Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מתכוון "למרות שהעלו את הדרישה ל... מצב המשטרה עדיין מתדרדר..." :lol:

כולם גיבורי מקלדת, אף אחד לא היה עובר אותה. גם אני לא.

אלא אם אני יודע שאני עומד על יחס הספק משקל משמעותית יותר טוב ממנה. 1:1 נניח. אופנוע, בקיצור, למי שלא הבין עד עכשיו.

אם אתה לא עושה משהו זה לא אומר שכולם לא עושים משהו. יש כאלה שלא מדברים פקה פקה.

אם אני אומר שאני צופר למשטרה ועוקף אותם אז אני עושה את זה. ואצלי היחס הספק למשקל הוא 1: ל10 ביום טוב, אין לי ממה לפחד, בייחוד לא משוטרות מטומטמות או משאר דפקטים במשטרת התנועה. יס"מ זה כבר משהו אחר,ואיתם עדיף לא להתעסק.:-D

ROOONEEYY

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי נצמד לניידת משטרה ומבקש ממנה לעצור בצד (תוך כדי מבט מאיים וטון דיבור מפחיד.)

לאחר העצירה הייתי שואל אם היא יודעת היכן זה היציאה לעזריאלי. (טון דיבור ילדותי מפוחד)

רק לצורך ההיסטלבטות.

ירון מאיר

פורסם

אני למשל, לו הייתי השוטרת מי שהיה מעז לעבור אותי הייתי יורה לו בצמיגים, על זה נכשלתי בתנאי הקבלה , העלו בפניי את אותו התרחיש שהוצג פה וזו הייתה תשובתי.

הגידו, אתם באמת חושבים שזה קטע אמיתי?

אירית

פורסם

הייתי נוסע מאחוריה עם אורות גבוהים עד שהיא היתה מתחננת שאני אעבור אותה.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

זהו דלקן, נכנעתי, זו נקודת השבירה האולטימטיבית, אורות מסנוורים:wink:

האחד והיחיד, בא נגיד ויתברר לך שזה קטע מבויים, ובעוד חודש חודשיים תראה את זה במסגרת סידרה בערוץ 2, כולל את אילו שניסו להתחכם.

כמו שאתם יודעים בהפקות סרטים, קטעים מסוג זה נעשים באישור המשטרה ובסיועה, לכן הם נעשים באישון לילה או בדימדומים על מנת ליצור הפרעה מיזערית.

זה לא 100% ותמיד זה יפריע למישהו ותמיד יהיו מתחכמים, במיוחד בארצנו הקטנטונת שסף הסבלנות הוא בגובה הריצפה.

בכל מקום אחר בעולם המערבי, דברים כאלו מתקבלים בהבנה, אצלנו הלבנטינים זה נתפס כפרייריות כחנוניות, ולעשות דווקא ולהתחכם זה COOL.

אירית

פורסם

הייתי מסכים איתך אם היא הייתה מבקשת יפה, ולא באה בגישה של "אני אלוהים וכולכם יכולים ***** לי".

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

בינתיים מה שמדרדר (ולא מתדרדר, אפרופו שנות לימוד (-; ) זה התגובות המתלהמות כאן. אני לא יודע אם מדובר במתיחה (שאז אפשר אולי לתבוע אותם) או בדבר אמיתי. אבל נניח שהגברת נסעה במהירות המקסימלית המותרת בחוק - זכותה לדרוש שלא יעברו אותה, ואם כן אז לתת דוח.

כנראה שאחד מביניכם (אם הייתם כולכם ביחד, כי אף אחד לבד לא היה מעז, גם אני לא - אני בכלל לא רואה בזה טעם), היה עוקף אותה וחוטף דוח. שווה לכם הסיכון הזה? שוב, בהנחה שלא מדובר במתיחה, אבל על כל פנים סרטון משעשע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נו באמת דלקן, אתה בטח לא רציני, זה מזכיר לי את הסרט בית ספר לשוטרים מתחילים והצוערת הוקס, השמנגוצה החמודה עם הקול הצייצני.

נראה לך? נסה לדמיין את השוטרת מבקשת יפה :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Ly_t8z4_dkY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אירית

פורסם
אני הייתי נצמד לניידת משטרה ומבקש ממנה לעצור בצד (תוך כדי מבט מאיים וטון דיבור מפחיד.)

לאחר העצירה הייתי שואל אם היא יודעת היכן זה היציאה לעזריאלי. (טון דיבור ילדותי מפוחד)

רק לצורך ההיסטלבטות.

ירון מאיר

שמענו עליך "שרק" , מספיק לראות את הגודל שלך מייד נכנעים :wink:

שנה טובה לך יקירי

אירית

פורסם
בינתיים מה שמדרדר (ולא מתדרדר, אפרופו שנות לימוד (-; ) זה התגובות המתלהמות כאן. אני לא יודע אם מדובר במתיחה (שאז אפשר אולי לתבוע אותם) או בדבר אמיתי. אבל נניח שהגברת נסעה במהירות המקסימלית המותרת בחוק - זכותה לדרוש שלא יעברו אותה, ואם כן אז לתת דוח.

כנראה שאחד מביניכם (אם הייתם כולכם ביחד, כי אף אחד לבד לא היה מעז, גם אני לא - אני בכלל לא רואה בזה טעם), היה עוקף אותה וחוטף דוח. שווה לכם הסיכון הזה? שוב, בהנחה שלא מדובר במתיחה, אבל על כל פנים סרטון משעשע.

+1

וזה לא קשור בדוח בכלל.

זה יכול להיות מרדף, מחבל, תאונה, או כל דבר אחר בדרך. ויש צורך להוריד את הכמות הרכבים באזור.

אני לא מבין , כולם בוכים על חינוך על הכבישים והתנהגות ברברית, והנה, יש לנו כבר כמה כאן שלא רק לא מתביישים בזה, עוד מנסים לגרום להאמין שזה בסדר שהוא יצפצף, יעקוף. אני אישית, אם היתי שוטר באותו ניידת, (בלי פאקא פאקה (בשפה שלכם))

לא רק היתי עוצר ונותן דוח, היתי גם דואג שלא תראו אתה הגה הרבה שנים.

Omnia mea mecum porto

פורסם

פשוט שערורייתי, במקרה אני עובד ביומיומ באיזורי בנייני העיתונים הגדולים של הארץ אני אקח את זה לבדיקה אצלהם ואני מקווה שאחרי ניתוח של הסירטון ימצאו פה שההיה חפץ חשוד\תאונה\מרדף\עבודות בנייה בהמשך וזה לא היה סתם.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

להעביר את זה לחדשות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...