Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף הוחלף הרדיאטור חימום הפנימי בסיאט אחרי שנה של חיפושים, בירורים וכאבי ראש...

העבודה התבצעה עם עוד חבר שהגיש לי כלים ונתן לי הרבה ביטחון.

אחרי מלא זמן של חיפושים ובירורים אני רוצה לשתף את כולם ולהגיד לכם ששורה תחתונה זה עבודה קשה אבל שווה למי שלא רוצה לבזבז 1800 שקל על חימום בחורף.

תהליך ראשון מוציאים את ההגה והלוח שעונים אחר כך עוברים לצד השני ומפרקים את הכרית אוויר והמסגרת שמתחתיה

ואז לחלק העדין - הקונסולה.

הכל עניין של ברגים אין קליפסים ודברים שבירים למרות שהכל עדין.

מפרקים את הדש ואז מגיעים ליחידה של המזגן, מפרקים אותה והרדיאטור מחובר ב2 ברגים מהקיר אש.

אחר כך הוצאתי את הקומבינה של החיבור בין 2 הצינורות שהיו אמורים להתחבר לרדיאטור וחיברתי אותם לרדיאטור.

בקיצור עבודה שלקחה לי 6 שעות בערך. אבל שווה כל דקה. החימום עובד מצויין בלי בעיות ובלי נזילות.

למטה מצורפות תמונות של רוב התהליך.

נ.ב.- אם יש למישו סיאט איביזה וצריך עזרה אני ישמח לעזור.

DSC00498.jpg

DSC00500.jpg

DSC00502.jpg

DSC00503.jpg

DSC00505.jpg

פורסם

איזה אומץ .

לו הייתי מפרק ככה את הפז'ו שלי , לא נראה לי שהייתי יודע להחזיר .

סחתיין

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

מהיכן קנית רדיאטור חימום לרכב? ומה הייתה העלות?

אשמח למס' טלפון של המקום.

תודה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

כן יש פה הרבה אומץ אבל לפעמים אין ברירה.

בקשר לרדיאטור חימום אני לא בדיוק יודע את המחיר שהוא עלה כי אח שלי דאג להשיג לי מחבר שלו שמוכר חלפים.

לא יותר מ400.

פורסם

פשש יפה מאוד!!

יש אצלנו ביחידה,נגד תימני בקבע, שהיה מגדיר אותך "רב אשך". על האומץ! כל הכבוד!!

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...