Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.... רציתי לשאול אם מישהו יודע מה צפוי לי פחות או יותר אם אני נהג עם וותק של 3 שנים(נקיות מהכל!)כמעט ועכשיו ביצעתי מעבר בפסי רכבת לאחר אור אדום מהבהב....רשום במכתב שאני הוזמן לחקירה או משפט בהמשך וכרגע העונש הוא 8 נקודות...

מישהו יודע מה הכנס או מה צפוי... והאם כדי להפיל את זה על אמא שלי שיש לה וותק של 18 שנים עם 0 עבירות???

בקיצור מה עושים שבת שלום ותודה על העזרה.

פורסם

הזמנה לדין 8 נקודות לזכותך.

זו אחת מהעברות שבתוספת הרביעית לפקודות התעבורה שבהן ישנה סמכות לפסילה מינהלית של רשיון הנהיגה ל 30 יום.

ובלי שום קשר או הטפת מוסר, על מה חשבת כאשר חצית את המסילה בזמן שהמחסום והאורות הבהבו לך מול הפנים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מישהו יודע מה הכנס או מה צפוי... והאם כדי להפיל את זה על אמא שלי שיש לה וותק של 18 שנים עם 0 עבירות???

בקיצור מה עושים שבת שלום ותודה על העזרה.

לא.

מה אמא שלך עשתה רע שאתה רוצה להאשים אותה?

(עזוב שזה לא חוקי) עשית עבירה - תשלם.

גם אני שלשום לא עצרתי בעצור, גלשתי בצורה מאוד מאוד איטית, אבל לא עצרתי.

מה לעשות? משלמים ובמקרה שלך מקווים לטוב.

פורסם

דבר ראשון באמת שלא שמתי לב שזה הבהב כי זה רק התחיל.... היה סינוור אפילו חבר שלי שיש לידי אמר לי שלא נראה לו שזה היבהב... ובטוח שהמחסום עוד לא התחיל אפילו לרדת....

דבר שני אני זה שהולך לשלם את זה פשוט אני חייל ואני חושב גם איפה יעלה לי יותר זול הכנס דרכי או דרך אמא שלי(עזבו את זה שהיא לא נוהגת הרבה).

תודה לעוזרים אשמח לשמוע עוד תגובות

פורסם

אז תסתכל טוב יותר בפעם הבאה.

יש מקומות שצריך להקפיד בהם פי 10, פי 1000 או פי 100,000,000,000

מאשר מקומות אחרים. בפעם הבאה שאתה מסיע חבר ועובר ליד פס רכבת,

תתעלם ממנו ותתרכז רק במה שחשוב.

"להפיל" על האימא זה סתם נראה לי כמו חוסר בגרות משווע או רשעות טהורה.

אין הבדל בין 3 ל-18 שנים, אם בשני המקרים אין עבירות קודמות.

תקווה לטוב, ועורך דין תמיד יכול לעזור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חוץ מזה זה באמת הביזיון שאין גורם מתריע לפני כלומר האור האדום מהבהב בלי התרעה קודמת ויש מצבים שיש מאחוריך רכב ואין אפשרות לעצור.... כלומר זה ברוב המקרים יפתיע אותך! מישהו יודע אם יש השעייה בין הבהבוב לצילום???

פורסם

yogi,

מחסום הרכבת לא מופיע פתאום. לפני מחסום רכבת יש תמרורים המודיעים לך מה המרחק מהמחסום. בד"כ לפני מחסום רכבת יש גם תמרור המפחית את המהירות.

מי שמבחין בתמרורים האלה, אמור להתכונן ולתכנן את נסיעתו לאפשרות ש"פתאום" תופיע רכבת.

מי שלא שם לב שהיו תמרורים לפני ו/או שלא התאים נסיעתו כמתבקש, גם לא שם לב שהבהוב החל.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עד כמה שידוע לי המצלמה נותנת כמה שניות לפני שהיא מצלמת

זה לא כל כך תמים

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
חוץ מזה זה באמת הביזיון שאין גורם מתריע לפני כלומר האור האדום מהבהב בלי התרעה קודמת ויש מצבים שיש מאחוריך רכב ואין אפשרות לעצור.... כלומר זה ברוב המקרים יפתיע אותך! מישהו יודע אם יש השעייה בין הבהבוב לצילום???

לפני מפגש עם מסילת ברזל קיימים לך 4 תמרורים:

תמרור 21 התקרבות למפגש מסילת ברזל כ 250 מטר לפני המפגש.

תמרור 22 התקרבות למפגש מסילת ברזל (הוספו לתמרור בחלקו העליון מספר מטרים-יציינו את המרחק מהמפגש)

תמרור 23 התקרבות למפגש מסילת ברזל (חצים יסמנו את כיוון המפגש בדרך מסתעפת). כ 100 מטר לפני המפגש.

תמרור 24 מקום מפגש מסילת ברזל (מסילה אחת) כ 10 מטר לפני המפגש.

לדעתי התמרורים והמרחק שמתריעים על המפגש מספיק ברורים ובמרחק שיכול להכין אותך למפגש, צריך רק להיות ערני ולהסתכל מסביב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אם לא הבחנת בתמרורים, הפעמונים והזרקורים בולטים מאוד.

לפני שהמחסום יורד, הפעמונים מצלצלים והנורות מהבהבות.

אני פעם בשבוע נתקלת במחסום שנמצא בכניסה לנתבג, קשה מאוד לא להבחין בכל ההתראות.

ל'

פורסם
לא תמיד

בחדרה אין

בחדרה אין?

אני חדרתי ואני עובר שם דיי הרבה ובטח שיש תמרורים!

תסכל על צד ימין ותראה את התמרור

פורסם

אולי הוא התכוון שהיום לא יהיו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה שטוב במפגש מסילת רכבת הוא שאם אתה מפספס את הרמזור/שלטים/פעמון/מחסום (שים לב כמה התראות "פיספסת"), כנראה שכבר לא נשמע ממך יותר אז המשך לא לשים לב ומפגש מהנה עם "איל הברזל"!

השאר לאמא קישור ל "יעוץ ברכישת רכב" לפני הפספוס הבא .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...