אבי דבורה לפני שנתים לקח את התחרות של אמה ישראל אני לא יודע על בום בסס אבל נראה לי חרא של התקנות יש להם יותר פוזה מאשר אכוית ותחרות הבאה שתיהיה בעזרת השם אני ויבוא ואז תראו מזה התקנה של אבי!!!

אם אתה לא יודע על בומבאס אז איך אתה משער שזה חרא של התקנות התנסית אצלו במשהו או שאתה סתם זורק דברים באוויר כי אתה נעול על אבי דבורה.

אם בומבאס זה חרא של התקנות אז מעניין מה זה התקנה אאיכותית יש להרבה מתקינים בארץ לילמוד מיריב חוץ מזה שהוא מיקצוען אמיתי הוא גם בנאדם אמין וישר ולא חרטטן, כל שאלה או עזרה הוא תמיד עוזר ומסביר ומקדיש מהזמן שלו

קיצר אם לא הייתה לך איתו שום בעייה איתו למה אתה זורק מילים באוויר :-)

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

4 חברים שלי עשו אצלו התקנה של מערכות הם שילמו הרבה יותר ממני והצלי שמעים הרבה יותר טוב איך האתה מסביר את זה? וזה לא בן אדם אחד אלה 4!!!

פורסם
4 חברים שלי עשו אצלו התקנה של מערכות הם שילמו הרבה יותר ממני והצלי שמעים הרבה יותר טוב איך האתה מסביר את זה? וזה לא בן אדם אחד אלה 4!!!

כל אחד ואוזן שלו גם אני יכול להיכנס לרכב שלך ולהגיד ששומעים גרוע למה?! כי האוזן שלי מעדיפה משהו אחר

ואתה לא יכול לקבוע על פי האוזן שלך שרגילה למערכת שלך שהמערכות של חברים שלך גרועות ואני בטוח במיליון אחוז שלך ולחברים שלך אין את אותו הרכב ואת אותה המערכת ברכב אז בכלל אין פה מקום להשוואה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני ראיתי כמה אנשים מב"ש שהתקינו בבומב באס ובאו לאבי לסדר כמה בעיות שהיו אצלם.

כמו למשל אני מכיר אחד שתמיד שהיה פונה ימינה לא היו שומעים ברמקולי השמאלי.

הוא בא לאבי סידר לו הכל.

הומה האס לא משהו בסאונד , בבניות הם אלופים אבל לא יותר מזה כמו שכבר אמרו.

אני מכיר אחד שאני לא יגיד את השם שלו אבל הוא בדק מול הרכב תצוגה של בומב באס עם הבן אדם והוא היה המום !!

אני לא יכנס לוויכוחים פה פשוט אלה עובדות והבן אדם פה יעשה מה שהוא רוצה.

לדעתי (ואף אחד לא ישנה אותה ) ההתקנות של אבי הרבה יותר איכותיות כל מה שדיברתם פה עכשיו.

יוגב.

פורסם

טוב אני רק אומר את זה כך , נודע לי ברגע זה מהתרד הזה תגובה מס 18 , שהבחור טוען שהיה בבומבאס ונתנו לו פיוז של 5 אמפר . אנני יודע אם זה נכון או לא , אבל אם זה נכון ואין כאן בעיה של אי הבנה מצידו , אזי מה שאמרתי על בומבאס בטל מעיקרו , ואולי צודקים אלו שטענו שהוא לא יודע

בברכה יהודה

פורסם
טוב אני רק אומר את זה כך , נודע לי ברגע זה מהתרד הזה תגובה מס 18 , שהבחור טוען שהיה בבומבאס ונתנו לו פיוז של 5 אמפר . אנני יודע אם זה נכון או לא , אבל אם זה נכון ואין כאן בעיה של אי הבנה מצידו , אזי מה שאמרתי על בומבאס בטל מעיקרו , ואולי צודקים אלו שטענו שהוא לא יודע

אצל בומבאס יש מעבדה לתיקונים שמי שמבצע אותה זה לא יריב וניראה לי גם אני לא בטוח שהמעבדה איך שהוא לא קשורה ליריב כל התיקונים שם מבוצעים על ידי טכנאי פרטי שם שזה אומר כל התיקונים והתשלום לא עוברים לבומבאס ולא קשורים אלייו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בקיצור שיתקין איפה שהוא רוצה אני רק ימלצתי אל אבי לא יותר מזה עם הוא רוצה להתקין בום בסס אז לבריאות ואותו דבר אצל אבי זה לא שאני מקבל מיזה כסף לילה טוב לכולם ושבוע טוב חבל על הויכוח הזה.

• תוכן חדש...