Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן לטוס בטורכיה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לך אלעד .

כנראה שקטנוע לא יהיה ..

עוד התעלקות קטנה על השרשור , האם יש איפה להשכיר במרמריס אופנוע ים ? האם גם לזה צריך רשיון ?

פורסם

בודרום אחלה מקום. נהניתי שם גם מהאתרים ההיסטוריים וגם מהמסיבות והפאבים. מה שטוב בבודרום זה שגם אם נמאס לכם מטורקיה - חצי שעה ברחפת ואתם באחד מאיי יוון (אנחנו שטנו לקוס).

המחירים היו יחסית סבירים - קצת פחות מהארץ, ונסענו לכל מקום בדולמושים (תחב"צ).

היינו שם שבוע בקלאב, והיה אחלה טיול. נהניתי.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

נחתתי בחזרה לפני כ 5 שעות מבודרום. הייתי שם מיום חמישי.

לא פירטת מה אתה מחפש. שופינג? לטייל בטבע ובאתרים הסטוריים? מסיבות אלכוהול ופאבים? בטן גב בבריכה/ים?

אני הייתי עם חברים חיפשנו לשלב בין בטן גב ומנוחה לבין מסיבות.

טורקיה נהייתה מאוד יקרה. כיום 1 לירה טורקית = +- 4 ש"ח.

סתם לדוגמא, פחית קולה עולה 3 לירות טורקיות. קילו פילפלים (אל תשאלו למה אני יודע) עולה 2 לירות טורקיות. הכל יקר יותר מאשר בארץ. ליטר בנזין עולה כ 10 שקלים. נסיעה במונית מהמלון לעיר עולה 14$. נסיעה במונית שירות מהמלון לעיר 1.5$.

ישנו במלון שנקרא ISIS. נמצא כ 15 דקות נסיעה ממרכז העיר בודרום. המלון היה מפוצץ בתיירים מאירופה וגם כמה מישראל. מבחינת אוכל ושתייה הכל כלול וממש אין תלונות. העובדים קצת לא נחמדים וזה מובן בגלל העומס שיש. החדר לא ממש עניין אותנו למרות שהמיני בר לא עבד ואי אפשר היה לקרר שום דבר (שתייה) בחדר. רוב הזמן היינו בחוף הים (נקי מאוד) ובבריכה.

בלילות הסתובבנו בעיר עצמה .בבודרום ישנם המון פאבים-דאנס ברים- מועדונים. המועדון הכי מפורסם הוא ההאליקרנס (halikarnas), מועדון ענק שיכול להכיל עד כ 3000 איש. הכניסה עולה בין 25 ל 35 דולר. בד"כ זה כולל גם משקה ראשון (תלוי בערב ). האלכוהול מאוד יקר במקום (וודקה רד בול כ 25$ !!!) ולכן רצוי לא לבנות על שתייה במקום אלא להצטייד מהדיוטי פרי. היינו שם פעמיים בשישי וגם בשבת. המקום היה מפוצץ בתיירים ובסה"כ היה נחמד.

מעבר לכך, אם אתה מגיע לבודרום מומלץ גם לברר על מועדון הקטמרן (katamaran) , סוג של סירה- מועדון שיוצא להפלגה כל לילה. שוק האיכרים שמתקיים בימי שבת בכפר טורגוטראיס (turgutreis) גם כן שווה ביקור. יש גם את המעבורת לקוס שיוצאת בבוקר וחוזרת בערב.

אסף (שמסתגל למחשבה שהחופש נגמר וצריך לחזור לעבוד).

פורסם

אני חזרתי באנטליה לפניי 3 ימים ההיתי במלון קרמלין,היה נחמד וזהו הכל כלול .

מציע לך לקחת לתורכיה רק יורו וכמה לירות תורכיות אני לקחתי דולר והפסדתי על זה..

הכל יקר שם..הרימו את האף..

בקשר לאופנוע ים לא צריך רישיון ולא מלווה (עשיתי בעצמי)ויקר!! 30 יורו לרבע שעה..על סי דו 1200 גי טי איי,ועל ימאהה 700 סמ"ק 25 יורו.

בקשר לאופנועים וקטנועים אני לא יודע רק אני יודע שהם נוסעים ללא קסדות....

עשיתי גם טיול טרקטרונים 45 דולר כשעתיים.(דרך המלון)

למי שחובב וודקות במלונות אין וודקות איכותיות(אני שתיתי באיזה ערב 6 כוסות והקאתי את הנשמה שלי כל הלילה)

ממליץ לקנות מהארץ וודקה איכותית ורד בול או אקס אל,כי בדיוטי פרי שלנו חל איסור למכור רד בול!

לצעירים אני ממליץ על בודרום בגלל הפאבים והמועדונים וגם המלונות קצת יותר זולים

אנטליה מתאימה יותר למשפחות.

• תוכן חדש...