Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

בזמן האחרון במיוחד שאני נוסע בכביש עירוני שמשני צידיו בתים ושומעים כל רעש הכי קטן שהרכב עושה, בעת העברת הילוך כאשר אני עוזב את דוושת הקלאץ' אני שומע רעש מוזר של נקישות ברזל, יש לציין שזה קורה רק בעזיבת דוושת הקלאץ'.

מדובר בפג'ו 206 GTI .

יש למישהו מושג מה מקור הרעש?

תודה מראש

מקס

seat leon 20vt

fr

פורסם

אם כאשר אתה עוזב את הקלאצ' יש לך את הרעשים, וכשאתה לוחץ אין, אז יכול להיות שמיסב ההחלקה בגיר גמור.

האם אי פעם הוחלף קלאצ' ברכב ואם כן אז מתי?

בנוסף איזה שנה הרכב וכמה קילומטרים הוא עשה?

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

שלום

אתה שומע את זה כשהרכב מתחיל לנסועה,

או שזה קורה שאתה משחרר קלאצ' ונישרא בניוטרל.

עם אתה שומע את זה רק בניוטרל, אז סביר שזה המיסב לחץ (אם אני זוכר נכון את השם של זה)

הוא פשוט נוגע בפלטה (השמש) של הקלאצ'.

בעיקרון, עם זה המצב אז צריך לשמוע את זה גם בתחילת נסיעה רק שהרעש של המנוע לא מאפשר לנו.

עם זה המצב אני לא רואה סיבה לדאגה.

פורסם
אם כאשר אתה עוזב את הקלאצ' יש לך את הרעשים, וכשאתה לוחץ אין, אז יכול להיות שמיסב ההחלקה בגיר גמור.

האם אי פעם הוחלף קלאצ' ברכב ואם כן אז מתי?

בנוסף איזה שנה הרכב וכמה קילומטרים הוא עשה?

גילעד

לפי ההיסטוריה של הרכב לא הוחלף קלאץ' ברכב, הרכב שנת 2000 עם 60000 ק"מ.

כמו כן בטיפול האחרון נאמר לי שהקלאץ' מפריד גבוהה אבל תופס והוא יעשה את העבודה בחודשים הקרובים.

הרעש נוצר גם כאשר האוטו בהילוך סרק כאשר אני לוחץ על דוושת הקלאץ'.

seat leon 20vt

fr

פורסם

זה יכול להיות חודשים ויכול להיות שלא.

די מוזר לי שתהיה תקלה בקלאץ מכמות כזו של קילומטרים, אך זה גם תלוי מאוד באופי הנהיגה והשימוש בקלאץ.

אני ממליץ שתיגש למוסך לאבחון (רעשים לצערנו עדיין לא עוברים בפורום :-)).

אנחנו נשמח לשמוע מה אמרו לך שם.

חזור לכאן, וספר לנו ונראה מה הלאה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...