Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסך צ'מפיון שיש באזהת הישן רחוב הכדר בנתניה אינו מומלץ בעליל.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שמו הוא מוסך העוגן, פשוט חוסר מקצועיות בכל מובן המילה ויעשו הכל כדי לתת לך את ההצעת תיקון הגבוהה ביותר.

הסיפור הכי הזוי שהיה לי איתם (מיני רבים) היה שעל תקלה שהם לא הצליחו לעלות עליה הם דרשו 10000 (עשר), בעוד שמי שכן עלה עליה תיקן ב 150 שח.

תקלה מספר 2, ע'פ סולם החוסר מקצועיות היא: על בעיית לחץ שמן שנבעה מפילטר שמן סתום (80 שח) הם רצו תיקון החלפת מרימי שסתומים בעל ערך של 5500 שח

ולא חסר עוד..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש סיפורי זוועה על כל מוסך בארץ, על אחת כמה וכמה מבית צ'מפיון מוטורס.

השאלה היא האם רכב שטופל שם מיומו הראשון במשך 100 אלף ק"מ ללא בעיות מיוחדות פרט לטיפולים ובלאי יראה בעיות מטיפול לקוי ?

אני בספק, אלא אם הם ממש מתחת לכל ביקורת.

האם יש מישהו נוסף שמכיר את המוסך ויכול לתת חוות דעת שניה ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ממליץ על רכב עירון בבאקה אל גארביה (באקה אל גארביה ישראלית - לא באקה אל שארקיה) 04-6384585.

מוסך של מקצוענים, ועושה עבודה למופת. הוסך הזה עושה עבור צ'מפיון את העבודות המיוחדות ביותר על הדגמים היקרים ביותר. בתקופה שעבדתי בצ'מפיון ביליתי שם הרבה במסגרת עבודות מיוחדות (אי אלו השבחות של דגמי אודי החמים ביותר).

מוסך טוב נוסף הוא מוסך אור חי באור עקיבא 04-6263116

מוסך מצוין עם נסיון רב ב VAG אבל אינו ברשת הוא מוסך יום טוב באזור התעשיה מורשה ברמת השרון 03-5404405

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

מעולם לא טיפלתי בעוגן בנתניה,

אבל הייתי שם לפני כחודשיים כשאחותי קנתה רכב מנתניה שטופל במוסך זה מיומו הראשון.

לא היתה שום בעיה , קיבלו את פניי בשימחה ועברו איתי על כל הסטוריית הטיפולים של הרכב במחשב.

לאחר מכן התברר לי שמנהל המוסך הוא בעל גולף GTI שנמכרה לא מזמן (וידע להעריך ולשבח את האקזמפלר שברשותי), ונושא הספורטיביות קרוב לליבו.

סה"כ התרשמתי מהיחס, בקשר למקצועיות -אין לי מושג כי עוד לא טיפלתי שם אף פעם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...