Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה: קליאו ספורט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לקבל חוות דעת לגבי קליאו ספורט שאני רוצה לקנות. מדובר ביד 5, 116000 ק"מ, 48000 ש"ח. טופלה אצל המורשה עד 90000."קצה שילדה" מתחת לפגוש הקידמי.מונמכת, קיט פליטה, מוט מייצב קדמי.

מה אתם אומרים, שווה בדיקה?

תקנו אותי אם אני תועה

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"שווה בדיקה?"

זאת שאלה שאתה צריך לענות עליה, לא אנחנו.

אתה יודע כבר את כל הנתונים על הרכב.

כאן אתה צריך להחליט אם נתוני הרכב מתאימים לך והאם המחיר משקף אותם לדעתך.

מה הייתי ממליץ? תמתין. הסבלנות משתלמת, מניסיון.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

המחיר טוב, הנתונים לא. הק"מ אמנם סביר לשנתון אבל גבוה אבסולוטית, היד - אותו דבר. "קצה שלדה" - מושג מעורפל למדי, שרוב הסיכויים שמשמעותו כלכלית בלבד, אבל כדאי לבדוק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על התגובות חברים.

"מחיר טוב, נתונים לא" - מה זה אומר? הרי כדאיות המחיר נמדדת ביחס לנתונים לא..?

ובכלל, למה כדאי לשים לב ברכב הזה לפני שאני לוקח לבדיקה (מה שיכול לפסול על הסף)?

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אני דווקא אומר המחיר סביר כי כולם רוצים מעל המחירון וגם הק"מ סביר - בסה"כ מדובר פה באוטו בן 6 ואולי 7 תלוי מתי עלתה לכביש - וזה יוצא 20K בערך לשנה.

ברכבים האלה שום דבר לא יכול להיות "מתחת" או "סביר" - כל דבר קטן שדורש תיקון יעלה כסף.

בשלב הזה האוטו בטח מתפרק ומקרקש - לכן דרושה נסיעת מבחן וחוות דעת של מישהו שיש לו אחת כזו לגבי המצב החיצוני והפנימי.

לגבי קצה שלדה - מונח הזוי לגמרי - ספר לנו מה ראית בעיניים-

הבדיקות כידוע זה כס"תח אחד גדול

פורסם
תודה על התגובות חברים.

"מחיר טוב, נתונים לא" - מה זה אומר? הרי כדאיות המחיר נמדדת ביחס לנתונים לא..?

ובכלל, למה כדאי לשים לב ברכב הזה לפני שאני לוקח לבדיקה (מה שיכול לפסול על הסף)?

המחיר טוב ביחס לקליאו ספורט אחרות שתמצא (קליאו ספורט טובות). הנתונים של הרכב בינוניים ומטה - הם אמנם סבירים ביחס לגיל, אבל במיוחד במכונית כזו שעובדת קשה, 120000 ק"מ ויד חמישית זה לא משהו. גם קצה שלדה, כמובן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במצב השוק הנוכחי של הקליאו ספורט...אם האוטו הספציפי טוב (שמור חיצונית ופנימית, טופל בזמן, הוחלפו דברים משמעותיים לאחרונה וכו') אז נתון כמו 120K ק"מ לא אמור להשפיע יותר מדי.

היד די בעייתית (אתה תהיה יד 6) אבל שוב, אם האוטו טוב זה משהו שניתן לחיות איתו. אני לא הייתי קונה קליאו שאני אהיה היד השישית שלה.

חשוב לשים לב בהסטורית הטיפולים אם בוצעו הדברים הבאים:

• החלפת פולי מנוע
  • החלפת מצתים- יקרים מאוד (סביב האלפיה) ומחליפים פעם ב-120K ק"מ או 5 שנים
  • החלפת טיימינג+משאבת מים- רכב בנסועה הזאת כבר אמור לעשות זאת פעם שניה

אם הדברים הנ"ל בוצעו אז בעיקרון הרכב אמור להיות זול לתחזוקה מבחינת דברים שוטפים וטיפולים.

זה עדיין לא אומר כלום על הדברים הלא צפויים שיתעוררו בדרך שמשמעותם הכספית עלולה להיות גבוהה מאוד, כמו בכל רכב נדיר, ספורטיבי וחדיש.

אגב, מה עם הקליאו הזאת? אמנם קצת מצועצעת לטעמי אבל אחרי חצי יום עבודה היא חוזרת למקורות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה casper, היא באמת קצת מכוערת. 130K זה לא הרבה? גם נראה אוטו שעבר הרבה. אשאל אותו כמה הוא דורש בכל מקרה.

philip R, קליאו ספורט בורדו לא ראיתי בשום מקום ביד 2..

וכוח סוס, השאלה היא אם סבלנות משתלמת גם במחיר - אני מוגבל ל 50K.

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

זאת אכן הקליאו ספורט מיד 2.

יש להן בדיוק אותן נתונים.

אז או שאני שיכור או שיש 2 קליאו ספורט בארץ בצבע בורדו בדיוק באותו מצב :roll:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
זאת אכן הקליאו ספורט מיד 2.

יש להן בדיוק אותן נתונים.

אז או שאני שיכור או שיש 2 קליאו ספורט בארץ בצבע בורדו בדיוק באותו מצב :roll:

חיפשתי תמונה של קליאו בורדו..לא הבנתי שאתם מסתכלים על הכתוב. טעות שלי, כן זו הקליאו המדוברת

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
תודה casper, היא באמת קצת מכוערת. 130K זה לא הרבה? גם נראה אוטו שעבר הרבה. אשאל אותו כמה הוא דורש בכל מקרה.

philip R, קליאו ספורט בורדו לא ראיתי בשום מקום ביד 2..

וכוח סוס, השאלה היא אם סבלנות משתלמת גם במחיר - אני מוגבל ל 50K.

130K זה לא הרבה אם האוטו מטופל, אם האוטו לא מטופל כמו שצריך גם עם 80K הוא יעשה בעיות.

אל תתרשם מהחיצוניות של הקליאו הזאת, אפשר בקלות להחזיר אותה למקור (חוץ מהג'נטים הדי בסדר)

עושה רושם שהיא מטופלת והיא יד שלישית ולא חמישית.

50K אמורים להספיק לקליאו ספורט שנת 2001- סבלנות של כמה חודשים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חודשים..האצבעות מגרדות על ההגה של הלנטרה כבר חודשים..

אם יתברר שהיא במצב מצויין אקח אותה. הגיוני לא?

תקנו אותי אם אני תועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...