Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיד לי, נראה לך שמטרת המשטרה היא רק לאסור פושעים?

המשטרה אמורה גם למנוע פשעים, ולעצור אותך לפני שאתה מבצע את העברה.

השוטרים שלנו טלפתיים?

אז איך הם לא עצרו עדיין אף אחד שעומד לבצע פשע?

ואם הם לא טלפתיים,

למה אתה מצפה שהם יעצרו מישהוא לפני שביצע משהוא? גם אחרי שמבוצע פשע המשטרע לא עושה כלום, אלא אם כן מדובר על מהירות מופרזת.

וזה אני מדבר מנסיון של מגורים באיזור שכל כמה זמן יש או הכאת שיכור\ים, או סחר סמים, או בית-בושת, ובכלל לא ממש כיף לחיות פה.ואיפה המשטרע כשצריך אותה? למה היא לא "מונעת מראש" את זה? אתה יכול להסביר לי את זה סרוניס?

מילא, לא מונעת מראש. אני עוד יכול להבין את זה.

אבל, אחרי המעשה לא קורה כלום?!

ואתה עוד מצפה שהמשטרה תעשה משהוא כדי למנוע פשעים בעתיד...

קודם שתעשה משהוא בהווה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה אתה אומר כאן? שאתה יודע בוודאות, שהמשטרה יודעת על פשעים עתידיים, ויודעת מי עומד לבצעם, והיא לא עושה כלום?

אירית

פורסם

אתם חושבים שהיום הטכנולוגיה ואפשרות לבצע את כל הנכתב כאן הם לא מבוצעים כבר היום ?! אז אתם תופתעו קלות .. אני מתנגד לזה וחושב שככל הטכנולוגיה משתפרת ובמיוחד שהיא מגיעה עד לפרט הכי קטן(אזרחים) אנחנו בונים לעצמנו כלוב.

היום תמימות זה הפשע הגדול ביותר!

זה נכון

פורסם

על קדם פשע עשו סרט לא רע

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%95%22%D7%97_%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93

דו"ח מיוחד

דנים שם לא מעט בשאלות שאתם מעלים כאן

"

מה אתה אומר כאן? שאתה יודע בוודאות, שהמשטרה יודעת על פשעים עתידיים, ויודעת מי עומד לבצעם, והיא לא עושה כלום?

אירית"

אני אומר שהם בהחלט לא מונעים

בואי ניקח לדוגמא שוטר שמסתתר עם אקדח לייזר, הוא יודע שאנשים הולכים לעבור עברה, הוא לא יעמוד במקום גלוי על מנת למנוע

הוא יעמוד במקום מוסתר על מנת להעניש לאחר עברה-ענישה במקום מניעה

פורסם

אוקיי

דוגמא שנונה ומנצחת:wink:

יש הבדל ""קטן"" בין עבירה לפשע.

אכיפה הוא חלק מהמניעה, נסיעה מהירה לרב לא תגרום לפשע.

אפשר למצוא 100 אנשים שילינו על המשטרה, אוקי 1000, אתה יודע כמה פעולות נעשו והיו להן הצלחות? ואפילו גלובאלית?

אירית

פורסם

מקווה שלא תקטלו אותי על התגובה הזאת, אבל לא אכפת לי.

לי אין שום דבר מה להסתיר, והעבירות היחידות שאני עושה הן עבירות מהירות.

לא אכפת לי אם ידעו איפה אני ומה אני עושה.

הבעיה היא שימוש לא נכון במידע, אבל ברמת העיקרון אני רוצה שהמדינה תשמור עלי.

מצידי שישימו לכולם צ'יפ של GPS ביד וידעו איפה כולם כל הזמן.

אם היו יודעים איפה כולם, אולי היה יותר קל לדעת מי רצח, מי גנב ומי אנס.

אתם יודעים מה?

אני באמת ובתמים חושב שזה מה שקורה עם יותר מדי חופש. כל ישראלי עושה בדיוק מה שבא לו ודופק את החופש של האחרים. אם היו יודעים מה כולם עושים, זה היה עוזר.

פורסם

אפשר להכניס תביעה לבית הדין בהאג, שלפי מיטב הבנתי, הוא בית דין בין לאומי. אסור בתכלית האיסור לפגוע בזכות לפרטיות. זו זכות יסוד!

פורסם

דמוקרטיה-> אנרכיה-> דיקטטורה-> מהפכה-> דמוקרטיה-> אנרכיה-> דיקטטורה--->

מעגל קסמים

יותר מדי חופש בדמוקרטיה מוביל לאנרכיה שכל אחד עושה מה שהוא רוצה וכדי להשתלט על הבלאגן צריך דיקטטורה (או שילטון דומה) אנשים קמים נגד ההנהגה וחוזרים לדמוקרטיה ושוב...

נחש בדרך לאן אנחנו?

אירית

לשוטרים יש אפשרות למניעה מראש ואפשרות של ענישה לאחר מעשה

לרוב בוחרים במשטרה בענישה לאחר מעשה כי יותר פשוט להעניש מלמנוע ולחנך

פורסם
יעצרו אותך עוד לפני הפשע. הזוי!

אני שוב שואלת? מאיפה הבטחון שהמשטרה אינה מונעת פשע?

ואם נשוב לרגע לנושא התגובה שלי, המשפט מעל, הבחור מוטרד מהעובדה שיעצרו מישהו לפני ביצוע הפשע, כל ששאלתי הוא; גם אם זה הפושע בעצמו?

האם גם אתה באותה הדיעה שאין צורך לעצור פושע לפני ביצוע הפשע?

אירית

פורסם

הבעייה במדינה זה לא המשטרה,כי גם אחרי שעצרו אדם על פריצה,שוד או גניבה,יום אחרי מקס' יומיים משחררים אותו.

לכן לדעתי האישית ,החמרה בענישה בלבד,תוריד את רמת הפשיעה.

אני אתן דוגמא מהעולם הערבי,בקטאר יש עונש על גניבה,כריתת יד,לכן אחוז הגניבות שם שואף ל -0,פה בארץ אנשים גונבים,רוצחים אונסים ,ומקבלים עונשים מגוחכים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

האם גם אתה באותה הדיעה שאין צורך לעצור פושע לפני ביצוע הפשע?

השאלה היא יותר גדולה מזה

האם הוא בכלל פושע? הרי לא בוצע פשע ובשביל זה קיימות עברות ניסיון

מבחינה חוקית אחרי עמידה במס' מגבלות סף הוא יואשם בניסיון בואי נאמר (יצא מהכנה השלים יסודות וכו')

הרי שהוא לא ישלים את העברה

בתי הכלא יהיו מוצפים בעברייני "ניסיון"

עד שיום אחד המחוקק המאור שלנו יחוקק חוק שהאדם יואשם בעברה מלאה ומה אז?

תואשם ברצח לפני שרצחת?

הסרט דו"ח מיוחד עוסק בזה בדיוק, מומלץ

פורסם

אוקיי נסיון אחרון

הנושא הוא לא תפקוד המשטרה ו/או התנהלותה, גם לי יש השגות, וגם אני לא מרוצה, עדיין אני לא מתיימרת לשלול אותה.

הכותב אליו התייחסתי, לא בא ואמר, הם עוצרים שעיר לעזאזל, אלא טען שאין לעצור מועד לפשוע באופן גורף, לפני שהפשע בוצע, ולכן הדוגמא שהביאו פה של שהיד שיודעים מה הוא זומם, ואבוי לנו לו לא היו עוצרים אותו טרם הביצוע בשם איזה צדק נאות.

הרבה מאד דברים "עקומים" ישנם במדינתנו, אולם לפני שבאים ומאשימים אחרים, בא נבדוק קודם את עצמנו, בכל מדינה נורמאלית, כאשר ישנה עוולה אנשים יוצאים לרחובות למחות, אצלנו הבלאגן חוגג והעם יושב בבית ומגלגל עינים.

ולתפארת מדינת ישראל

אירית

• תוכן חדש...