Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi ur-quattro

M.D
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בצבע גרפית? אוודי 80 קופה2700, קואטרו ככה שאין יותר מדי מה להתרגש.

התמונה היא התמונה של הרכב שראית .

Picture 018.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זאת מסתובבת בקריית גת. אני מסרב להאמין שיש בקריית גת 2 אוודי 80 קופה.

פורסם

כניראה הוא מתכוון לאאודי מרעננה שהיא גם בצבע לבן כמו בתמונה הראשונה הדגם של הרכב הוא אאודי קופה גם כן מהשנתונים היותר חדשים (היא משופרת מאוד מאוד יש לה אינטרקולר ענק מקדימה) אך היא לא S2 מקורית

אני יכול להעיד שראיתי את האוטו הזה מרעננה לפני כמה ימים והייתי בהלם! משהו מטורף!

פורסם

חבר'ה, באמת, אל תעשו אותי אדיוט.

התמונה שבגירה שם (אאודי האפורה) , מתארת במדויק את האאודי שראיתי, רק שזו שראיתי הייתה עם סיומת 07 במספר (אני זוכר בבירור, כי ניגשתי לראות אם היא יבוא אישי או משהו).

אמנם ראיתי אותה בקרית גת, אך אולי זה סתם היה בחור שעבר שם במקרה?

אוטו נחמד.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יכול להיות שבעל הרכב שינה את המספר בתמונה, אני לא יודע מה הסיומת שלה אבל אוודי 80 קופה בצבע אפור בקריית גת יש רק אחת (ואת זה אני אומר בוודאות מוחלטת מבלי שהייתי בקריית גת מעולם!).

האוטו מוצע למכירה כבר המון זמן והמחיר ירד פלאים מסביבות ה 75K ש"ח למחיר הנוכחי שהוא מעל 40.

מספר אנשים ראו את האוטו והחליטו לא לקחת אותו לבדיקה, תקרא פה שרשור שפתחתי עליו ותחליט מה מתאים לך.

פורסם

אם בגירה אומר, אני מניח שהוא יודע.

M.D - האאודי הייתה בדיוק אותה אאודי בתמונה שבגירה העלה קודם (האפורה).

אני לא אתפלא אם זו אותה אחת.

מוזר, לא ראיתי עליה שלט "למכירה".

דווקא מעניין :-)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...