Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה פאסט מתאימה לי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנתיים עם פאסאט2002

אני יכול להמליץ לך על הTDI 1900 צריכת דלק מעולה כ 1 ל16 עד 17 האוטו סוחב ומגיב מצויין 100 כוחות סוס.

החסרונות הם ירידת ערך מטורפתטיפולים לא זולים בכלל ורעש של מונית:)

חשוב לבדוק את הגיר ונזילות מהטורבו- 2המערכות בעייתיות וגורמות לנזק גדול בכיס

פורסם
מה לא נכון ?

למנוע 1.8 אטמוספרי 125 כ"ס. למנוע 2.0 - 115.

הבדלים בביצועים לא גדולים, אבל קיימים.

לגבי השנים - צודק.

בוקי, מספרים זה לא הכל.

Veni Vidi Vici

פורסם
בוקי, מספרים זה לא הכל.

צודק לחלוטין, מעבר לסוסים יש גם מומנט ועקומת כח.

הפסאט 2.0 נאמר כאן שלא קיימת בשנתון שלך - תתמקד על ה1.8 ללא טורבו.

תשכח גם מהעובדה שאוטומט=מפואר יותר.

לסוג הגיר אין קשר ישיר לרמת האיבזור, לא בפולקסווגן לפחות.

אם אתה מחפש לחסוך בדלק, תקלות וגם במחיר הקנייה, הידנית תהיה עדיפה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמו שכתבתי לך קודם לא תמצא אחת שמורה ולא ק"מ מגרד 200 אלף...

בטח שתיקח אוטומטי, מי נוהג הילוכים היום ברכב מנהלים

מאוד קשה למצוא פאסאט אני חיפשתי חצי שנה יום יום ביד 2 ב וין וין בעיתון ,סוחרי רכב מה לא,בסוף קניתי משהו אחר.

אם אתה מעוניין בפאסאט שנת 02 אם ק"מ סביר,ללא תאונות שילדה בדוק צור איתי קשר ב ה.פ

פורסם

שטויות מה שרושמים פה!

יש לי פאסאט (שד"א אני מוכר אותה עכשיו כנראה תימכר עוד יום יומיים)

שנת 98 1800 ידנית נוסעת מצויין עמדתי כבר עם A3 1800 טורבו אוטומט כמובן שמ80 קמ"ש הוא כבר נתן עליי קצת פור אבל האוטו מאיץ מצויין גיר ידני אחלה אוטו מבחינת דלק תראה אני נוסע המון והולך לי בשבוע 400 שקל דלק וגם זה יותר מדי

לא יודע כמה אתה תיסע אבל לשבוע אתה צריך בערך פול טנק אבל עוד פעם תלוי מה הם הנסיעות שלך מבחינת אחזקה עוד פעם כל אחד והתקציב שלו מה שטוב באוטו הזה שהוא גרמני מה שאומר שהוא אמין

ככה אני רואה את זה כי בשנתיים שיש לי אותו אני רק עשיתי טיפולים והחלפתי רפידות.וחשוב לציין שהוא 98.

אני אישית ממליץ לך על האוטו הזה הוא כן מאיץ טוב נוסע מצויין כמובן לא כמו אוטו ספורט אבל זה מה שאתה מחפש משהו מנהלי.

בקיצור לך על הרכב אני אישית ממליץ לך רק תמצא יד נמוכה וקילומטרז' שלא עולה על 200 אלף.

אהה וכן החלפים שלו לא הכי זולים אבל סבירים אתה לא חייב לעשות הכל במוסך של צ'מפיון בכל זאת זה לא אוטו חדש

בכל מקרה תקנה תהנה

יום טוב.

פורסם

בליסינג לא תוכל לקחת מכוניות מהשנתון שציינת

אתה צריך להגיד כמה קילומטראז אתה נוסע בכל יום

צריכים לראות כמה דלק יורד לך על האוטו בחודש

יש משקל לכל עיסקה צריך לראות המ יותר משלתם וזול

חשוב לדעת שפולקסווגן בנפח מנוע 1600 סמ"ק זאת תקלה מפני שהבודי גדול ושוקל משקל והמנוע קטן לכן המנוע יותר מתאמץ על המידה וזולל דלק

גם המנוע 1800 לא מספיק מספק את החסכון בדלק וגם הוא זולל דלק

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...