Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חותמת זאת מטבעת על מצברים המשווקים על ידי טלרון החל מיולי 2010. יכול להיות שקנו את המצבר גם בנובמבר.

בכל מקרה האחריות לפי המועד שעל החשבונית וכתב האחריות.

תודה רבה על התשובה המהירה!

פשוט כשלקחתי את הרכב לבדיקה, הבוחן רשם בדו"ח "מצבר ישן 2008". המוכר טען שהמצבר הוחלף לאחרונה,

ואז הבוחן ניגש לרכב, הסתכל על המצבר ואמר: "נכון, המצבר חדש".

זה נראה לי קצת חשוד, והתשובה שלך בהחלט הרגיעה אותי!

תודה רבה!

• תגובות 514
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה כפולה וקצת יותר טכנית: ברכב שרכשתי מותקן מצבר וולטא 58 א"ש שנרכש עם 20 חודשי אחריות לפני פחות משנה.

ראשית - באתר החברה לא מצאתי שיש בכלל מצבר שכזה עם 20 חודשי אחריות (יש עם 24) !?

שנית - ראיתי סימני אבקה לבנה על פני המצבר - האם יש לפתוח התאים ולהוסיף מים מזוקקים ?

(הגישה מאוד לא נוחה - מצבר שמותקן מתחת לכסא הרכב)

תודה למגיבים.

• ספונסר פורום
פורסם
שאלה כפולה וקצת יותר טכנית: ברכב שרכשתי מותקן מצבר וולטא 58 א"ש שנרכש עם 20 חודשי אחריות לפני פחות משנה.

ראשית - באתר החברה לא מצאתי שיש בכלל מצבר שכזה עם 20 חודשי אחריות (יש עם 24) !?

שנית - ראיתי סימני אבקה לבנה על פני המצבר - האם יש לפתוח התאים ולהוסיף מים מזוקקים ?

(הגישה מאוד לא נוחה - מצבר שמותקן מתחת לכסא הרכב)

תודה למגיבים.

רוב מצברי וולטא שנימכרים בשוק הם ב 12 חודשי אחריות, גם 20 חודשי אחריות נפוצים, יש להם מותג נוסף, מזה כחצי שנה של 24 חודשים אבל הוא מאד לא שכיח.

סימני האבקה הם חומצה יבשה וקורוזיה, במצבר ללא מכסה כפול ביחד עם הגזים שניפלטים בטעינה ניפלטים גם טיפות חומצה שמגיבות עם הסביבה.

הצורך בהוספת מים צריך להיבדק ויזואלית בכל תא על ידי פתיחת הפקקים.

טעינת יתר מגבירה את פליטת הגזים והחומצה

מצבר עם מכסה כפול מונע את הקורוזיה לסביבה ולא פחות חשוב לא מאבד חומצה ולכן לא צריך להוסיף מים.

מתבקש שבהתקנה בתא הנוסעים להשתמש במצבר עם מכסה כפול.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אני לא יודע איך המחירים בצפון,אבל במרכז השגתי מצבר שנפ 55,אחריות שנה ב-650 ש"ח מחיר נכון לאוקטובר,

בשאר השוק רצו 750 ש"ח כולל האחמדים שברחוב סלמה בת"א,שכולם מתלהבים שם מהמחירים

תנסה בגוגל "הניצוץ" בנתניה , אזור תעשיה צפוני ליד משרד הרישוי

500.00 ש"ח לשנפ 55 אמפר

פורסם
גם אצלי בגולף הספארק שנקנה לפני כשלוש שנים, עדיין מחזיק מעמד - מזל? אולי.

חוזר על ההמלצה שלעיל. המצבר אצלי כבר כ-4 שנים. כמה פעמים כבר נפח את נשמתו כי האורות נשארו דולקים, אך עדיין חי ובועט.

אגב, את הספארק קניתי כי הוא היה המצבר הזול ביותר באוטודיפו והזול ביותר שהצלחתי למצוא לאחר סקר שוק מקיף.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• ספונסר פורום
פורסם

SPARK הוא מותג של טלרון שיובא בעבר מחברת TAB מסלובניה (גדולה פי 4 משנפ וולטא ביחד ) ונימכר רק לאוטודיפו.

כיום מותג SPARK מיובא מתוצרת VARTA אבל נימכר בשלב זה בצמצום, מותגי StartUp ו PowerUp הם המותגים העיקריים של טלרון.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

טלרון עדיין מיבאת אופטימה?

למשהו יש מושג למחיר היום?

למי שלא מכיר.

זה מצבר שבארצות הברית האחריות היא לכמה שנים טובות

אצלי היום יש מצבר משנת 2002. !! שעדיין עובד יפה. והוא עבר התעללות קשה מצידי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• ספונסר פורום
פורסם

OPTIMA הוא מוצר של חברת VARTA ומיוצר בארהב.

מצבר זה הוא בהחלט המצבר הטוב בעולם (שילוב של טכנולוגיית AGM בפלטות ספיראליות)

שווה להיכנס לאתר המצורף: http://www.optimabatteries.com/home.php

הבעיה שהמצבר יקר משמעותית ממצבר רגיל וכיום נירכש בעיקר על ידי כוחות הביטחון (ששש...) ואנשי שטח מכורים.

טלרון מייבאת אותו באופן סידרתי אבל בשל ההיקפים הקטנים מדי פעם יש חוסרים וכדאי לתאם מראש

Red top.jpg

אופטימה מבט על.jpg

חתך צד 1.jpg

טלפון 1-700-700-130

פורסם
SPARK הוא מותג של טלרון שיובא בעבר מחברת TAB מסלובניה (גדולה פי 4 משנפ וולטא ביחד ) ונימכר רק לאוטודיפו.

כיום מותג SPARK מיובא מתוצרת VARTA אבל נימכר בשלב זה בצמצום, מותגי StartUp ו PowerUp הם המותגים העיקריים של טלרון.

לא הבנתי - האם התכוונת שSPARK יוצר בעבר ע"י TAB והיום מיוצר ע"י VARTA? כלומר זה מצבר אחר?

מה איכותו של המצבר היום, האם הוא עדיין משווק במחיר ארטקטיבי ואיפה ניתן להשיגו?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

המותג העיקרי של טלרון הוא VARTA (כמו בסימלון מימין)

בנוסף טלרון יבאה בעבר מצברים מתוצרת TAB ומתוצרת INCI תחת המותגים PowerUp, StartUp, Spark.

לפני כשנה הגענו להסכמה עם חברת VARTA שתספק לנו מצברים זהים למצבר המקורי בקופסה שחורה וכיום כל המצברים שמוכרת טלרון תחת המותגים לעיל הינם מתוצרת חברת VARTA.

האיכות של TAB וINCI טובה מאד (את INCI ניתן עדיין להשיג מיבואנים קטנים אחרים בישראל), האיכות של VARTA עדיפה.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
חוזר על ההמלצה שלעיל. המצבר אצלי כבר כ-4 שנים. כמה פעמים כבר נפח את נשמתו כי האורות נשארו דולקים, אך עדיין חי ובועט.

אגב, את הספארק קניתי כי הוא היה המצבר הזול ביותר באוטודיפו והזול ביותר שהצלחתי למצוא לאחר סקר שוק מקיף.

גם אני קניתי בדצמבר 2005 מצבר SPARK 55 אמפר..... שילמתי נראה לי משהו כמו 300 שקל, במבצע... (אוטודיפו)

אמרתי, מקסימום עוד שנה אני מחליף...

לפני חודש, מכרתי את האוטו, עם אותו המצבר של SPARK... חמש שנים וחצי...

לכולנו היה אותו המזל עם המצברים האלה?

שכחתי לציין שאף פעם לא מילאתי לא מים...

פורסם

OK. אגב אני מדבר על אופמיטה צהוב. פריקה עמוקה. (לא הרגיל)

מה טווח המחירים היום? אפשרי גם בפרטי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מסתבר שפתחתי פה לשטן. הספרק מת והוחלף היום למצבר חדש. (שלחתי את אשתי לאוטודיפו לקנות את הכי זול. עדיין איני יודע מה היא העלתה בחכתה). בכל אופן 4 שנים למצבר הכי זול בשוק זו עסקה לא רעה בכלל.

ורטא (הכוונה לחבר הפורום) - אשמח לתשובה לשאלותי הקודמות: האם התכוונת שSPARK יוצר בעבר ע"י TAB והיום מיוצר ע"י VARTA? כלומר זה מצבר אחר? מה איכותו של המצבר היום, האם הוא עדיין משווק במחיר ארטקטיבי ואיפה ניתן להשיגו?

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

ורטא (הכוונה לחבר הפורום) - אשמח לתשובה לשאלותי הקודמות: האם התכוונת שSPARK יוצר בעבר ע"י TAB והיום מיוצר ע"י VARTA? כלומר זה מצבר אחר? מה איכותו של המצבר היום, האם הוא עדיין משווק במחיר ארטקטיבי ואיפה ניתן להשיגו?

תודה

בעסקי המצברים בעולם וגם בישראל מקובל מאד שהמותג מודבק על מצברים שונים מספקים שונים

מותגי טלרון (ו SPARK בינהם) בעבר היו על בסיס מצברי INCI, TUDOR, TAB, VARTA וכיום הם רק על בסיס VARTA.

כמובן מותג VARTA הוא תמיד מבוסס VARTA

להלן דוגמאות נוספות בשוק הישראלי:

שנפ - תוצרת שנפ ישראל ותוצרת אטלס קוריאה

וולתא - תוצרת וולקן ישראל ותוצרת פיאם איטליה

Megavat - תוצרת Igit, Monbat, Fiam

Hugel, Blizaro, EAS - תוצרת INCI טורקיה

אנו מוכרים היום את מותג SPARK ללקוחות מצומצמים מאד במיגזרים ספציפים שאיני רוצה לפרט כאן

המצבר מבוסס על מצבר VARTA בקופסה שחורה

אותו VARTA בקופסה שחורה נימכר בכל רחבי הארץ תחת מותג StartUp ו PowerUp

ניתן להשיג את אותו מצבר בדיוק במותג VARTA בקופסה אפורה כמו בסימלון מימין

טלפון 1-700-700-130

פורסם

יש לי מצבר כבר כמה שנים (דצמבר 08')של נשיונל תוצרת וולקן תעשיות רכב -וולטה?

המצבר הנ"ל עובד עם דינמו ככה שטעינה טובה אין לו ,הוא נפרק לי כבר 20 פעם בערך ,כל פעם אני מטעין אותו עם מטען איטי 8AH בגלל זה הוא שורד טוב.

אשמח למעט פרטים עליו..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...