Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיטים מEBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אם אתם יודעים או לא יודעים אני בעליה של איביזה FR 2007,

מזה זמן רב אני מתחבט בין מספר שיפורים שברצוני לעשות ברכב.

ברכב שלי מותקן צ'יפ של REVO באדיבות גיא פרילינג (1.35 באר יציב), בנוסף ישנם אינלט ופילטר אויר קוני.

הצעדים הבאים הם אינטרקולר, צנרת וזהו בינתיים(מבחינת כח...)

לגבי אינטרקולר, קיבלתי הצעות לפה ולשם כולן סביב ה-2000 ש"ח.

רציתי לשאול האם כדאי להרכיב אינטרקולר חזית רגיל (צנרת מימין לשמאל) שייצור לפי הבנתי יותר LAG עקב הצנרת הארוכה או להרכיב אינטרקולר במתכונת דומה לקיימת רק יותר גדול (צנרת בצד שמאל) ?

בנוסף, ראיתי קיטים אוניברסליים רבים בEBAY, בהם משתמשים בצינורות אלומיניום קצרים המחוברים ע"י מחברי סיליקון ובנדים, בארץ לא ראיתי כאלו אלא צנרות מרותכות, דעתכם ?

לגבי צנרת, קיבלתי הצעות מגונות של 2000 ש"ח ללא דוד

ביום שבת הקרוב 15/12, אני מזמין ממיר קטליטי ספורטיבי (200 תאים) בעל כניסות ויציאות 3" , אני מעוניין לעשות דאונ-פייפ

בקוטר 3" הכולל כניסות לחיישנים עד לדוד ולהישאר עם דוד סטנדרטי (אני מקווה שאוכל ככה להישאר חוקי ושקט)

גם כאן ישנה אופציה להביא קיטים פשוטים מEBAY המותאמים לגולף GTI ולערגל את הדאונ-פייפ בכדי שייכנס באיביזה.

דעתכם ?

תודה מראש,

חגי

...CASKA for life

פורסם

ברור שהאינטרקולר ממוקם בחזית אז הוא יותר יעיל כי מקרר יותר טוב...

אני לא מבין מה הטעם לעשות רק דאון פייפ עם "ממיר ספורטיבי"??

תעשה כבר צנרת מלאה 2.75 כל האורך עם דוד בבנייה עצמית שקט מהרגיל ואתה לא תתאכזב

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

אביעד היקר,

לגבי האינטרקולר, בשניהם מדובר באינטרקולר חזית יש רק הבדל בכיווני הפתחים ובאורך הצנרת, לכל אחת מהקונפיגורציות יש פלוסים ומינוסים, שאלתי היא מה עדיף ?

לגבי צנרת, אני לא שולל לעשות אותה שלמה כולל דוד אך המטרה הסופית היא לעבור טסט בקלילות, בלי קומבינות וכן גם לא לזהם מעבר למותר.

סופ"ש נעים לכולכם.

...CASKA for life

פורסם

לגבי אינטרקולר, קיבלתי הצעות לפה ולשם כולן סביב ה-2000 ש"ח.

רציתי לשאול האם כדאי להרכיב אינטרקולר חזית רגיל (צנרת מימין לשמאל) שייצור לפי הבנתי יותר LAG עקב הצנרת הארוכה או להרכיב אינטרקולר במתכונת דומה לקיימת רק יותר גדול (צנרת בצד שמאל) ?

בנוסף, ראיתי קיטים אוניברסליים רבים בEBAY, בהם משתמשים בצינורות אלומיניום קצרים המחוברים ע"י מחברי סיליקון ובנדים, בארץ לא ראיתי כאלו אלא צנרות מרותכות, דעתכם ?

אינטרקולר חזית יתן תתוצאה הכי טובה מאשר אינטר צד גדול,בדקו את זה כמה פעמים בקופרה נט הטמפרטורה היותר נמוכה היתה באינטרקולר חזית.

בקשר לצנרת גדישה אפשר בשתי דרכים לעשות אותה,אחת כמו שהזכרת מהטורבו לאורך הכנף יורד לצד שמאל של האינטר,ומהסעפת יניקה יורד לצד ימין של האינטרקולר...זו השיטה הרגילה ומה שהרוב עושים באיביזות,ואין שום לג בכלל מנסיון על שלי.

השיטה השניה היא שכול הצנרת גדישה הולכת לאותם כניסות כמו בראשון רק שמהטורבו לאינטרקולר הצנרת עוברת מתחת למנוע,בין המצבר לסעפת יניקה וישר לכניסה השמאלית של האינטר,בשיטה הזו הפנסי ערפל נשארים רגיל.

לפני שבוע ראיתי איביזה שעשתה תשיטה השניה שהזכרתי בסדנת GI DUD.

הזויות סיליקון מיקר תעסק אבל די מיפיף תמנוע.

פורסם

חפש קיטים שמתאימים ל 1.8T יש כמויות, החל מ 300$, ראה את הודעתי הקודמת

אני הייתי ממליץ לך ללכת על קיט מותג של FORGE, ATP גריידי (אבל תשלם בהתאם)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

להמליץ, זה הכי קל - אני אישית ממליץ לעצמי לשלוח את הרכב לחו"ל ולשפר בסדנה מקצועית....

סתם, עכשיו ברצינות, הקיטים ל 1.8 טורבו הם מצד ימין לשמאל ומתאימים לבודי היותר גדול של ה -GTI וה A3 ויידרשו ים של התאמות ושינויי זוויות שכבר יהיה עדיף לעשות בארץ (מבחינת עלות).

מאידך, הקיטים האלו דורשים "רק" הרכבה והתאמה של האינטר עצמו שינויים מינוריים בצנרת שבאה עם הקיט (הזוויות הם מסיליקון וקל יותר ל"שחק" איתם) ומה שנשאר זה רק להאריך את חיישן ה MAP ולקצץ חלקים בטמבון.

ממש "קלי קלות" - נראה לי שעניתי לעצמי !!!, אני אזמין רק את האינטרקולר עצמו (כניסה ויציאה מכיוון אחד) ואלך לסדנה לשם הרכבה.

שבוע טוב, חגי.

...CASKA for life

פורסם

אוו מצמפיון או לעשות חיפוש באינטרנט אין בררה.

למרות שעל הטורבו המקורי, האינטרקולר של הקופרה 180 עושה תעבודה דיי טוב בבדיקה שעשינו עם VAG-COM,הטמפרטורה נעה בין 30-36מעלות בסעפת יניקה, בלחיצה עם אחת משופרת בערב ביום לא חם.

פורסם

אם כבר אתה הולך על בניה עצמית ועל יציאות ONE SIDE ...

הייתי הולך על דגם כזה (מוגדר עד 500 כ"ס, חצי גודל, כך שמקצר לג ומאפשר קירור יעיל של רדיאטור המים)

אני שקלתי בזמנו להתקין כזה כששתי היציאות מצד ימין (נוסע), הכניסה התחתונה תחובר לצינור המקורי היכן שיושב הSMIC, והיציאה העליונה ישירות דרך צינור סיליקון לסעפת (אצלי היא ימנית) כך שתוספת הצנרת אפסית ...

מי יודע. אלוי אני אלך על פרויקט כזה

ליאור

4735_1.JPG

au-ic0002-diag.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...