Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה - נפצעתי ביד כשיר לנהיגה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש וחצי ניקרעו לי הורידים והגידים ו2 עצבים באיזור כף היד ,

והיום אני בקושי מזיז תהצבעות ביד שמאל הכל יחזור בעוד כמה חודשים עדיין לא יודעים כמה חודשים עניין של זמן.

השאלה שלי האם מותר לי לנהוג ביד אחת (אוטו אוטומט) או אני צריך להביא אישור מאיזה שהוא מקום או להרכיב משהו ברכב?

תמליצו לי מה אפשר לעשות זה יעזור לי מאוד

תודה.

- רנו מגאן קופה :-)-

פורסם

קודם כל תהיה בריא.

מעבר לנושא החוקי תחשוב מה יקרה אם ילד יקפוץ לך לכביש. אתה תוכל לתפקד בצורה טובה כדי לבצע תמארון התחמקות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קודם כל תהיה בריא.

מעבר לנושא החוקי תחשוב מה יקרה אם ילד יקפוץ לך לכביש. אתה תוכל לתפקד בצורה טובה כדי לבצע תמארון התחמקות?

תודה רבה לך

ניראה לי שכן ,

יש לנכה יד אחת ושמים לו תתפוח בהגה זה אותו הדבר לא?

- רנו מגאן קופה :-)-

פורסם

אם תוכל להביא לי ציטוט של החוק אני אשמח :) .

ממה שנאי יודע, חובה לדווח כשאר נפצעת ביד, או כושר נהיגה נפצע וכו', על מנת לקבל אישור האם הפציעה שלך אינה חמורה כל כך ואתה כשיר לנהיגה ללא בעיות.

פורסם

עלפי חוק חובה על אדם לדווח על כל שינוי במצבו הבריאותי למשרד הרישוי - כלל סוכרת מחלות לב סרטן נקע ביד וכל דבר אחר,

הרשיון ניתן לך אל מול הסימוכין הרפואיים שהבאת לאמת את כשירותך (במעמד התאוריה אם אני לא טועה)...

ברגע שחל שינוי אתה מחוייב לדווח ובהתאם לצרוך לבוא בפני וועדה שתעריך את כשירותך,

הדוגמא של הנכה היא דוגמא נכונה אבל לא רלוונטים, נכים (חלק כמובן) אכן נוהגים ביד אחד עם תפוח הגה אבל וזה אבל ענק, הם לומדים נהיגה ועוברים טסט בתצורה הזאת להבדיל ממך שלמדת לנהוג עם 2 ידיים וכך גם הוסמכת.

פורסם
מותר עם גבס באוטומט, אני לא יודע אם המקרה שלך דומה.

כמו שכתבתי, אם תביא ציטוט זה יעזור מאוד.

אם יתפסו אותך נוהג עם גבס, אפילו שזה אוטומט, אתה תהיה צפוי לעונשים. אלה אם כן יש לך אישורים מתאימים.

פורסם

כולם מתיחסים לחוק אבל מעבר לחוק יש אותך כגורם סיכון על הכביש.

אם אתה חושב שיכולת התמרון שלך נפגעה אז אל תנהג. אני בגלל שבר בכתף לא נהגתי קרוב לחצי שנה עד שיכולתי לתפקד שוב כמו שצריך עם היד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בפירוש אסור עם גבס ו/או כל מגבלה אחרת.

החלמתי עכשיו מחודש בגבס על היד הלא-חזקה שלי והודגש בפני בפירוש ע"י אורטופד שאסור לי לנהוג ואם כן אנהג ותהיה תאונה - לא אכוסה בביטוח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...