Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סימון,הבאת STI? מה קרה לקופה?

איזה קריזה שלא באתי רק בישביל לראות אותך היה שווה ללכת ברגל עד לרז ומשם לתפוס איתו טרמפ למפגש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
סימון,הבאת STI? מה קרה לקופה?

איזה קריזה שלא באתי רק בישביל לראות אותך היה שווה ללכת ברגל עד לרז ומשם לתפוס איתו טרמפ למפגש.

כן אחי, היית חסר, ניסיתי להתקשר ולא ענית ישמוק!

לא נורא, אתה עוד תראה אותה. רומן צילם אותה, אני מניח שהוא יפרסם בקרוב.

זהו, אין סאבים אין כלום, הכל בבית.

המערכת המקורית של ה STi היא הטובה ביותר שנתקלתי בה מעודי. שני רמקולים. אחד מקדימה, אחד מאחורה, ועוד תוספת קטנה של טוויטר שעושה רק צליל אחד, תססססססססס...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

היה לי אירוע משפחתי - היום הולדת של אשתי :-P, אז לא יכלתי לבוא:idea:

אני מקווה שלמפגש הבא אני כבר אסיים לבנות את המערכת מחדש ואגיע עם משהו עובד ומכוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה מפגש נחמד מאוד.

המפגש הבא יהיה יותר מנחמד :twisted:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני ממש נהנתי לפי דעתי היה אחד המיפגשים הטובים, היה מלא אנשים חדשים עם רכבים ורחיבים שעד היום לא יצא לי לראות/לשמוע.

היה מפגש טוב מאוד! מאוד נהנתי לשוכח עם אנשים חדשים שבאמת מעוניינים בללמוד את הנושא ולהכנס חזק לעולם האודיו!

חבר'ה יש לנו כאן בחור (גרישה כן זה אתה!) שהגיעה לרמה מאוד מאוד גבוהה ברכב שהאקוסטיקה ההתחלטית היתה זהה לפחית טונה~! וכיום עם סט קומפוננט יחסית פשוט (מורל מילניום) פשוט מפתיעה בצורה מדהימה!

כל הכבוד על ההשקעה (איטום ובניות על רמה) המשך כך ובעתיד עוד נראה אותך מתחרה ראויי ב-SQ!

מנואל (מחר צבא איזה כייף!!!) 8)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תודה על המחמאות מנואל:oops:, באמת אולי יום אחד אני יפתיע באיזה תחרות SQ אבל מה שבטוח זה לא יהיה עם מילניום וכנראה גם לא ב3 שנים הקרובות.

(מה שצבא עושה לאנשים:shock:).

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

מפגש שני שאני מגיע טוב ולעומת המפגש הקודם - היו הרבה מכוניות עם כל מיני רכיבים מעניינים ואנשים טובים.

בפעם הבאה נביא מצלמה!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

היה מפגש נחמד.

אני חושב שאנשים צריכים יותר "להתערבב".

שמחתי להשמיע ולשמוע (K2P, הרץ ספייס, MB QUART פרמיום)

היה כיף לקבל מחמאות על עבודה קשה בכיוון האוטופיה ברכב שלי.

נשארנו עד ממש מאוחר (17:30)

מקווה שיותר אנשים יגיעו ויתערבבו במפגשים הבאים.

נ.ב.

קיבלתי רעיון מצויין לצמצום זמני העלייה של המחשב למספר שניות בודד וכנראה מחר אני כבר יעבוד על זה :)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תוכן חדש...