Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה אבל מה זה סגירות ומה זה השניות בכלל?

סגירות - יש בקארט שסתום \ בורג (איך שתרצה לקרוא לזה) שדרכו ניתן לווסת את המהירות שבה הקארט יוכל ליסוע, מכיוון שזהו מסלול פתוח לאנשים שבאו לנהוג בשביל הכיף ולא מחוייבים למעבר של קורס כזה או אחר נוהגים "לסגור" את אותו שסתום וכך להגביל את הקארט למהירות בינונית - כדי למנוע מצבים לא נעימים שיגרמו כתוצאה מזה שאנשים עשו טעויות בנהיגה (כמה שהמהירות נמוכה יותר, כך הנזק יהיה נמוך יותר כשמישהו יתנגש בקיר \ בקארט אחר בעוצמה למשל).

השניות שעליהן הם דיברו הם זמני ההקפה של המסלול, למשל 28 שניות להקפה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המצב עוד נשמע מעולה ביחס לקארטינג לטרון..

שם הקארטים מתוחזקים כמו בננה רקובה.

נכון עד כדי כאב.

ולמי שהיה ספק בעניין, במירוץ המועדונים האחרון שהתקיים שם ניתנה ההוכחה החותכת לנכונות המשפט הנ"ל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מתי היית שם פעם אחרונה?

אני יכול להגיד שיותר מדי פעמים היינו במקום הזה (ודווקא בלי עומר) ואין פעם שהקארטים היו ברמה גבוהה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

פעם אחרונה שהייתי בלטרון קיבלתי קארט פתוח לחלוטין, ביחד עם עוד חבר.

היינו לבד על המסלול.

הקארטים היו ממש זוועתיים.

והמרשלים היו ילדים בתיכון, אחד בן 16 והשני ה"בוגר" וה"מנוסה" היה בן 16.5 (כבוד, הוא עובד שם עוד מהקיץ שעבר) ! :oops:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפני חודש הייתי מהעבודה ביום כיף כזה במגה קארטינג, קיצר עשינו מלא מיקצים דירוגים ובסוף תחרות (לקחתי מקום ראשון קיבלתי אפילו מדליה ממתכת של קופסאות טונה :)) אבל זאת לא הנקודה,

עשיתי שם 20.9 אם אני לא טועה...(ואני כמעט בטוח לא טועה) הקארטים היו פתוחים ופשוט טסו על המסלול !!

הגעתי לשם לפני שבועיים בערך עם אחיינים שלי שהגיעו מחו"ל (רק אחיין אחד עלה על הקארט - לא ילד קטן)

בקיצור ניגשתי למנהל שם דיברתי איתו הוא גם זכר אותי, אמרתי לו שמע תפתח לי את הקארט....וכו' וכו', והוא זכר אותי ! הוא ידע שאני יודע לנהוג והוא ניהל במקצה של העבודה את כל העיניין,

והוא אמר לי "תראה אין מה לעשות בימים פתוחים אנחנו פותחים את הקארט רק למי שיש רישיון" אמרתי לו שהוא ראה איך אני נוהג לא כלכך היה לו מה להגיד לי והוא אמר בגדול "תעשה רישיון נפתח לך - בלי זה..לא" טוב, עליתי על הקארטינג עשיתי זמן מגוחך של 28.5 שניות ירדתי מהקארט אמרתי תודה רבה יום טוב ואני יודע שאני שם לא ידרך יותר בחיים (אלא אם כן יהיה יום כיף שוב מהעבודה - חינם וימבה צחוקים:))

ופה כבר אין משחק של "בא בן אדם שהוא לא מכיר" הוא מכיר וראה בדיוק שבועיים לפני זה איך אני נוהג מה רמת המקצועיות ואיזה זמנים הוצאתי שם....

בקיצור הקומבינה שלהם ברורה : אתה אוהב ? אתה מכור ? אתה רוצה לנסוע כמו בן אדם ? בוא תעשה רישיון אצלינו....אחרי זה תהנה, אם לא תנסע כמו ילד בן 4,

מזכיר לי שבילדותי באיזה כיתה ה' נסענו לטיול בצפון, עשינו רכיבה על חמורים וקיבלנו "רישיון נהיגה על חמור" בסוף...אפילו החמורים היו מהירים יותר...

פורסם

עתיד,

זה לא משנה אם הוא ראה אותך לפני שבועיים. ברגע שאתה נוהג עם ילדים (או כל אוכלוסיה אחרת חסרת נסיון, גם מבוגרים) במקצה שלך זה יכול להיות מסוכן כי הם לא צפויים ואתה בכל זאת יכול להתנגש בהם שלא באשמתך.

זה עניין אחר אם אתה מתחרה בליגה כלשהי ואז יש לך הרבה יותר נסיון בנהיגה על קארט. אתה גם לא חייב לעשות קורס בכל מסלול על מנת שיפתחו לך את הקארט.

מעבר לזה, מסכים עם כל מה שנאמר על פתח תקוה ולטרון, וחבל.

ברחובות הקארטים במצב טוב מאוד וגם המסלול מהנה. בנתניה המסלול גם כיפי. הקארטים, לפי דעתי, במצב פחות טוב מרחובות אבל בקצת (יש יותר הבדלים בין הקארטים).

בקיצור - המסלולים המומלצים מבחינתי הם (לפי עדיפות):

1 - רחובות (מסלול מעולה, קארטים במצב טוב מאוד בד"כ)

2 - נתניה (מסלול טוב מאוד אבל לא בריא לצלעות אם מתאמנים הרבה בלי מיגון לצלעות :) , קארטים במצב טוב מאוד)

3 - לטרון (מסלול מעולה, קארטים במצב גועל נפש, מרשלים חסרי נסיון)

4 - פתח תקוה (מסלול טוב אבל גם קופצני ולא בריא לצלעות אם אין לך מיגון אישי מתאים, קארטים במצב לא טוב בכלליות - למרות שלפני תחרויות עובדים עליהם והם משתפרים).

על חיפה אין לי דעה כי הרבה זמן לא הייתי שם.

עוד דבר, 28 שניות זה זמן של צב - זה אומר שהם ממש סוגרים את הקארטים עכשיו. בפעמים האחרונות שהייתי שם קארטים סגורים עשו 24 בערך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

זה מעניין שאיכשהו אף פעם לא קיבלתי קארט סגור עד רמה כזו...

לרוב הזמנים שלי נעים בין 21 שניות ל-24 בימים שבהם אני בטוחה שהקארט לא פתוח...

מה שיחסית מפריע לי במסלול בפ"ת זה העובדה שהוא נורא דביק. כלומר, מרוב צמיגים שנשרפו על המסלול הוא כבר מזמן לא חלק ומרגישים את הקפיצות בצורה די משמעותית.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

דביקות לא גורם לקפיצות...זה שהוא לא ישר זה דווקא גורם לקפיצות...

דביקות זה טוב דווקא, מונע תת היגוי\היגוי יתר ועוזר לשפר זמנים....

בקיצור הסיכום הוא פשוט : עלפניו מסתמן....רק רחובות

פורסם

הבעיה של המסלול בנתניה בה"א הידיעה היא הקופצניות שלו.

אקדים ואומר שהרבה זמן כבר לא יצא לי לבקר בו ויתכן והמצב השתנה מאז הפעם האחרונה בה הייתי שם, אבל בהנחה שדבר לא השתנה, המסלול קופצני מאוד, מצולק ופשוט סלול לא טוב.

כבר מזמן היה צריך לשפוך שם אספלט כמו שצריך, רק שמשום מה הם לא עושים את זה וחבל - למסלול בהחלט יש פוטנציאל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בקיצור הסיכום הוא פשוט : עלפניו מסתמן....רק רחובות

אם נתניה קרובה אליך יותר מרחובות, קפוץ לנתניה. המסלול קופצני אבל לא יגרם לך נזק אם אתה עולה למקצה או שניים. זה עניין של אימונים ארוכים (וגם אנשים רזים נחשפים לנזק הזה יותר כי הם אלו שנחבטים בצידי הכיסא בקפיצות, מה שגורם לסדקים קטנים בצלעות, שנרפאים לאחר שבוע שבועים מנוחה מקארטינג. :) )

פורסם
המסלול קופצני מאוד, מצולק ופשוט סלול לא טוב.

המסלול קופצני בגלל האחיזה הגבוהה מאוד שיש שם.

לגבי נושא השירשור, כאחד שיש לו לא מעט ניסיון בתחום, אני יכול להבין את המרשלים וגם את הלקוחות כאחד.

קשה לזהות כל בנאדם שמגיע ונהג בעבר. לא לשכוח שעכשיו תקופת הקיץ, חם , הרבה ילדים, ערסים ולא תמיד יש קריזות ללקוחות.

אני לא בא להגן על אף אחד, אבל אני הייתי ממליץ ללכת למקומות הללו כשאין לחץ, בשעות לא שגרתיות.

היחס שתקבלו יהיה שונה, וכנראה שגם מצב הקארטים יהיה שונה, כל מסלול עובד לפי תפיסה אחרת ומצב הקארטים והמסלול מראה זאת.

שורה תחתונה, אחרי החגים ירד הלחץ - יהיה כיף יותר ללכת ולנהוג.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
עתיד,

זה לא משנה אם הוא ראה אותך לפני שבועיים. ברגע שאתה נוהג עם ילדים (או כל אוכלוסיה אחרת חסרת נסיון, גם מבוגרים) במקצה שלך זה יכול להיות מסוכן כי הם לא צפויים ואתה בכל זאת יכול להתנגש בהם שלא באשמתך.

.

גם כאשר הייתי לבד על המסלול במשך 3 הדקות הוא לא היה מוכן לשנות את הכיוון

ככה שבמקרה הזה כנראה שהבטיחות הכללית לא הייתה הבעיה

גם בזמן המקצה היינו בסך הכל שלושה קארטים על המסלול ככה שהסבירות

לתאונות נמוכה יחסית למקצים של שמונה קארטים

פורסם

שמע,

אם הייתי מרשל, לא הייתי פותח לאף אחד אלא אם אני מכיר אותו. המרשל זה כמו ש.ג - אין לו סיבה לעשות משהו בניגוד לנהלים, והחופש הגדול ידוע בפורענותו. הכל תלוי באחראי המשמרת ובד"כ בבעל המסלול עצמו.

ברחובות בד"כ פותחים לאנשים יותר אבל ברגע שמישהו מראה חוסר שליטה עוצרים אותו וסוגרים קצת.

פורסם

מסכים איתך אבל תסכים איתי שלאחר שראו אותי נוסע במשך 7 דקות ללא שום בעיה

עם עוד אנשים במסלול אז היו יכולים ללכת לקראתי ב3 דקות שבהם נסעתי לבד במסלול

• תוכן חדש...