Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

טוב אז כמו שאתם ממליצים בפורום אז יש את הMAC audio Z4200(שכבר כמה מתקינים אמרו לי שהוא נשמה אנמי לטעמם)

אפשרת שניה CRUNCH PZI 175.4

PZI 175.4

1000W 2 / 3 / 4-Channel A/B Class Amplifier

175W x 4-Ch @ 4-Ohms or

250W x 4-Ch @ 2-Ohms or

500W x 2-Ch @ 4-Ohms Dynamic Music Watts

שימו לב שזה W ולא RMS...בפעול מוציא בRMS כ100

שלישית JBL GTO 75.4

רבעית MA audio M500XE

שמביקורות שקראתי עליו בפורומים בחו"ל(ואין הרבה) אומרים שם שההספקים שהחברה מצהירה עליהם נכונים

ופה יש תגובות נטרליות ותגובות כאלה שאומרות לא להתקרב לחברה הזאת:?

המחרים זה לא מה שמשנה לי כרגע מה שאני רוצה מהמגבר זה אמינות+איכות (עד כמה שאפשר בין המגברים האלו)

אשמח אם תעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה:-)

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

הZ4200 נשמע אנמי?

אתה צריך מערכת ברמה גבוהה מאוד מאוד כדי להבחין בין אופי סאוונד של מגברים,וגם אז לא בטוח שתבחין.

ולמי שיש מערכת ברמה גבוהה מאוד לא יקנה Z4200 תיהיה בטוח.

בקיצור למערכת ממוצעת + הוא יהיה מעולה.

לא מתחמם לא עושה בעיות,מגבר פשוט וטוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מהו התקציב שלך ?

אם נדע את התקציב אולי יהיו עוד אפשרויות.

1100-1300

פורסם
הZ4200 נשמע אנמי?

אתה צריך מערכת ברמה גבוהה מאוד מאוד כדי להבחין בין אופי סאוונד של מגברים,וגם אז לא בטוח שתבחין.צודק בהחלט

ולמי שיש מערכת ברמה גבוהה מאוד לא יקנה Z4200 תיהיה בטוח.

בקיצור למערכת ממוצעת + הוא יהיה מעולה.

לא מתחמם לא עושה בעיות,מגבר פשוט וטוב.

תשמע הנתונים על הנייר של הMA הם טובים , אבל אני לא מכיר אותו , ולא נראה לי שמכירים אותו , אז אם אתה מאמין שהוא אמין כמו המאק אודיו , תבדוק מי זול יותר ותקח בינהם

בברכה יהודה

פורסם
תשמע הנתונים על הנייר של הMA הם טובים , אבל אני לא מכיר אותו , ולא נראה לי שמכירים אותו , אז אם אתה מאמין שהוא אמין כמו המאק אודיו , תבדוק מי זול יותר ותקח בינהם

הMA audio יקר יותר...1700 שקל אבל הציעו לי אותו ב1200

בכל מקרה לא נראה לי שאני ילך עליו בגלל שלאף אחד אין ניסיון עם החברה הזאת

פורסם

תחפש ביקורות על המגבר בפורומים מחו"ל אולי למישהו יש נסיון,שווה לבדוק אותו אולי הוא מגבר באמת טוב.

החברה מוכרת פשוט אין נסיון איתה,אני חושב שבכלל אין להם יבואן בארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
תחפש ביקורות על המגבר בפורומים מחו"ל אולי למישהו יש נסיון,שווה לבדוק אותו אולי הוא מגבר באמת טוב.

החברה מוכרת פשוט אין נסיון איתה,אני חושב שבכלל אין להם יבואן בארץ.

חפשתי ולא מצאתי :-\ שאלתי גם בן דוד שלי מNY והוא גם בחיים לא שמע על החברה הזאת לפני זה:?

אף אחד לא אמר כלום על ה CRUNCH PZI 175.4...

פורסם

תנסה לחפור עוד קצת ותוכל להוציא איזה הייפוניקס באלפייה אפילו.

אני קניתי את ההייפוניקס טיטן 6406 וקומפוננט מורל טמפו חדשים מהקופסא עם אחריות מסודרת ב-1400.

המקור אני לא יכול להגיד כי זו חנות שעושה הנחות לדוד שלי .

אבל עדיין אם תחפור עוד קצת תוכל להוציא את המגבר הזה בפחות ממה שהוא עולה , ותאמין לי שהוא שווה כל שקל ושקל.

פורסם
תנסה לחפור עוד קצת ותוכל להוציא איזה הייפוניקס באלפייה אפילו.אתה באמת חושב שהייפוניקס יותר טוב ממאק אודיו ?

אני קניתי את ההייפוניקס טיטן 6406 וקומפוננט מורל טמפו חדשים מהקופסא עם אחריות מסודרת ב-1400.

המקור אני לא יכול להגיד כי זו חנות שעושה הנחות לדוד שלי .

אבל עדיין אם תחפור עוד קצת תוכל להוציא את המגבר הזה בפחות ממה שהוא עולה , ותאמין לי שהוא שווה כל שקל ושקל.

אם ההיפוניקס עולה פחות מהמאק אודיו שיקנה אותו , אבל אם הוא עולה יותר (בזאפ הוא מופיע 1500 והמאק אודיו מופיע 1090 ) והוא פחות חזק , למה אתה חושב ששווה לשלם על הייפוניקס ? כי יש להם מגברי מונו שזכו לפרסום כמגברים זולים ?

בברכה יהודה

פורסם

לך על ה Z4200 מגבר סופני חזק ואיכותי

באופציה השנייה שלך תלוי כמובן איזה מערכת יש לך באוטו לך על ה JBL שהוא איכותי מאוד

• תוכן חדש...