Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבין מה שנתת בקישורים הייתי אומר שהקיקר עדיף.

ה-MTX מוגבל, הקרוס שלו קבוע על 85HZ ללא אפשרות לשנות(HP וגם LP).

והאלפיין , הייתי מדרג אותו אחרי הקיקר.

פורסם

אז מה אמרתם ? אני מניח שעדיף לקנות גם את שאר הרכיבים מחו"ל אבל מה יקרה עם המכס ?

יש פה "מייבאים" ?

פורסם

200$ ?! אז כבר המגבר לא עובר ...

אז כל מי שקנה פה ציוד בחו"ל הוסיף 70 אחוז ? עדיף כבר לקנות בארץ ...

פורסם

אם אני לא טועה אמרת שהמגבר שאתה רוצה עולה 170$ ככה שזה פחות.

לא כל מי שהביא ציוד מעל 200$ שילם 71% מכס, יש לך מסלול ירוק שבו צריך לעבור מי שקנה ציוד מתחת ל200$ ויש לך מסלול אדום שבו צריך לעבור מי שקנה ציוד מעל 200$ ושם עליו להצהיר עליו ולשלם את המיסים.

יש כאלו שקנו ציוד שמעל 200$ ועברו במסלול הירוק שבו המוכסים בודקים באופן אקראי את מי שנראה להם, מי שלא נתפס, הצליח להבריח את המוצר ולא לשלם עליו מיסים (יש לציין שזה מנוגד לחוק) מי שנתפס שילם גם את המיסים וגם קנס על ניסיון ההברחה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ואני עדיין לא בטוח מה לבקש :(

http://www.epinions.com/pr-Alpine_MRV-F450_Car_Audio_Amplifier/display_~full_specs

http://www.epinions.com/Stillwater_Design_Kicker_KX700_5_5_Channel_700_Watt_Power_Amplifier__Multi_Channel_Amplifiers_KX700_5/display_~full_specs

אני שומע הרבה דעות מנוגדות ... וכולם בטוחים שהם צודקים ואני לא יודע מה לבקש .. או אולי בכלל משו אחר ? למישו יש הצעות למגבר 5 ערוצים מחברה טובה חוץ משתי אלה ?

תודה.

• תוכן חדש...