Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום ובתחילה ברצוני לציין כי זהו הפורום המקיף והמקצועי שנתקלתי בו באינטרנט (ראיתי תפוז, YNET וכו'...)

קראתי המון מהודעות של אנשים אחרים אך עדיין אני מרגיש צורך ךקבך חוות דעת ממי שמבין.

עלי לבחור רכב ליסינג עם תקציב דלק מוגבל. אני נוסע המון (כ-140 ק"מ ביום) ע"מ להגיע לעבודה ואיני רוצה להשלים מכסת דלק (אחרי שכבר הורידו מהברוטו ממילא).

ישנן המון אופציות אך אני אתמקד באלו שלדעתי זולות:

-דיאטסו סיריון

-גטס GLI

-יונדאי אקסנט 1.4

-מזדה 3

-סיטרואן C4

-יונדאי i30 החדשה

-מגאן II ביזניס

-פוקוס

-קורולה

באיזו לבחור לדעתכם?? (אגב, התקציב במנועי 1600 גבוה ב-200 ש"ח)

אני חשבתי בסיריון כי היא נשמעת הכי זולה וגם נראית לא רע או באקסנט אבל אני לא בטוח.

אשמח לעזרתכם

המון תודה!

פורסם

אם חשובה לך צריכת הדלק בעיקר, נסה להתמקד במכוניות הקטנות יותר. הסיריון היא אופציה טובה (למרות שצריכת הדלק שלה לא נמוכה כמצופה מהמנוע). בכל מקרה אם היא עולה 200 שקלים פחות לחודש ואין לך צורך בגודל של המשפחתיות, היא כנראה תהיה עדיפה.

יש לך אולי אפשרות לבחור בסוויפט? אם כן היא טובה יותר מהסיריון, וצריכת הדלק שלה טובה יותר גם כן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה,

התכוונתי שהתקציב דלק ב-1600 גבוה יותר ב-200 ש"ח (כנראה בגלל שהם צורכות יותר)

הסיריון נמוכה ב-500 ש"ח ברוטו מה-1500 אך רק ב-150 מהאקסנט.

מה אתם אומרים, אקסנט או סיריון?

פורסם

אני הייתי מציע כיוון אחר, תשקול את C4 .

בטיחות מקסימלית(6 כ"א ו ESP), רכב מפנק מאוד,מאובזר היטב וצ. דלק לא גבוהה במיוחד.

בכל מקרה, תעשה נסיעת מבחן לפני שתקבל החלטה כלשהי.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אני הייתי הולך על הפוקוס, היא מהנה לנהיגה, נוחה , מדוייקת ואפילו אחר הרענון שהיא עברה היא ניראת איכותית יותר מפוארת יותר וקצת אאודית בפנים.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

אחרי מספר נסיעות די ארוכות הן בסיריון והן באקסנט.

הסיריון חמודה (זה לא מחמאה) וזריזה, לעומת האקסנט שפשוט קצת יותר דומה לרכב נורמאלי.

הגימור הפנימי די טוב, המנוע סוחב נחמד (נחמד ביחס למצב).

הסיריון נעשית לא נוחה לאחר זמן קצר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...