Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם לצורך העניין דוגמה למה שבוריס אמר.

ג'נט 15 ברזל רגיל של C5, הוא כחצי ממשקלו של ג'נט מגנזיום 14 של 106 GTI.

אם תקפיד לקנות ג'נטים במידות הנכונות אין סיבה שהם יגעו לך בבולם או בכל דבר אחר באוטו.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים, ג'נט 15" פשוט לא רלבנטי לבחור הזה!

מה לגבי הג'נטים האלו ?

ראיתי כאלו ג'נטים על 106 עם צמיגים בחתך נמוך יותר והם נראו ממש טוב. אם נתון האופסט מתאים (רשום על הג'נט) זאת יכולה להיות אופציה טובה מאוד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הג'אנטים של ה106GTI לא מספיק יפים בשבילך? הם גם רוחב 6,הג'אנט היחידי שנכנס בהם ברלינגו שהוא 14 וגם מגנזיום.

שוקלים בדיוק כמו כל ג'אנט מגנזיום אחר לפיג'ו סיטרואן מקורי.

הOZ שלי שוקל הרבה יותר מהג'אנט של ה106GTI,וזה נבדק בשקילה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לדעתי הג'נטים של ה106GTI ייראו הכי טוב על הרכב. המראה של הג'נטים של ה XSI מיושן ,לדעתי.

אבל כפי שנאמר כאן, הבעיה המרכזית בהם, היא שאין בהם חור מרכזי שמאפשר לאזן אותם על מכונה סטנדרטית לאיזון,

ומאלץ איזון דינמי יקר על גבי מכונה שלא כל כך נפוצה ברחבי הארץ. (יש לאנטון בחור שמאזן דינמית, עשה לי זאת בעבר בצורה מצויינת)

מצד שני: כמה פעמים כבר מבצעים איזון גלגלים? אני מעריך שברכב כזה איזון יבוצע פעם אחת בכל החלפת סט צמיגים וזהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל יש לך טעות, אין חובה באיזון דינאמי.

ישנו מתאם שנראה כמו נאבה הוא מתלבש על המכשיר איזון הרגיל בצד אחד ובצידו השני הוא נראה כמו הנאבה באוטו ככה שאפשרי לעשות איזון רגיל.

העניין היחידי זה שהאיזון הזה עולה כ 25 שקלים לג'נט בגלל השימוש במתאם הזה שהעלות שלו לפנצ'ריה היא כמה אלפי שקלים ולכן איזון עם שימוש במתאם הזה עולה קצת יותר מג'נט רגיל.

אורן כמה הג'נטים שיש לך עכשוי שוקלים?

ג'נט מקורי של GTI שוקל סביב 10 קילו ממה שזכור לי ללא צמיג!

הג'נטים הקלים של OZ אמורים לשקול סביב 5 קילו ללא צמיג

ג'נט 15 ברזל של C5 שוקל 4.8 קילו ללא צמיג

in the face

with a chair

פורסם

הג'אנט של ה106GTI שוקל 14 קילו כולל צמיג ואוויר כמובן.

הג'אנט של ה OZ שוקל 16 קילו כולל צמיג ואוויר...

כמו שתומר אמר,אין חובת איזון דינמי!!!

לאנטון יש את המכשיר המדובר,בשבילי זה עולה כמו איזון רגיל.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אם זה נחשב ג'נט קל, מה הרעיון לשים אותו אם הוא שוקל יותר מג'נט מקורי? הרי רנו לא ישימו בגרסאות הספורט שלהם ג'נט כבד יותר רק בשביל היופי.

מה גם שהאולטרה לגרה שוקל 5.3 קילו והוא מהסדרות הקלות של OZ, סופר טוריסמור שלא נחשב מהסדרה הקלה שוקל סביב 8 קילו נדמה לי.

in the face

with a chair

פורסם
אייל יש לך טעות, אין חובה באיזון דינאמי.

ישנו מתאם שנראה כמו נאבה הוא מתלבש על המכשיר איזון הרגיל בצד אחד ובצידו השני הוא נראה כמו הנאבה באוטו ככה שאפשרי לעשות איזון רגיל.

העניין היחידי זה שהאיזון הזה עולה כ 25 שקלים לג'נט בגלל השימוש במתאם הזה שהעלות שלו לפנצ'ריה היא כמה אלפי שקלים ולכן איזון עם שימוש במתאם הזה עולה קצת יותר מג'נט רגיל.

אורן כמה הג'נטים שיש לך עכשוי שוקלים?

ג'נט מקורי של GTI שוקל סביב 10 קילו ממה שזכור לי ללא צמיג!

הג'נטים הקלים של OZ אמורים לשקול סביב 5 קילו ללא צמיג

ג'נט 15 ברזל של C5 שוקל 4.8 קילו ללא צמיג

כנראה שדברים השתכללו עם השנים.

פעם אחרונה שנתקלתי בסוגיה של איזון ג'נט GTI זה היה לפני מספר שנים , ואיזון דינמי היתה האופציה היחידה.

(לאנטון לא היה מתאם כזה, כי רכישת הצמיגים בזמנו נעשתה באנטון)

אני דרך אגב, בעד איזון דינמי באופן כללי, הרבה יותר מדוייק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמובן שזה יותר מדוייק, מצד שני יותר קשה למצא עסק שיש לו את המיכשור המתאים לזה.

לפני כ-3 שנים כבר נתקלתי במתאם הזה אצל צמיג ישיר בפ"ת.

מה שכן לשים דגש בג'נטים בהם שמים משקולות מדבקה, שינקו טוב טוב את המקום בו רוצים להדביק את המשקולת אחרת בנסיעה הראשונה היא תעוף וסתם יאלצו לעשות שוב איזון.

in the face

with a chair

פורסם
הג'אנטים של ה106GTI לא מספיק יפים בשבילך? הם גם רוחב 6,הג'אנט היחידי שנכנס בהם ברלינגו שהוא 14 וגם מגנזיום.

שוקלים בדיוק כמו כל ג'אנט מגנזיום אחר לפיג'ו סיטרואן מקורי.

הOZ שלי שוקל הרבה יותר מהג'אנט של ה106GTI,וזה נבדק בשקילה.

מתעלק לשניה על השרשור.

בתור אחד שנועל חישוקי 14 של GTI עם 185/55, אתה בטוח שדיסקים מאווררים עם קליפר של ברלינגו (ומשאבה חזקה יותר) מתאימים פיקס בתוך הג'אנט בלי לגרד את הפינה של הקליפר?

פורסם
חברים, ג'נט 15" פשוט לא רלבנטי לבחור הזה!

מה לגבי הג'נטים האלו ?

ראיתי כאלו ג'נטים על 106 עם צמיגים בחתך נמוך יותר והם נראו ממש טוב. אם נתון האופסט מתאים (רשום על הג'נט) זאת יכולה להיות אופציה טובה מאוד.

אני לא כ"כ אוהב את הצורה שלהם, הם נראים צפופים מאוד.

בחג אני בתל אביב, אקפוץ לפיטסטופ ואראה מה יש להם להציע.

במידה ולא אמצא משהו לטעמי, אקנה את הג'אנטים של ה GTI...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ג'נט של 206 לא יתאים סתם ככה, האופסט שם הוא 25 לעומת 16 בפיג'ו 106 דור 2, זה יצריך ספייסרים.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...