Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלפתי צמיגים. 2 ברגים (נועלים) עשו בעיות והתברר שגם האום הנועל וגם הברגים היו שחוקים מאוד, לכן נשארתי בינתיים עם 3 ברגים בכל ג'אנט (פחדתי להתקע עם פנצ'ר וחוסר יכולת לפתוח את הברגים).

על הרכב יושבים ג'אנטים של 306XSI

בדקתי בכל מיני פנצריות, כולל אצל אנטון (שם החלפתי צמיגים) - ואין ברגים כאלו. במוסך המורשה רצו 30 שקל על בורג!!.

איפה אני מוצא ברגים במחיר שפוי?

תודה :) אביעד

פורסם

יש לו ג'נטים מגנזיום, ברגים של ג'נטים פלדה לא יתאימו.

נשמע לי מוזר שרוצים ממך 30 ש"ח לבורג אחד, אצלי ב 106 בורג לג'נט מגנזיום של GTI רצו סביב 200 ש"ח ל16 ברגים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה בורג ארוך יותר מהרגיל.

אתה יכול להתחיל לחפש בפירוקיות אבל זה יריה באפלה. אם אתה צריך את כל ה-16 תתחיל לחפש או לחסוך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה. אני צריך רק ארבעה (אני נוסע זמנית עם 3 ברגים בכל ג'אנט).

הייתי היום במוסך מורשה - הבורג הקצר התאים, אבל רצו 30 שקל על כל אחד. חצופים.

מה אני עושה?!? כזה מסובך?

פורסם

תיסע לצמיג בן ותברר מחיר אצלם.

צמיג בן זו הפנצ'ריה שליד טויוטה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
תודה. אני צריך רק ארבעה (אני נוסע זמנית עם 3 ברגים בכל ג'אנט).

מה אני עושה?!? כזה מסובך?

בשביל 4 ברגים ו-120 ש"ח...קנה חדש וסגור עניין, זה לא שווה את ההתעסקות.

רק על דלק וחיפושים תוציא סכום דומה ואם תמצא הברגים לא יהיו בחינם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תתחיל להתרגל - כמו שרוני כתב, הפעם הגזירה באמת לא נוראית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חוצמזה, אם יתפסו אותך חס וחלילה בוחנים הם יורידו אותך מהכביש בגלל שאתה נוסע עם 3 ברגים,ואתה מסתכן בשלילה!

סט 16 ברגים ניקל עולה 200 ש"ח וזה מחיר סביר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

א. מאוד מסוכן לסוע ככה , אם אתה חייב 3 ארוכים ואתה מאיזור הרצליה / עובד בת"א באיזור השלום - צור איתי קשר - אני אביא לך (תמיד נוסע עם ספרים)

ב. בורג כזה חדש עולה 20 וקצת שקל (בדוק נכון ללפני שבוע וחצי)

ג. בPSI שחר כמדומני מוכר סט (16) ברגים כאלו - צור איתו קשר. (גם עופר - אבל הם כבר שמורים לי :) )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
א. מאוד מסוכן לסוע ככה , אם אתה חייב 3 ארוכים ואתה מאיזור הרצליה / עובד בת"א באיזור השלום - צור איתי קשר - אני אביא לך (תמיד נוסע עם ספרים)

ב. בורג כזה חדש עולה 20 וקצת שקל (בדוק נכון ללפני שבוע וחצי)

ג. בPSI שחר כמדומני מוכר סט (16) ברגים כאלו - צור איתו קשר. (גם עופר - אבל הם כבר שמורים לי :) )

ליביו

כן כן!! תודה אני נמצא הרבה בשלום (קרייה). וצריך ארבעה ולא שלושה ;-) אבל גם שלושה טוב

אז איך אני יוצר איתך קשר?

אגב הבנתי שהברגים יקרים כי מצופים בניקל. ב-406 MK2 שבאה עם קאפות (ולכן הברגים לא מצופים) הבנתי שבורג עולה 10 שקלים - שזה כבר יותר שפוי. (לקספר - שעה שלי בצבא שווה בדיוק שקל. ככה שלא מפריע לי לחפש ברגים.... :-P)

• תוכן חדש...