Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אם אתה לא מיתכוון לשים סאב אז יצא הכי טוב אם תשים 6*9 מאחורה כי הם אלא שיספקו לך את הבאס (וזה גם עיכר תפקידם).

2. לשדרג לקומפוננט טוב יותר לא יעזור כי אז ממש תיזדקק למגבר ופה כבר חרגתה מהתקציב מעל ומעבר

3. גם הפולס, למרות שהוא יחסית חלש הוא עדיין יעבוד הרבה יותר טוב אם מגבר ככה שאל תצפה לגדולות, ואתה גם תישמע דיי חזק את האחוריים כי הם קצת יותר חזקים מהפולס (אבל פה זה עיניין של כיוון) וחוץ מיזה הם אלא שיספקו את רוב הבאס.

4. לעתיד ממש ממליץ להוסיף מגבר בישביל הפולס כי זה קומפוננט ממש טוב וחבל "לבזבז" אותו.

יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

כניראה ששכחתי לציין אבל אני ממש לא טמבל אני לא יקנה קומפוננטים ברמה הזאת אם אני לא שם מגבר!

אז כן אני שם מגבר פולס אודיו BA4400 שמיתחבר גם לסאב פיוניר 800W אין לי מושג כמה RMS אבל אמרו לי שהוא לא כזה נציל.

בקיצור ולעיניין עכשיו אחרי שאתם יודעים גם שאני שם מגבר וסאב מה אתם הכי ממליצים לי?

פורסם
את המורל לא שמעתי

אבל יש משהו שאני די בטוח שטוב משניהם - HERTZ

ואותו שמעתי - ואותו אהבתי

דבר עם תומר מתומקאר אני בטוח שהוא יעשה לך מחיר (הוא לא יקר גם ככה)

אלעד

אני לא מצליח להבין את התגובה הזאת שלך, לא שמעת את הפולס אז איך אתה קובע שהHERTZ יהיה טוב יותר?

מאיפה בכלל אתה מרשה לעצמך לשלול משהו שאתה בכלל לא מכיר? למה? כי יש לך איזה סידור עם תומר מTOMCAR?

יש לך איזה אופציה לפרסומת סמוייה?

רבע'ק, זה מעצבן, לא שמעת אז אל תגיב, אתה יכול להמליץ לו על ההרץ, אבל אתה לא יכול לשלול מוצרים שלא שמעת אותם!.

under construction..

• תוכן חדש...