Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כמעט והשתגעתי, ביקרתי בכל הפנצ'ריות בדימונה ובבאר-שבע, ובאף אחת לא הצלחתי למצוא חישוקים שיתאימו לרכב שלי.

מצאתי המון חישוקים יפים, ובמחירים שמתאימים לי - הבעייה היא שכל החישוקים במידה 14' שהצלחתי למצוא הם ברוחב 6 אינצ' אם אני לא טועה, וה 106 צריכה חישוקים ברוחב 5'.

ניסינו להשתמש בספייסרים, גם לא עזר - החישוקים נוגעים או בבולם או בצלחת הבלם, יכול להיות שגם בשניהם, לא הצלחתי לקבוע בוודאות.

מה שאני כן יודע, שזה לא מתאים, גם לא עם ספייסרים.

בכל הפנצ'ריות חוץ מפנצ'ריה אחת נאמר לי שאין מה לעשות, זה מה שיש להם במלאי - והם גם לא יכולים להזמין לי ג'אנט מתאים, כי אין להם גם אצל היבואן.

באותה פנצ'ריה מסויימת נאמר לי שיוכלו להזמין לי ג'אנט שיתאים גם בלי ספייסרים, אמנם בגודל 15' מה שאומר שאצטרך להחליף גם צמיגים וכל העניין יסתכם בערך ב 3K מה שגדול עלי כרגע.

לכן, אשמח אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא את מבוקשי - פנצ'ריה באיזור הדרום \ חנות שיפורים באינטרנט \ חנות חישוקים מקוונת \ פנצ'ריה מכל הארץ שיכולה לבצע משלוחים לדרום המחזיקה בחישוקים מתאימים לרכב שלי.

כמעט והשתגעתי היום, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא משהו שמתאים לי.

תודה רבה לכל העוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם היית בצמיגי בני פנחס?

הוא נמצא מול "המומחה". תיגש - דבר אם הבן של פנחס.

תגיד שהפנה אותך הבחור עם הסקסו הירוקה, ייתכן והוא יצליח לעזור לך.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יש לך טלפון שלהם במקרה? לא יצא לי להיות בב"ש עד יום שני לפחות ולכן אשמח לברר זאת בטלפון לפני שאני מבזבז עוד יום על חיפושים סתמיים :cry:

ואיפה "המומחה" נמצא בב"ש?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

106 דור 2 (משנת 97) יכולה להשתמש בג'נטים 14 רוחב 6, המקוריים של 106 GTI הם כאלה ולכן לא צריכה להיות לך בעיה איתם.

שים לב, הג'נטים שאתה יכול הם קוטר 14, רוחב 6, אופסט 16.

הצמיגים הכי גדולים שאתה יכול לשים לפי החוק הם במידה 185/55/14.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מאוד לא מומלצים!

כבדים, יוצאים מהר מאיזון, יקרים מאוד לאיזון ואף פעם לא מאוזנים ב100%

הכי פשוט וטוב-גאנטים של ראלי דור שני (רוחב 6") או של ראלי דור 1 (רוחב 5.5")

ואם אתה מתעקש על מגנזיום-14" של 106 XSI

פורסם

האיזון עולה סביב 25 שקלים לגלגל, החזיק לי כל הזמן עד שהחלפתי ג'נטים כי שיניתי מידה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
וכמה זה עלה לך?

ואני מחכה לשמוע ממך כמה זמן זה יחזיק...

(לא שחלילה אני מאחל לך שזה לא )

עלה 150 שקלים לכל הארבעה. לא כמו שתומר אמר, טיפה יותר יקר. זה כמעט זניח במושגים פיננסיים.

לגבי כמה זמן זה יחזיק אני אדע עוד כמה חודשים, כרגע אני מחליף סרן אחורי ומשפץ מסרק הגה אז גם ככה אני צריך לבצע איזון של כל הארבעה מחדש.

פורסם

אחרי שיפוץ מסרק וסרן אין שום סיכוי שהגלגלים עדיין מאוזנים באופן מושלם, למרות שתיאורתית אין השפעה על הג'אנט, איזון הוא ביחס לציר, ז"א ביחס לסרן. מספיק שהזווית משתנה במעט על הסרן והאיזון משתנה.

פורסם
הכי פשוט וטוב-גאנטים של ראלי דור שני (רוחב 6") או של ראלי דור 1 (רוחב 5.5")

ואם אתה מתעקש על מגנזיום-14" של 106 XSI

מצטרף לדעתו של רועי.

החישוקים של הראלי מעבר ליתרונות שלהם הם גם מאוד זולים.

שווה לך לחפש כאלו.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אנטון מיפו מאזן את הג'אנטים הללו,יש לו מכשיר מיוחד שמאזן אותם.

הוא לוקח על זה מחיר רגיל,50 ש"ח לכל ה4 ג'אנטים.

הג'אנטים יוצאים מאוזנים 100% אין שום רעידה ושום כלום!!

חוץ מזה שהם מדהימים ביופיים....

מומלץ בחום!! שמעתי שהבחור מוכן להתגמש....

DSCF901111111105_resize1.jpg

• תוכן חדש...