Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן התפטרתי מהעבודה,

נתנו לי 20 ש"ח ,לשעה אך לא נתנו לי תוספת על שסופי שבוע ולילה(אם אני זוכר נכון,מגיע לי 150 אחוז,לא?תקנו אותי אם אני טועה.).

אני יודע שזה לא חוקי ואני אתן לאנשים קצת יותר חזקים ממני לדבר עם המעסיק ואם זה לאי צליח אני אתבע אותו כניראה.

אבל זה לא הסיפור!

המעסיק בא לתת לי את המשכורת ורצה להחתים אותי על טופס שאני עוזב את העבודה ושהתשלומים ששילמו לי בסדר ואין לי בעיה עם זה,לא הסכמתי לחתום מכיוון שלא היה לי את הכרטיס עובד הוא בהנהלת חשבון לדבריו(ובתאכלס בעל המקום ואישתו ניראים לי כאנשים הגונים ואני מאמין שהם יביאו לי את הכרטיס ושהם לא מרמים אותי חוץ מהקטע שלא נותנים תוספת בשבת שישי ולילה).

השאלה שלי היא:אם חתמתי על זה שהתשלומים בסדר,עדיין יש מקום לטביעה ולטעון שלא ידעתי שמרמים אותי ושרק אח"כ ידעתי או שלחתום על זה זה כמו לירות ברגליים של עצמי? תודה!

נ.ב

- לצערי לדעתי אני יודע את התשובה,והיא די ברורה..רק רציתי "אישור"

- לפני שתענו אודה לכם אם תגידו מה ה"עבר" שלכם,אם אי פעם תבעתם מעסיק.. אם אתם במקרה עורכי דין שקשורים בנושא וכו'

תודה שוב!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

הידע והנסיון שלי מוגבלים, אבל אני יכול לומר בוודאות שלפי החוק, השעתיים הנוספות הראשונות

מתומחרות ב-125%, וארבע השעות הבאות ב-150%. אחרי זה יש גם 175% בחלק מהמקרים.

בנוגע לשאר הדברים - חכה לתגובות נוספות.

פורסם

בעקרון זה שחתמת זה דבר,

זה שנגד החוק זה דבר שני,

אני ממליץ לך בחום לתבוע אותו בבית דין לעבודה, הם מאוד תומכים באנשים כמוני וכמוך.

(זה לא בית פרוצות כמו בתביעות קטנות) , היה לי כבר משפט - וגם חתמתי שהכל תקין, אבל השופט אמר לו

"בין אם התובע חתם או לא, מה שנעשה הוא נגד החוק ויש ולכן אני פוסק לטובת התובע"

פורסם

תחשוב, אם לא באת בדרישה לגבי השעות הנוספות+שבתות וחתמת על טופס שקיבלת את כל שכרך, על מה תיתבע אותו ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אם תרצה אתה לא יכול לוותר על זכות חוקית שהוענקה לך. גם אם תחתום מראש שאתה מוכן לעבוד בשקל לשעה עדיין תוכל לתבוע אי תשלום שכר מינימום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בסדר גמור,תודה רבה

ממש עזרתם(:

אני אקח את הכרטיטס עובד שלי

אקבל את הכסף ואחליט מה לעשות,תודה(:

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...