Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב קניית אוטו שני אני נאלץ להעביר את המערכת הקיימת מהאוטו הקודם (מאזדה 6 ) ל"חדש" - הונדה סיוויק 96 (מקווה לא להתאכזב מהאקוסטיקה [?]...) ולכן אני צריך רדיו דיסק במקום הHU המובנה של המאזדה שהוא כידוע די זוועה.

המערכת מורכבת מקופוננט MB מחובר למגבר JBL וסאב פיוניר מחובר לרוקפורד פאנצ' 120 . לזה נוסיף גם 6X9 זולים לאחורה .

אני רוצה HU עם USB חובה . חשבתי על איזה קלריון או פיוניר . התקציב הוא עד 1300 שקל וגם בלחץ . לקלריון יש את ה365 ו-566 . לפיוניר5950 , 6900 .

לא חשוב לי יופי והרבה פיצ'רים רק שיהיו חיבורים ל2 מגברים ושיתן סאונד טוב .

מה דעתכם ?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עקב קניית אוטו שני אני נאלץ להעביר את המערכת הקיימת מהאוטו הקודם (מאזדה 6 ) ל"חדש" - הונדה סיוויק 96 (מקווה לא להתאכזב מהאקוסטיקה [?]...) ולכן אני צריך רדיו דיסק במקום הHU המובנה של המאזדה שהוא כידוע די זוועה.

המערכת מורכבת מקופוננט MB מחובר למגבר JBL וסאב פיוניר מחובר לרוקפורד פאנצ' 120 . לזה נוסיף גם 6X9 זולים לאחורה .

אני רוצה HU עם USB חובה . חשבתי על איזה קלריון או פיוניר . התקציב הוא עד 1300 שקל וגם בלחץ . לקלריון יש את ה365 ו-566 . לפיוניר5950 , 6900 .

לא חשוב לי יופי והרבה פיצ'רים רק שיהיו חיבורים ל2 מגברים ושיתן סאונד טוב .

מה דעתכם ?

אם אני לא טועה .. ה6900 וה5950 באים רק עם הכנה לUSB .. בלי החיבור עצמו :( צריך לקנות עוד משהו ..

לא סגור על העניין ...

תבדוק באתר היצרן .. או בת'רד שלי .. רשמתי שם די הרבה על USB - HU ברכב ..

天鎖斬月

פורסם

ה6900 לפי מה שהבנתי מגיע עם חיבור USB ,

ציטוט :

USB Control CapabilityBuilt-In USB Control

אז בעצם השאלה היא אם ליקנות את היפיוף הזה או לקחת קלריון דוקא ?

פורסם

החיבור זה חוט של יו אס בי שמחובר מאחורי המכשיר זה לא על המכשיר עצמו.. ואפשר שהוא יהיה בתא כפפות או לי עשו קידוח קטן חור קטן בקופסא מתחת לפאנל והוציאו לי משם את היו אס בי.. יש לו אפילו סוגר מפלסטיק שלא יכנס אבק..

חיברתי אליו דיסק און קי של גיגה אני לא משתמש בדיסקים בכלל.. אני לא צריך יותר מזה

ויש לך כפתור שאתה פשוט בוחר USB CD או רדיו ומעביר מאחד לאחד..

פורסם

לגבי ה7950 אני קורא בכמה אתרים בארץ שמוכרים את זה שזה לא בא עם USB מובנה:

- יציאת AUX מובנה במכשיר (ללא צורך במתאם)

- מוכן למתאם IPOD חדש מסוג: CD-I200

- מוכן למתאם BLUETOOTH מסוג: CD-UB100

- מוכן למתאם USB מסוג: CD-UB100

天鎖斬月

פורסם

דבר אחד שחשוב , ואתם לא כ"כ שמים עליו , זו העובדה שהפיוניר יכול לקרוא קבצי WAV . מנסיון עם לשמוע המון זמן רק MP3 ואח"כ לעבור ולשמוע את גרסת הלוסללס בקבצי WAV , ההבדל הוא עצום . אתה פתאום מקבל כלים ואת המיקום שלהם שפשוט לא שמעת לפני כן . אז אני מבין שרוב המוסיקה בפורום היא MP3 ועוד בביטריט של 192-256 , אבל כשיום אחד תלמדו להבין מה זה מוסיקה ותתחילו לעשות RIP לדיסקים קנויים . היכולת לקרוא קבצי WAV תהיה חשובה

בברכה יהודה

פורסם
זה באמת טוב לדעת ואם הקלריון לא קורא WAV באמת אז אני כבר סוגר על פיוניר 6900 וגמרנו .

אתה יכול להשיג אותו ב1350 לא נראה לי שפחות

פורסם
זה באמת טוב לדעת ואם הקלריון לא קורא WAV באמת אז אני כבר סוגר על פיוניר 6900 וגמרנו .

גם ה6900 תומך WAV... בדקתי הרגע..

והנה ההגבלות שלו בקריאת דיסקים של MP3 :

Max Directory8Max. Folder #99Max File # per Disc999

לא רשום מה ההגבלות שלו ב USB :(

天鎖斬月

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי רדיו דיסק של פיוניר 6950 ולפי מה שנכתב בתגובות הבנתי שמישהו אומר שקיימת אפשרות של חיבור כונן חיצוני על ידי usbאבל הבעיה היא שאין חיבור מובנה ל- usb בגב המכשיר ולא בחזית...

איזה פתרון יעיל ונוח אתם מכירים!!!

• תוכן חדש...