Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי הבכורה מסיימת בימים אלה תואר שני בחינוך מיוחד ועומדת להתחתן עם מכונאי רכב שכבר יותר משנתיים מבטיח (ולא מקיים !) שהוא עומד ללמוד הנדסת מכונות או הנדסאי מכונות.

הבחור יחסית די מוכשר בכול מה שקשור לרכבים, הורי מתנגדים בכול תוקף לחתונה עם הבחור מאלף ואחת סיבות.

הם ממש מתביישים להזכיר בארועים חברתיים שהבחור הינו מכונאי רכב (אבא שלי רופא שיניים ואימי מורה) תמיד הם מתעלמים מהשאלה או שעונים 'אבי' מתכנן ללמוד בקרוב.

האמת שאני די מחבב את הבחור הוא די משעשע (יחסית) וגם עוזר לי לפעמים לתקן את הרכב.

בין אחותי לבעלה לעתיד קיים פער תרבותי וחברתי גדול, אחותי היא די עצמאית ומרוויחה יפה משיעורים פרטים ועבודות מזדמנות ונראה לי שעול אחזקת הדירה המשותפת יפול עלייה.

לפניו היה לה חבר רציני שעכשיו עומד לסיים דוקטורט. הבחור עדיין רודף אחריה...

אני מאוד מודאג, איך הם יישלמו משכנתא משכר של מכונאי...

אני ואחותי ידידים טובים ומשתפים אחד את השני בסודות שלנו ובאחד הימים היא סיפרה לי שהיא גם מודאגת ממה שהחברים שלה

רומזים לה "איך בחורה אינטלגנטית כמוך מתחתנת עם מכונאי רכב"? על מה תדברי איתו בעוד שנה שנתיים? על מה הוא יספר לך - על אוברול שהוא עשה למנוע?

חוץ מזה רציתי לדעת מה השכר המקובל למכונאי רכב? ואם הוא יתקדם למעמד של מנהל עבודה / מוסך כמה אז הוא ירוויח?

מה דעת חברי הפורום ? האם לייעץ לאחותי להמשיך הלאה או להשאר עם המכונאי ?

פורסם

התחלתי לכתוב לך תגובה ארוכה שעונה על כל השאלות ששאלת, ואז פתאום, הבנתי שאני מקווה מאוד שהבחור לא יתחתן עם אחותך ולא יהיה חלק מהמשפחה שלך לטובתו.

עצוב שאתם רואים בחתונה כמיזוג כלכלי בין 2 חברות.

אסף

פורסם

גם אני מקווה שהבחור לא יתחתן עם אחותך וזה יהיה ממש לטובתו.

אם המשפחה שלך לא מקבלת את הבחור כמו שהוא עכשיו אז ישנה בעיה רצינית.

אבל זו בעיה שלו והוא צריך לשים לב לרוח הקרירה שנושבת כלפיו.

נכון שיש במקצוע המכונאות אנשים שלא ממש מקדמים תדמית כזו טובה כמו שיש לרופאי שיניים,

מכונאי טוב מעורר רושם אצלי ואצל הרבה אחרים לא פחות מאשר רופאים וכו.. ישנם אנשים מבריקים בתחום ומאוד חכמים.

וזה עדיין לא אומר עליהם כלום מבחינה אישית שהם עדיין יכולים להיות אנשים טובים ומקסימים הרבה יותר מכמה רופאים או מורים שאני מכיר.

הגישה של אחותך ומשפחתך היא מתנשאת וחבל על הבחור.אני חושב שבאותה מידה הוא יכול לחשוב שמה שהיא עושה ממש משעמם ומה כבר יש לו להקשיב לחוויות שלה.

פורסם

אני יכול להבין את דאגתך-סה"כ בימים שלנו הדאגה הפיננסית לפרנסת המשפחה ולקריירה היא על סדר העדיפויות לצורך התנהלות חיי משפחה עתידיים פוריים ,מצד שני אני בז לגישה הפרמיטיבית שלך[לא מאשים אותך בזה סה"כ שורש הגישה נובע מההורים]

על כל פנים-כמה שזה ניראה כחיתוך מסרט של יהודה ברקן [צ'ארלי וחצי] אני מעריך שבמקרה הזה ,אם באמת האהבה קיימת ובצורה חזקה, אז האהבה תנצח!

וכמו שקודמי אמר,על פניו ניראה כי החתן לא מתאים לכלה זו,עליה לחפש חתן שסוחב על גבו נדוניה,וזאת בכדי לרצות את הכלה[אחותך] אותך[במידה מסויימת] ואיך לא,הכי חשוב-ההורים[אילוליי הם,לא הייתם צריכים להתחבט בקונפליקט הנ"ל].

בהצלחה לחתן במציאת הכלה הראויה לו!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הגישה שלי שונה משל הורי נקודה.

שאלתי שאלה שרבים מתבלטים עימה בחיי יום יום ולצערי, משום מה המכונאים של הפורום כנראה לא מסוגלים להתמודד עם שאלה שקשורה ברומו של עולם.

פורסם

למה בכלל מישהו צריך להתערב?

את ההחלטה אחותך והוא יעשו לבד.

ובאמת לטובתו אם גם אחותך חושבת כמו ההורים פשוט כדאי לסיים את זה פה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מה אתה רוצה שנאמר לך ?את מה שאתה רוצה לשמוע?- שתמשיך הלאה?

זה לא יקרה,אתה בא לפה שואל שאלה שמראש כבר יש לך תשובה פנימית מוכנה ,ומה לעשות שאנו פה בפורום"האנשים עם הגריז והחתכים בידיים",לא נשלים עם דעתך הפוגעת והמזלזלת בכל הנוגע לאנשים שמאחורי תחום הרכב והמכונאות.

בישביל אחותך זה יבזה במהלך השנים לחיות עם מכונאי,יבייש לכם את המשפחה,יוריד להורים את הכבוד המשפחתי-אז שתמשיך הלאה,הרי אתם כבר על הסף החלטתם מראש מה טוב עבורה.

ואני באמת מקווה שהחתן לא יעשה את הטעות הגורלית הזו ויכנס למעגל משפחה ,קריר דחוס ועויין כלפיו,אם אילו תנאי הקבלה שלכם.

לא מאחל לשום חתן שבעולם להיות הכבש השחור של המשפחה של הכלה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אני מאוד מודאג, איך הם יישלמו משכנתא משכר של מכונאי...

האמת היא שאני מודאג איך הם ישלמו משכנתא משכר של מורה...

כמה אחותך מרוויחה שאתם כ"כ מוטרדים משכר של מכונאי ?

(אגב, יש מכונאים שמרוויחים יפה !)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מוצא את שאלתך מתנשאת בעלת דיעה קדומה וגם גזענית מעט אבל יותר מהכל תלושה מהמציאות.

מכונאי רכב בכל מקום מתקבל באהדה, ואני לא ממציא זאת הרי הייתי כזה (למעשה אני עדיין) . תמיד ששומעים שאתה מכונאי אומרים "ואללה? יש לי גולף שעושה גורגרו בוקר מה זה יכול להיות?" הרי לכל אחד מכל מקצוע יש רכב שמידי פעם עושה לו בעיות ותמיד כולם שמחים להתייעץ עם בעל מקצוע. אותם סיפורים אני שומע מחברים למקצוע. יש לי חבר שהוא בוחן במוסך ואשתו היא עובדת בכירה בקופ"ח, בחורה מאוד רצינית ועם תואר שני וכל הפרטלציה, עמיתיה למקום העבודה, רופאים וכו', לא מפסיקים להתייעץ עם הבחור בכל הזדמנות. בקיצור - יש כבוד!

כמה ירוויח מכונאי? זה ממש תלוי אך ורק בו וברצון שלו להתקדם ולא להיתקע כמכונאי של טיפולים וקלאצ'ים.

משכורות התחלתיות באיזור המרכז מתחילות ב 5500ש"ח וזה מגיע גם למעלה מעשירייה (נטו) לעובד מאוד פרודוקטיבי, מנהל עבודה או מנהל טכני.

ומה עוד תלוש מהמציאות ונשמע כמו פיקצייה של ראשך הקודח זה שיקום מישהו, אם זה אתה או הוריך, שיוכלו להגיד משהו לאחותך. הימים של סלאח שבתי עברו מהעולם.

פורסם

נראה לי שזה לא ממש משנה מי מתחתן עם מי -

רופא וחולה , מכונאי וראש ממשלה - בסופו של דבר שליש מתגרשים בכל מקרה....:wink:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

ההודעה המקורית נפתחה לשם פרובוקציה ע"י משתמש מפוברק, ועל כן הדיון ננעל.

מפאת כבוד למשתמשים האמיתיים והבלתי בדויים שהשיבו, הדיון כולו אינו נמחק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...