Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות במזדה 323?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה 323 סדן 96 ושאני עומד עם הרכב במצב D האוטו רועד,

זה קשור לתושבות מנוע או משהו אחר?

ועוד בעיה קטנה בתקופה הזאת של החורף החום מנוע בנסיעה מהירה יורד עד לאפס

ואז שאני עוצר האוטו כל הזמן בטורים גבוהים עד שמגיע לחום הרצוי מה הבעיה?

פורסם

אם הרעידות רק בהילוך דרייב צריך לבדוק ולהחליף תושבות מנוע וגיר לפי הצורך- מחלה ידועה במאזדות הללו.

לגבי טמפ' מנוע- יש לך כנראה בעיה בטרמוסטט -הוא תקוע וזקוק להחלפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגבי הטרמוסטט אין לי מושג מתי הוחלף קניתי תרכב לפני פחות משנה

והרעידות אין משחק של השעונים פשוט רועד רק שאני שם ניוטרל אז הטורים עולים קצת והאוטו לא רועד

פורסם

על כמה עומד הסלד שהידית בניוטרל?

ועל כמה עומד הסל"ד שהידית על D?

ולגבי הטרמוסטט החלף אותו לשקט הנפשי 99.9% זה יפתור את בעיית חום המנוע ואת הטורים הגבוהים. - חובה טרמוסטט מקורי.

ואם אתה מחליף אותו בעצמך אז יש על הטרמוסטט חריר קטן שהוא צריך להיות כלפי מעלה. בבית הטרמוסטט.

אל תשכח שמחליפים מרמוסטט צריך גם אטם בית טרמוסטט ורצוי מקורי. את החקים אם אתה עושה זאת לבד תיקנה ממוסך מורשה או מחזי דלאל.

או שתלך למוסך מורשה ושישימו לך אך ורק טרמוסטט מקורי.

שאתה נוסע עם מנוע קר אז המנוע צורך יותר דלק והמנוע לא יסחב טוב.

פורסם

תחליף טרמוסטט כמו שאמרתי לך למקורי.

הבעיה תסתדר.

והסל"ד תקין.

המנוע רועד כי הוא עובד עם תערובת עשירה וטורים טיפה גבוהים כדי לחמם את עצמו כי הטרמוסטט תפוס.

ותעדכן אותי בה"פ לגבי הטרמוסטט אם החלפת והבעיות הסתדר..

• תוכן חדש...