Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופה מתנהגת עד 35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בעקבות הרישיון אני מחפש מכונית קופה ספורטיבית, בתקציב של עד 35K, והדגש הכי חשוב שאני מבקש שלמכונית תהיה התנהגות כביש טובה ושתהיה מהנה לנהיגה. מה שאני יודע בנתיים שעונה על הדרישות היא המאזדה mx3. האם תוכלו בבקשה לתת לי עוד מכוניות שיענו על הדרישות?

בתודה מראש, :wink:

יש חלום חדש...

פורסם

MX3 מאיזו שנה?

למיטב ידיעתי, היא מעבר לתקציב, הגרסה עם המנוע הנכון לפחות (V6).

היא עוד כעשירייה למעלה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש mx3 באיזור של 30K. ובקשר לבמוו היא יקרה מידי לאחזקה (לא ציינתי שאני נהג חדש ואני קונה רכב ראשון):lol:

יש חלום חדש...

פורסם

בפעם המיליון - המהנה והטובה ביותר מכל מתחרותיה ללא שום צל של ספק כבר במשך שנים היא ה106 ראלי\GTI!

אין חכם כבעל ניסיון!

אלא אם אתה נעול על "קופה"..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני יודע שכל הפיזו למיניהם מהנות מאוד לנהיגה ומתנהגות מצוין, אבל חשבתי שאולי יש קופה שמתנהגת לפחות כמוהן. אבל לפי התגובות עד עכשיו אני טועה. האם אין קופה שמתנהגת טוב כמוהן?

יש חלום חדש...

• תוכן חדש...