Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

דבר ראשון אני רוצה לוודא:

נניח שאני הולכת לבדוק רכב יד שנייה (כלומר שאם אני קונה אני אהיה יד שלישית), במסמכים יהיה כתוב יד ראשונה,נכון?

וברגע שהאוטו עובר לבעלותי כתוב בו יד שנייה?

כלומר, היד הנוכחית שמחזיקה באוטו עוד לא רשומה במסמכים נכון?

דבר שני:

דיברתי עם בחורה שמוכרת את האוטו, היא אמרה לי שבעיקרון היא יד שנייה כלומר היא הנהגת השנייה של האוטו, אבל היא קנתה את האוטו מסוחר שקנה מאיזו מישהי, ובגלל שבדרך בעצם האוטו היה אצל הסוחר אז הוא עבר עוד בעלות ולכן רשמית מבחינת מה שכתוב היא יד שלישית.

היא מחרטטת אותי? הסוחר חרטט אותה? האם באמת כשאוטו נמצא אצל סוחר זה רשום בבעלותו ולכן עובר עוד יד?

אין לדעת כמה זמן בפועל הרכב היה אצל הסוחר נכון?

פורסם

אם אומרים שהרכב יד שנייה יהיה כתוב ברשיון הרכב: בעלים קודמים 01 .

תמיד מס' בעלים קודמים קטן ב- 1 ממס' הידיים שמצהיר עליהן מוכר הרכב.

ברור ,אם לא בטוחים ניתן לעשות במשרד הרישוי הקרוב לביתך.

בקשר לעניין הסוחר:

כיום אם אדם מוכר את הרכב למגרש מכוניות/סוכנות טרייד אין מוציאים העברת בעלות זמנית כאילו שהסוחר הוא הבעלים של הרכב אבל כאשר נמכר הרכב הוא לא נחשב יד.

הדבר אינו תקף לגבי סוחרי מדרכות.

אינני יודע,לפני כמה שמן קנה הסוחר את הרכב כך שלא ניתן לחוות דעה לאן נעלמה היד הנוספת.

לכמות הידיים שרשומה ברשיון הרכב יש להוסיף עוד יד אחת ושלא יחרטטו אותך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שים לב שברשיון הרכב מצויין תאריך בעלות (למעלה בצד שמאל) שמראה מתי הועברה הבעלות. אם זה טרי כנראה שמשהו לא בסדר או שגם הבחורה הנחמדה סוחרת.

ואפשר, אם רוצים לעשות עבודה רצינית, ללכת למשרד הרישוי ולהוציא תדפיס בעלויות קודמות כדי לדעת כמה זמן היה אצל כל בעלים.

• תוכן חדש...