Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רכב מסוג פיג'ו 307 שנת 2008 של קרובי משפחה נפרץ ע"י גנבים אפסים.

הרכב נפרץ בחדרה, שברו חלון אחורי שמאלי, הרכב הוא מסוג הדגם הפשוט אז אין אזעקה.

על המושב האחורי היה תיק עם כרטיס אשראי, תעודת זהות, רשיונות כולל רישיון לרכב, תעודת ביטוח חובה, רישיון נהיגה, היה גם מפתח לבית- גנבו הכל קומפלט. מתברר שהגנבים ערכו מסע קניות עם הכרטיס אשראי והספיקו לבקר בשתי תחנות דלק שונות בתוך חצי שעה ולמלא מיכל מלא לשני רכבים שונים, התקשרו מהחברת אשראי.

מהי הפרוצודורה עכשיו מכל הבחינות? לרכב ביטוח מקיף כמובן.

תודה מראש.

פורסם

קודם כל , הגנב\ים הם לא רק אפס\ים, אלא גם מאוד סתומ\ים. אז קודם שייגשו למשטרה להתלונן על שני דברים , הפריצה לרכב ועל השימוש בכרטיבי האשראי. אתה אומר שהוא\הם נכנסו למלא דלק לשני רכבים שונים , אז דבר ראשון בעת שמתדלקים בכרטיס אשראי המתדלק חייב להקליד מספר רכב , אם המתדלק לא רשם מספר רכב , לא לשכוח שיש מצלמות . לפי מספרי הרכבים תוכל המשטרה בקלות לתפוס את האפס\ים \ סתומ\ים האלה.

נ.ב.1

איך ידעת שהיה יותר מגנב אחד ??

נ.ב.2

יכול להיות שהם לא סתומים ושמו מספרים פיקטיבבים אם כי לא נראה לי.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

ובכל זאת, גם בעל הרכב לא משכיל במיוחד..

להשאר ברכב (ועוד באחד בלי אזעקה), בלילה בעיר כמו חדרה (ויסלחו לי החדראים שבפורום) תיק שמכיל את כל מה שציינת, לא מראה על חשיבה הגיונית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

"הרכב הוא מסוג הדגם הפשוט אז אין אזעקה"

תסביר לי דבר אחד, רכב מסוג הפשוט? שנת 2008 ואין אזעקה?!

זה הדבר הראשון שהייתי שם.

היום ברכבים הכי ישנים יש אזעקות.

בעל הרכב קצת אשם, אבל העיקר שיטפלו בגנבים, אם ימצאו אותם.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

עדכון: הוגשה תלונה במשטרה לא מזמן אבל אין על מה לסמוך על המשטרה יותר מידי.

ב- 307 בדגם האקס ליין אין אזעקה אלא רק נעילה מרכזית באמצעות שלט נוחות מובנה בתוך המפתח. הרכב יצא מהסוכנות לפני כמה חודשים ולא הגיע עם אזעקה.

זה שזה מעשה טיפשי להשאיר תיק על המושב האחורי- אין ספק. הם כבר למדו את הלקח.

לצורך העינין אני תמיד לא משאיר דברים בפיאט, בנוסף יש לי אזעקת נפח עם שני צופרים וסוללת גיבוי, הם לא הוסיפו אזעקה כדי לחסוך עלויות ברכישה.

בכל אופן מה לגבי החלון? בפוליסה הסטנדרטית רשום חלון תחליפי, יכול להיות שיתקינו על רכב חדש חלון תחליפי?! חוץ מהסמל שעל החלון מה ההבדל? בנוסף, איך מוציאים רישיונות חדשים לרכב, והאם מותר לנסוע ברכב ללא רישיונות בינתיים?

תודה מראש.

נ"ב: אני משער שזה יותר מגנב אחד משום שנפרצו שם עוד 5 מכוניות אחד ליד השני, בנוסף הם מילאו דלק בשתי תחנות שונות כל פעם 200 ש"ח- זה אומר שמדובר בשני מכוניות שונות.

פורסם

באיזה איזור בחדרה הרכב נפרץ?

ובקלות אפשר לעלות עליהם אם הם תידלקו את הרכב.

פשוט מאוד רואים באיזה שעה בוצעה העסקה בתחנה ובודקים במצלמה של התחנה ורואים אותם. הבעייה היא לדעת מי אלו אבל את זה תשאיר למשטרה.

פורסם

קצת להסב תשומת לבך התמים:

יתכן שהם באו עם רכב אחד והיה להם ג'ריקנים בתא המטען, אני אומר את זה מתוך נסיון של 4 שנים בתחנות דלק אני יודע מה הולך בענף קצת.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

משתתף בצערך.

בטל את העסקאות שהחא*ות עשו באתר של הכרטיס אשראי, אם ניתן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה קרה במקרה אצל דובי? אם הם אכלו באולגה הם יודעים על מה אני מדבר

הפג'ו כחולה?

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

טוב, עדכון נוסף: נציג הביטוח בא עד הבית ולקח את הרכב לתיקון החלון, באמת שירות מצויין.

גם חברת "רב בריח" באו אתמול בשעה 23:00 בלילה להחליף את הצילינדר לדלת (שוב, שירות מצויין, קשה לראות כאלו בארץ).

הרכב לא כחול אלא כסוף.

• תוכן חדש...