Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש אוטו לאמא שלי

יש לי תקציב של 10K +-

אני צריך שיהיה גיר אוטומטי

יש כמה התלבטויות..

לאנצ'יה דדרה

פונטיאק טמפקס

פונטיאק סאנבירד

דיהטסו שרייד

הפונטיאקים מפוארות ונוחות אך אני מפחד מהצריכת דלק שלהםם..

מישהוא יודע כמה בערך הם אוכלות?כמה כ"ס,מ0-100

יש איפה שהוא נתונים כאלה לרכבים כאלה ישנים?

תודה מראש ויום טוב

פורסם

פונטיאק טמפקס

הפונטיאק מגיעה עם מוליך או בלי?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אין מספיק פרטו של דרישות וצרכים.

אם אתה רוצה אמניות - שכח מאמריקאיות. לך על שרייד.

דדרה אני חושב גם די אמינה.

אבל לא יודע איך עלויות החלפים שלה.

אם אתה רוצה רכב גדול ומפואר ועלויות החזקה לא מתרידות אותך - בהחלט יש מצב לשקול אמריקאיות.

אני ד"א מאוד אוהב את סוברו גראנד-לאונה / אימפרזה (אמינה, די מרווחת, די מהירה [בידני לפחות], די נוחה).

אבל אולי היא לא בתקציב הזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

גנאדי, לנציה דדרה לא הייתי ממליץ.

ולגבי "גדול ומפואר": באמריקאיות מפואר=גדול. (+ ריפודי קטיפה בכל חור). ב-10 תמצא משהו מפוקפק, עזוב.

אני הייתי הולך על DL או שרייד. (אפשר לקנות שרייד עם מצב קוסמטי בינוני אוט' ב-5). DL אפשר לקנות ב-7-8. תשאיר משהו מה-10 לתיקונים.

פורסם

אוקיי יש לי כמה אפשריות של במוו

316

318

שתיהם מודל 92

316- 13000

318- 15500

אני ינסה לגרד קצת ולהוסיף בשבילהם זה כדאי?

איך הם אמינות?נוסעות טוב?

פורסם

לבעל השרשור ,

4 רכבים , 3 מתוכם אין קשר אחד לשני ועוד אחד שניתן למצוא ברשתות הפארם ..

גנאדי, לנציה דדרה לא הייתי ממליץ.

למה לא היית ממליץ ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מתוך הרכבים שהצאתה הייתי ממליץ דווקה על דדרה (הייתה לי 1.8

אוטו נחמד ומפנק יחסית למחיר, חלפים לא יקרים (פיאט טמפרה ...) אוטומת יש רק בגרסה 2.0 והיא די נדירה

כרגע אני נוהג על אמריקאית (סרטוגה ) גם תמורה מצוינת למחיר אבל עלוחות האחזקה יותר יקרים (דלק, וחלפים יקרים מאלו של פיאט)

שרייד ,DL ,וSWIFT למניהם לא שווים התייחסות :)

על תשכח שגם רמת בטיחות ברכבים שציינתי יותר גבוהה : ABS כריות אויר בלמים דיסק אחוריים וכל זה במחיר זול יחסית

מה שחשוב זה לתפס רכב שמור באמת !!! (וזה מתוך נסיון מר:cry: )

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

הלכתי באמת לכיוון של יותר הלאנצ'יה דדרה

כמה פחות או יותר צריכת הדלק שלה בממוצא?

איך רמת החומרים שלה היא "מתפרקת" כמו הסטיגמה על הפיאטים ה"מתפרקות" ?

יש לי מנוע 2.0 אוטו' שנת 96 ב 12000 והבחור ירד טיפה עם שיפשוף ולחיצה קלה בכנף קדמית ודלת אחורית כדאי ללכת על זה?

פורסם

נמכר מספר מצומצם של דדרה 2.0 בזמן היבוא שלהם .

עכשיו אני לא יודע כמה יש אבל אפשר לספור את הכמות שלהם על יד אחת לדעתי ...

בתור בעלים מאושר של דדרה 1600 אני אתן לך מספר דגשים

מדובר על רכב מאוד מפנק , נוח , מהנה ומאובזר.

אמינות , אחרי 5 חודשים נתקלתי רק בבעיות של בלאי כתוצאה של גיל (רדיאטור, סטרטר)

המנועים של פיאט מעולים ועמידים (במידה שטופלו נכונה)

צריכת דלק לפחות אצלי ב1.6 , אני גם מגיע בבין עירוני עם נסיעה רגועה ל1-14 ,המשולבת 1-10/11

לא מתפרקת ולא נעליים , בלנצ'יות איכות חומרים מעולה !

אם אתה חושב על לנצ'יה אתה צריך לדעת בדיוק למה אתה נכנס כי זה רכב שצריך להקשיב לו ולטפל בו באהבה,

זה ממש לא רכב "תדלק וסע" ככה שעל ההתחלה יש יישור קו שצריך לעשות ולבדוק

חובה להתרכז במערכת הקירור, חובה נוזל קירור איכותי עם עדיפות מאוד חזקה לפראפלו , במידה שיש משהו אחר "תודה רבה ולא להתראות"

לבדוק היסטוריית טיפולים וממש לא להתפשר על רכב מוזנח!

נ.ב.

האיטלקיות ידועות ביחסן הבוגדני לבעלים מזניחים...

קח את זה בחשבון

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
לבעל השרשור ,

4 רכבים , 3 מתוכם אין קשר אחד לשני ועוד אחד שניתן למצוא ברשתות הפארם ..

למה לא היית ממליץ ?

יש לך אוט' או ידני?

אנחנו מדברים על אוט' - בוא תגיד לי איזה ערך מוסף האוטו מציע. (ביצועים? התנהגות? אחזקה סבירה?). ברצינות, תאיר את עיניי. זו לא טמפרה טיפה יותר מאובזרת?

שלא תבין אותי לא נכון - אני מוכן לשלם כשאני מקבל כיף בתמורה. אם הייתי מחפש רכב סלון מהיר - הייתי קונה קאפה טורבו בלי צל של ספק. אבל דדרה לבחור לחוץ-תקציב? לא נראה לי.

פורסם

ב10 אתה יכול למצוא בובה של אוטו, מכיוון שהתקציב שלך בעייתי ובכללית לא נראה לי שמי שמחפש רכב ב10 יכול לעמוד בתחזוקה שוטפת גבוהה וגם אם כן אז זה לא ממש מומלץ.

אם אין לך בעיה עם גיר רגיל (אני מתעלם מהרצון לאוט') אתה יכול למצוא פיאט אונו שנת 95, 1400 מוזרקת, היא תיסע טוב, התחזוקה שלה זולה והיא לא שותה הרבה דלק.

דייהטסו שרייד\ סוזוקי סוויפט יתנו לך מענה במידה ואתה מחפש רכב אמין קטן ואוט'. ממליץ להתרחק מגרסאות ה1.0 כי השילוב של המוע+גיר לא מוצלח כלל.

במידה ואתה מעוניין במשהו קצת יותר גדול ואוט' ואם צריכת דלק לא הכי חשובה אבל חשוב הפינוק, אני מציע לשקול וולבו 240, לי הייתה אחת שנת 82, עם ה"כ, מזגן, נ"מ, 4 ח"ח וריפודי קטיפה :). הרכב היה סוס עבודה, הוא מרווח, אמין מאוד אבל שותה דלק, כמו אמריקאית ממוצעת (אני מתכוון למנוע 3.1) , לגביי חלפים (יש ערימות בפירוקיות והכל נתון למיקוח). בוולבו הנ"ל אין חשיבות ממשית לשנתון וניתן למצוא מודלים מאוחרים (תחילת שנות ה90) במחירים נוחים.

haters will hate

פורסם
יש לך אוט' או ידני?

אנחנו מדברים על אוט' - בוא תגיד לי איזה ערך מוסף האוטו מציע. (ביצועים? התנהגות? אחזקה סבירה?). ברצינות, תאיר את עיניי. זו לא טמפרה טיפה יותר מאובזרת?

שלא תבין אותי לא נכון - אני מוכן לשלם כשאני מקבל כיף בתמורה. אם הייתי מחפש רכב סלון מהיר - הייתי קונה קאפה טורבו בלי צל של ספק. אבל דדרה לבחור לחוץ-תקציב? לא נראה לי.

ברור שידני ...

הרכב היחיד שאני אהיה מוכן לסבול בגרסא אוטומטית זה רכב אמריקאי רק בגלל שאין ידני (נדיר מאוד)

רכב איטלקי אמור להיות אך ורק עם תיבה ידנית!

אני לא מסוגל לחשוב על רכב איטלקי עם תיבה אוטומטית.

הדדרה מציעה פינוק ונוחות שאין ברכבים הרבה יותר חדשים ממנה.

מדובר על רכב שתוכנן לגמוע מרחקים , הנוחות מופלאה וגם לאחר נהיגה רצופה של יותר מ400 ק"מ יצאתי רענן .

אז נכון ה1.6 לא חיית רמזורים אבל היא מאפשרת קצב נסיעה ראוי .. ה1.8 וה2.0 כבר יתר חזקות

לגבי ה1.6 הסיפור השתנה בשנת 97 שהיא קיבלה את המנוע של ה16 שס'.

אחזקה, מניסיון עם ה1.6 אני יכול להגיד לך שהאחזקה הרבה יותר זולה ממנה שנראה.. אבל עדיין , הזנחה ברכב איטלקי זה מבוא להרבה צרות.

ב1.8 וה2.0 האחזקה יותר יקרה מה1.6.

זו לא טמפרה טיפה יותר מאובזרת?

גם פיאט קופה זאת טמפרה רק יותר חזקה ;)

הרצפה של הטיפו/טמפרה שימשה הרבה מאוד רכבים איטלקיים , פיאט קופה, בראבו/בראבה , אלפא 145/146/155 , לנצ'יה דדרה וגם הדלתא 2 שנכשלה..

ואני בטוח שלא היית מתנגד לפיאט טיפו/טמפרה עם צורה של פרארי :)

דדרה זה לא רכב לבחור לחוץ תקציב , מילא ה1.6 שהאחזקה שלה באמת לא בשמיים..

אבל ה2.0 אוטומטית זה כבר משהו אחר ולא הייתי ממליץ .

נ.ב

אל תשווה לי את הגרסה הספורטיבית של הZX לדדרה 2.0 אוטו'

אם כבר נשווה את הדגם הספורטיבי של הדדרה 2.0 טורבו או זה אשר עונה לשם "אינטגרלה":)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

חבר'ה מה עם הקאיה שומה איך היא?..

הרכב הוא מנוע 1.8 GS אוטו'

מישהוא יודע עליו יותר פרטים?כנראה שעוד יומיים הוא יהיה אצלי כי יש שיעבוד על הרכב עוד יומיים כנראה הוא יהיה אצלי בעזרת השם..מישהוא יודע נתונים של המנוע שלו?יש לו בעיות מיוחדות?שמעתי ממוסך קאיה שיש להם בעיות גיר זה נכון?..

פורסם

לפותח השירשור

בחור אם אתה רוצה לקנות רכב ב 10000 תפסיק עם החלומות של במוו.

במחיר כזהו יש לך מעט אפשרויות:

1) DL.

2) וולוו 240 כמו שאמרו כאן.

אני חושב שלקאיות יש בעית חלפים , אבל לא בטוח.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...