Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות למצבר איך זה עובד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני חצי שנה מצבר מאופיס דיפו וקבילתי תעודת אחריות לשנה

הפלגתי לחו"ל לשבוע . חזרתי . והרכב לא הניע .

האם אני יכול להחזיר להם תמצבר ? ואם יחליפו לי אותו

חשוב תודה . מאור

פורסם

אופיס דיפו או אוטו דיפו?

רכב שלא הונע שבוע יכול לרוקן את המצבך עקב זליגת חשמל, וזה לא קשור לאיכות המצבר.

תטעין את המצבר, ואם הוא לא מתרוקן שוב, אז מצבך תקין. בכל אופן, התרוקנות תוך שבוע בהנחה שהמצבר תקין, מעידה על בעיה שכדאי לבדוק אצל חשמלאי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני שבוע לפני מועד פקיעת האחריות ,מימשתי את האחריות והחלפתי את המצבר שלי תחת האחריות,וזה לאחר שנימצאה בו רמת חומציות נמוכה מהרגיל[התאימה לרמה של מצבר בן 3] .

במוסך לא התווכחו איתי שכן הבדיקה היחידה שהם יודעים לבצע זה עם רב מודד .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בדרך כלל תעודת האחריות אומרת "20 חודש פרו ראטה " זאת אומרת שהחלק היחסי מה 20 חודש שלא נוצל עקב כשל המצבר יחושב לאחוז הנחה בקנית חדש ,- ממתירון , לכן זה שווה ל**ת, כי בכל מקום המחירים בפועל הם עשרות % מתחת למתירון יצרן.

הבן שלי ואני קנינו באותו זמן , לפני 3 שנים, 2 מצברים.

היקר , תוצרת הארץ, מת לפני כמה חדשים .

הספרדי הזול ממשיך להיות חזק והוא המורכב ברכב יותר ישן שמניע קשה בבוקר . (309 1991)

פורסם

אני פעם ראשונה שומע את הדבר הנ"ל עם האחוזים לקנית מצבר אחר.

אני באתי עם מצבר שבנמצא באחריות ונמצא לא תקין-הוחלף בלי הרבה דיבורים.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

גם אני לא מכיר את הדבר הזה, בכל תעודות האחריות של כל המצברים מצויין לרוב את ההגבלות בהתאם לגודל המצבר וסוג השימוש.

מצבר עד 63 אמפר לרוב מדובר על 18-20 חודשים אחריות(שונה בין החברות השונות).

מצבר מ63-110 אמפ"ש זה 12 חודשי אחריות.

מוניות וכו' זה 6 חודשים .

ועוד כל מיני הגבלות ספציפיות.

האחריות היא להחלפה בחדש, ולא לכל מיני אחוזי הנחה בחישובים מטופשים.

בכל אופן, מצבר שהתרוקן לא יוחלף בוודאות לחדש, אלא יושם בטעינה עמוקה למשך הלילה, לאחר הטעינה אם מדובר עדיין על מצבר לא תקין, או אם בבדיקת חוציות הראשונית יראה תוצאות לא בתקן המצבר יוחלף.

under construction..

פורסם

לאף חשמלאי אין את הכוח והזמן,להטעין מצבר למשך הלילה,החשמלאי רואה את תעודת האחריות ומחליף את המצבר בחדש.

מניסיון עם כמה וכמה מצברים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יש אחריות ויש אחריות.

לעיתים האחריות היא מלאה לתקופה של שנה או יותר ואחריות חלקית לתקופה נוספת. בתקופה הנוספת מקבלים רק את החלק היחסי של המצבר לפי התקופה שנותרה עד לסוף האחריות.

פורסם
אני פעם ראשונה שומע את הדבר הנ"ל עם האחוזים לקנית מצבר אחר.

אני באתי עם מצבר שבנמצא באחריות ונמצא לא תקין-הוחלף בלי הרבה דיבורים.

אני נתקלתי בה כשניסו למכור לאשתי מצבר גרמני יקר בכ 30% ממצבר של שנף עם אחריות מלאה לשנה ועוד 4 שנים שבהן אתה משלם על החלק היחסי ממה שהשתמשץת מהמצבר.

אחריות כזו היא למעשה שיעבוד מוחלט שלך ליצרן המצברים שמוכר לך מצבר יקר ב 30% כדי שתוכל לקנות ממנו בעתיד מצברים בעלות רגילה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...