Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעות חלוקות לגבי הפלאש הרכב שלי פיאט פונטו ספייס 2001 עבר חצי אוברול( רינגים לגרים ראש מנוע) לפני חודש

ונוסע אכשין על פרטון 10W40 SM בקרוב אני רוצה להעביר אותו לסינטטי מלא ופלאש מפחיד אותי (ממיס גומיות גורם לנזילות)

קניתי שמן LM 5W40

האם אני יכול לבתר על פלאש ?

אם אני עושה זאת ללא פלאש איזה נזק יגרם?

פורסם

אם הרכב לאחר ראש מנו /חצי אוברול אין בשביל מה לעשות פלאשינג.

הפלאשינג אמור להמיס שכבות של פיח מהשסתומים שקשה להסיר ואצלך הכל כבר הוסר למעשה ואין יותר מה להסיר.

אם ברצונך לעבור לשמן חדש תבקש פתיחת פקק קרטר,ריקון של כל השמן עד תומו והחלפת שמן חדש.

לא נראה לי שכך יתערבבו שמנים ואם אני טועה שיתקנו אותי המומחים ממני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפותח האשכול בצע חיפוש ותמצא שפע של מידע לגבי שמנים ומעבר לשמן סינטטי.

בקצרה, אין צורך לבצע שום פלשינג או הכנות מראש.

איזה כייף לי :)

פורסם
10W-40 אינו מציין את הטכנולוגיה שבה מיוצר השמן אלא את רמת צמיגות.

יש גם יש שמני 10W-40 מינרליים.

נכון אבל שמנים בצמיגות כזו הם בד"כ חצי סינטטיים.

פורסם

ba323f - עדיף כמובן שמן חצי סינטטי על פני מינרלי, גם מבחינת אורך החיים של השמן וגם משום שהחצי סינטטי מיוצר בטכנולוגיה מתקדמת יותר ומכיל תוספים שאמורים לשמור יותר על המנוע מפני בוצה. ד"א היום ניתן להשיג בהרבה מקומות גם 20W50 חצי-סינטטי כך שלדעתי אין הצדקה למינרלי.

11efraim - אם יש לך הזעות שמן מהמנוע חפש 10W40 סינטטי מלא כי צמיגות 5W רק תחריף את הנזילה כשהרכב נייח בחניה, אם הכל בסדר, קנה שמן סינטטי + פילטר שמן מקורי וכשהמנוע קר תעשה את ההחלפה. לאחר 1,000 ק"מ תחליף שוב פעם לאותו שמן (סינטטי) + פילטר מקורי. זה כל הסיפור...ואם הרכב מטופל כראוי והשמן מוחלף במרווחים עפ"י היצרן אין שום סיבה לעשות פלאשינג.

מתן

פורסם
ba323f - עדיף כמובן שמן חצי סינטטי על פני מינרלי, גם מבחינת אורך החיים של השמן וגם משום שהחצי סינטטי מיוצר בטכנולוגיה מתקדמת יותר ומכיל תוספים שאמורים לשמור יותר על המנוע מפני בוצה. ד"א היום ניתן להשיג בהרבה מקומות גם 20W50 חצי-סינטטי כך שלדעתי אין הצדקה למינרלי.

11efraim - אם יש לך הזעות שמן מהמנוע חפש 10W40 סינטטי מלא כי צמיגות 5W רק תחריף את הנזילה כשהרכב נייח בחניה, אם הכל בסדר, קנה שמן סינטטי + פילטר שמן מקורי וכשהמנוע קר תעשה את ההחלפה. לאחר 1,000 ק"מ תחליף שוב פעם לאותו שמן (סינטטי) + פילטר מקורי. זה כל הסיפור...ואם הרכב מטופל כראוי והשמן מוחלף במרווחים עפ"י היצרן אין שום סיבה לעשות פלאשינג.

מתן

תודה מתן .

וזו כל התורה מהיום והלאה - לקרוא . להבין . ולהפנים .

- אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...