Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 106 / 306 ?

אלעדיקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הרכבים הנ"ל ומה יותר מתאים לנהג חדש בתור רכב ראשון

אני מסתכל גם על צריכת דלק, אמינות, חלפים וכו' וכו' ...

מקווה לקבל עזרה והכוונה ממכם חברי הפורום המלומדים!

תודה רבה

ואם יש אופציות אחרות בתקציב של עד 30000 אני אשמח לשמוע!!!

פורסם

106 דור שני תענה על הצרכים שלך בצורה טובה יותר מ-306.

היא תהיה חסכונית וזולה יותר מה-306 בכל התחומים ויחד עם זאת היא מהנה, נוחה יחסית ונראית טוב.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

נוסף על דיברי ידידי לירן,ישאר לך גם עודף מה30K שאיתו תוכל לבצע יישור קו אם צריך+ביטוחים ותוספות במידה ותרצה.

[בהנחה ואתה לא מתכוון לקנות 106MKII ראלי]

ה306 לטעמי בעלת עיצוב פחות רענן וצעיר ובגירסאות הרגילותשלה אל מול הגירסאות הרגילות של ה106,הנאת הנהיגה תהיה טובה יותר מב306[נסעתי על 306 1.6 ידנית,בהשוואה ל106 שלי]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המונח:יישור קו-מתייחס לאותן תקלות קטנות/גדולות,ליקויים שעלינו/ברצוננו לתקן [אם יש כאילו] וזאת ע"מ בשאיפה להביא את הרכב למצב אופטימלי לאחר שניקנה זה עתה על ידינו.

פורסם
המונח:יישור קו-מתייחס לאותן תקלות קטנות/גדולות,ליקויים שעלינו/ברצוננו לתקן [אם יש כאילו] וזאת ע"מ בשאיפה להביא את הרכב למצב אופטימלי לאחר שניקנה זה עתה על ידינו.

תודה רבה אסף! עזרת לי מאוד.

אני אשמח לשמוע אם יש לך עוד המלצות לרכבים במחיר הנ"ל בשבילי ?

ושוב, תודה רבה!

פורסם

הבנתי שדרישות הבסיס שלך ברכב הום שהחלפים שלו יהיו זולים וכך האחזקה והביטוחים,כמו כן רכב בעל צריכת דלק טובה.

אבל חסרים כמה פרמטרים וכמה מהם:מה מסלול וצורת הנהיגה שלך[מישור,הרים,נסיעות עירוניות/בינעירוניות מרובות]?

ידני/אוטומט?

,נוחות והתנהגות טיפה על חשבון אמינות,או אמינות בראש ובראשונה ללא התחשבות בנוחות והתנהגות?

רכב האצ'בק/סדאן?

תקציב סופי לרכב[נטו לרכב]?

תפרט קצת יותר שנוכל לתת לך כיוון ממוקד יותר העונה לצרכיך היומיומים ודרישותייך העיקריים מהרכב.

פורסם
הבנתי שדרישות הבסיס שלך ברכב הום שהחלפים שלו יהיו זולים וכך האחזקה והביטוחים,כמו כן רכב בעל צריכת דלק טובה.

אבל חסרים כמה פרמטרים וכמה מהם:מה מסלול וצורת הנהיגה שלך[מישור,הרים,נסיעות עירוניות/בינעירוניות מרובות]?

ידני/אוטומט?

,נוחות והתנהגות טיפה על חשבון אמינות,או אמינות בראש ובראשונה ללא התחשבות בנוחות והתנהגות?

רכב האצ'בק/סדאן?

תקציב סופי לרכב[נטו לרכב]?

תפרט קצת יותר שנוכל לתת לך כיוון ממוקד יותר העונה לצרכיך היומיומים ודרישותייך העיקריים מהרכב.

אסף, תודה רבה לך על כל העזרה זה א'.

ב', אני אענה לך על כל השאלות:

הנסיעות שלי יהיו בעיקר עירוניות-בין עירוניות, ידני/אוטומט אין ממש חשיבות (רק אם זה משפיע על התנהגות הרכב וצריכת הדלק שלו משמעותית),

האצ'בק או סדאן זה לא משנה לי, אין לי משפחה שצריכה להיכנס איתי לרכב, מקסימום 2-3 אנשים.

אני בעיקר רוצה שהרכב יהיה נוח וההתנהגות תהיה טובה וגם אמינות חשובה לי, בהחלט.

תקציב סופי לרכב בסביבות 25-30k אפשר להתגמש קצת מעלה.

תודה רבה שוב, אסף.

• תוכן חדש...