Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני סטודנטית שהולכת לעשות נסיעות קצרות של 15-20 ק"מ ביום, ופעם בשבוע לעשות נסיעה של 80 ק"מ.

יש לי שתי שאלות:

1.כרגע אני חושבת לכיוון הפורד פיאסטה דינאמיק. אני יודעת שכתוב הרבה על הדגמים ועל ההבדל בניהם בפורום אבל אני רוצה להיות בטוחה -ההבדל בין הדינמאיק ליות' הוא העיצוב? המנוע וכל החלקים זהים (הדגם של ה1300) ?

2.האם שווה להשקיע על רכב שאני יעשה בו נסיעות קצרות וק"מ נמוך 20,000 שח (פולו למשל) או שאני יכולה להסתפק ברכב טיפה פחות אמין אבל יותר זול (פורד פיאסטה דינאמיק 97)15,000. בתאכלס אני לא מתכוונת לעשות תחרויות מירוץ עם האוטו, חשוב לי שהוא יהיה אמין, הצריכת דלק והחלקים לא יהיו יקרים מידי, כל שאר הדברים (כ"ס- אני חושבת שנאי יכולה להסתפק ב60 כ"ס- אני לא ממהרת לשום מקום..) קצת פחות חשובים לי..

תודה לכל העונים

פורסם

קשה לענות לשאלות בסגנון "האם שווה", אבל בנוגע לדגמים שציינת, פולו מול פיאסטה,

הרי שהפיאסטה אמינה יותר בכל פרמטר, וכל תיקון שהיא תדרוש יהיה זול בהשוואה לפולו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
שלום לכולם!

אני סטודנטית שהולכת לעשות נסיעות קצרות של 15-20 ק"מ ביום, ופעם בשבוע לעשות נסיעה של 80 ק"מ.

יש לי שתי שאלות:

1.כרגע אני חושבת לכיוון הפורד פיאסטה דינאמיק. אני יודעת שכתוב הרבה על הדגמים ועל ההבדל בניהם בפורום אבל אני רוצה להיות בטוחה -ההבדל בין הדינמאיק ליות' הוא העיצוב? המנוע וכל החלקים זהים (הדגם של ה1300) ?

2.האם שווה להשקיע על רכב שאני יעשה בו נסיעות קצרות וק"מ נמוך 20,000 שח (פולו למשל) או שאני יכולה להסתפק ברכב טיפה פחות אמין אבל יותר זול (פורד פיאסטה דינאמיק 97)15,000. בתאכלס אני לא מתכוונת לעשות תחרויות מירוץ עם האוטו, חשוב לי שהוא יהיה אמין, הצריכת דלק והחלקים לא יהיו יקרים מידי, כל שאר הדברים (כ"ס- אני חושבת שנאי יכולה להסתפק ב60 כ"ס- אני לא ממהרת לשום מקום..) קצת פחות חשובים לי..

תודה לכל העונים

1. כפי הידוע לי היוף בעל מנוע 1.3 והספק של 60 כ"ס והינו ישן יותר מהמנוע של הדינמיק בנפח של 1.25 ו75 כ"ס ו16 שסתומים

זה מנוע אחר לחלוטין ( וכמה שידוע לי היחיד שהיה אוטומט אם אני לא טועה ,וגיר רציף)

המנוע של היוף נחשב לאמין יותר עקב היותו פשוט יותר אך גם חלש יותר

2.ההבדלים בין 15-20,000 ש"ח הם לא גדולים, את צריכה לבחור רכב לפי תקציב מסויים שיתן לך את האלטרנטיבה הטובה ביותר

ביחס לרכבים במחיר זהה.

אולם ייתכן שלבסוף תמצאי רכב שמור שיהיה לך כדאי לרכוש אותו ולהוסיף קצת מעבר למה שתיכננת ולכן נדרשת גמישות מסוימת בתקציב.

(ההבדלים בין היוף לדינאמיק הוא בפנסים האחוריים בדינמיק יותר עגולים)

תחפשי מספר דגמים ובדגמים שתמצאי תקני את זה שיהיה במצב השמור ביותר מבחינה קוסמטית, מכאנית , כמות ידיים וק"מ.

יש מספר מנועים לפולו ולכן קשה לומר כרגע מה עדיף ביניהם אולם הפיאסטה אמורה להיות מעט אמינה וזולה יותר לאחזקה.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

דבר ראשון תודה רבה לכל העונים!!!

אז בשורה התחתונה- אם אני צריכה "לחסוך" קצת כסף אז עדיף לי לקנות את הסות' מאשר את הדינאמיק, אלא אם אני הולכת על המנוע זי טק.

• תוכן חדש...