Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פג'ו 306, 2000, אני נתקל בבעיה במזגן שלעיתים הוא לא נדלק, הכוונה היא שפשוט נדלק אוורור ולא מיזוג, לעומת זאת לעיתים הוא כן נדלק ומקרר טוב, ממה יכולה לנבוע הבעיה?

PEUGEOT // 306

פורסם

כשהרכב קר- תמיד המזגן נדלק ונכנס לפעולה...

לפעמים מקרר עד סוף הנסיעה ולפעמים מתנתק באמצע ולא נכנס יותר לפעולה

מדובר בוולו 960 1996 3 ליטר

היכן לחפש

תןדה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

סיפור ישן ישן...על 306 S16 ומזגן מופרע.

היה היתה לי פעם הS16 הראשונה בארץ..אי שם ב94.

טיפלתי באוטו במוסך מורשה,והכל היה די סביר.

יום אחד,

המזגן החליט כי הוא משתגע.

נדלק מתי שבא לו,נכבה מתי שמתחשק לו,מפעיל מאוורר בפול עוצמה,מפסיק...הכל כיד הדמיון הטובה.

הלכתי למוסך,

החליטו כי הלך מחשב מזגן-הוחלף בחדש ללא תשלום מעבר לזמן האחריות,אך ללא הועיל.

החליטו כי איזה מינוס מנותק איפשהוא..ועברו על כל מה שרלוונטי באוטו-גם לא עזר.

בלית ברירה,התיאשתי,ופשוט התקנו מפסק על הפלוס של המזגן-שיהיה כבוי כל זמן שאני לא צריך אותו.

ככה כמה חודשים.

עד שנזקקתי למוסך המרכזי לטובת איזה ענין-לא זוכר מהו.

הבוחן-קולט את הקומבינה ושואל אותי מה זה..?-סיפרתי לו,ואמרתי לו שיעזוב את זה-אין לי זמן לזה היום.

אחרי שעה,

האוטו חוזר-ללא המפסק,ובחיוך מנצח של הבוחן...

חצי שעה לקח לי לשכנע אותו לספר לי מה לא היה בסדר...עד שהוא אומר לי...שמו לך פלאגים לא מקוריים אשר גרמו ל"השראת מחשב" כלשונו,לאלפיות שניה מחשב הרכב כביכול נכבה,ואם כך,מחשב המזגן מקבל נתוני חום גבוהים בהדלקה הבאה,והאינטיליגנט...הפעיל את עצמו מחדש..דואג לקרר את האוטו.

אוקצור...קפוץ למוסך המרכזי לאיבחון

supreb 2016 l&k 280 4*4

• תוכן חדש...