Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה מה שטוב לי.

ומה אם מה שטוב לך מתנגש עם מה שטוב לאחרים ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי ואייל ללא ספק הצלחתם לעצבן חצי מהפורום, אני מודה גם אני ערס, אני נסעתי בקיץ , קבוע בעיר עם חלונות פתוחים עד הסוף (רק מקדימה, כי יש לי מדבקות שחורות מגעילות מאחורה ואני לא רוצה שהם התקלפו , יש כאלה שפותחים את החלונות מאחורה שישמעו אותם יותר טוב שזה באמת ערס לכל דבר) ועם מערכת שהייתה נשמעת מבחוץ ממש חזק, וכן גם מבפנים, אני שומע הכל מהכל חוץ ממזרחית ופשוט שם *** מה אחרים חושבים ובמיוחד מה אנשים כמוכם חושבים, הייתי שומע מ2 פאק ועד בוב דילן .

למה? כי הייתי מכור לווליום ולא יכלתי לא להגביר עד הסוף, למה נסעתי עם חלונות פתוחים? כי אני לא יכול לסוע עם חלונות סגורים, גם בחורף ! בשביל זה קניתי מגני רוח ואני מעשן בכיף שלי כמו ערס מסריח בזמן שכולם נחנקים בפנים עם חלונות מזיעים.

אני ערס.

אנחנו ערסים.

נ.ב שמתי גם פנסי ערפל מקדימה שגנבתי מחבר שלי שקנה ברוסיה ב9 רובל, ומסגרות ניקל למספרים ועוד ועוד, מה שכן שמתי וילון אחורי עם סמל יונדאי שכוסיות ידעו שזה סה''כ יונדאי ולא לקסוס כי יש לי מסגרות ניקל.

206 XS

פורסם

תגיד, את הסיגריה אתה זורק מהחלון?

אני רואה שהרבה ערסים מחתרתיים מנצלים את השרשור כדי לצאת מן הארון... :)

אז חבר פורום יקר, אם אתה ערס, או חושש שאתה ערס, אם חלונות שחורים מעבירים בך רטט וספויילר 4 קומות על רכב של 20 שקל עושה לך את זה, אם אתה מחסיר פעימה כשאתה רואה הונדה סיוויק עם תאורת ניאון מתחת לרכב , ולא שם על אף אחד כשאתה נוסע עם המוזיקה הרועשת שלך בשכונת מגורים באמצע הלילה, תוך כדי השלכת סיגריות מהחלון , אז:...

זה המקום לשפוך את הלב....! אנחנו כאן בשבילך להוציא את האגרסיות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אני מת שפעם אחת במקרה, תעמוד ברמזור כלשהו ליד האוטו של אחי (או להיפך) :lol: ולראות את המבט שלך. זה יהיה טוב 8)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לכבוד מר בחור שיא התרבות והאינטליגציה והצניעות.

לא ספוילרים ולא נאונים ובמיוחד לא הונדות סיוויקים לא עושות לי את זה, כשאני נכנס לשכונות מגורים אני מנמיך ואני כן זורק בדלים מהחלון כשאין מאחורי אף אחד אלא אם כן זה גולף גיטיאיי עם סמל GTI בגריל, המאפרות באוטו מלאות בדברים אחרים ;).

בכלל אני לא מבין מה הקשר בין ערס לבין מישהו שרוצה תשומת לב לבין מישהו שפשוט עושה את זה בשביל עצמו.

אז נכון בד''כ ערסים אוהבים תשומת לב, אבל בתכלס בן כמה אתה? כל אחד מחפש טיפה אבל ממש טיפה מימנה.

אם לא היית כזה לא היית מזכיר כל שרשור שיש לך גולף GTI שזה בעצם הדבר האמיתי וזה עדיף על פני כל אוטו וזה של ערסים משודרגים וזה של עשירים וכולם היו מתים לכזה, ועוד מתלהב מיזה.

לילה טוב.

206 XS

פורסם

לא הזכרתי את הרכב שלי, זה רגשי הנחיתות של חלק מהכותבים בשרשור הזה שגורמים להם לנסות לרדת לפסים אישיים.

תאמין לי שגם אני התחלתי עם סובארו DL מרובעת , ולא היה על הרכב שום אלמנט ערסי.

ותפסיק לזרוק סיגריות מהחלון, העולם הוא לא פח הזבל שלך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקיצור, גבות זה הפלסטיקים האלה ששמים העל החלק העליון של הפנסים, וחצאיות זה פלסטיקים ששמים מתחת לפגוש.

יפה? בעיניי לא.

תוספת לערסים? בד"כ כן, ואין מה להתווכח עם העובדה.

מכאן ועד להגיד שספויילר בא טוב רק על WRX או על BMW ולא על דייהו לאנוס- זה כבר לא מעניינו של אף אחד. גורם לכם לראות מטושטש? אל תסתכלו. כל אחד זכאי לשים איזה תוספת שבא לו על איזה אוטו שבא לו.

חוצמזה, יוסי, לשמוע אותך מדבר על ערסים זה אובייקטיבי בערך כמו לשמוע את ג. יפית אומרת שזה כדאי.

יום טוב לכולם, שביט (שמנצל במה זו להודות שפעם היו לי גופיות על המושבים הקדמיים :roll:)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

זה באמת שטויות! מה קשור גופיות? הייתה תקופה, אגב, שמי שקנה קורולה חדשה (97) קיבל גופיות מתנה. לפחות בסוכנות כאן.

פורסם
ומה אם מה שטוב לך מתנגש עם מה שטוב לאחרים ?

עם מה שאני אוהב לשמוע מתנגש במה שאחרים מצפים לשמוע מהכיוון הרכב שלי - אז זה בעיה שלהם.

אגב,בכל מקרה אחר אני עושה חשבון נפש עם עצמי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...