Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאב וופר 12 J.B.L בתיבה

הספק נקי WATT 250

הספק מקסימלי 1000 WATT

gto1260br.jpg

מגבר 2 ערוצים J.B.L

הספק נקי 2X60 WATT

גישור לסאב-וופר Cross Over מובנה.

CS60_4.jpg

מאחורה באוטו יש לי 2 רמקולים של בוש 300 וואט .

העתקתי לכם בול כמו שרשום תנו תגובות איך המערכת לדעתכם

- רנו מגאן קופה :-)-

פורסם

מסכים עם אמיל.

JBL חברה איכותית ואמינה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

בד"כ נהוג לרשום דגמים של רכיבים ולא לתת את התמונות שלהם,כך נוכל לתת חוות דעת טובה יותר.

בגדול הסאב שקנית הוא סאב נחמד מאד אך המגבר שקנית אינו מתאים לסאב זה,הוא חלש מידי בשביל להזיז כראוי סאב של 250 רמס.

זה מגבר טוב למידים או טויטרים,לכן אם יש ביכולתך להחליך אותו למגבר אחר הייתי מציע שתעשה זאת.

בנוסף,חוות דעת מבקשים בד"כ לפני קניית הרכיבים ולא אחריי כדי למנוע טעויות מסוג זה.

בברכה,

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

כמו ש snowbol ציין המגבר לא מספיק חזק לסאב הזה.

בנוסף,לא ציינת את ה.HU אליו אתה מחבר את הרכיבים.

והמלצתי היא לוותר על הרמקולים של בוש ולהביא קומפוננטים מספקים.

יקי.

פורסם

אז אם בחנות אמרו לך שזה בסדר למה אתה בא ושואל פה שאלות?

המגבר הזה הוא "בסדר" וגם הסאב" אני רק מתחייס לעובדה שהמגבר מבחינת הספק חלש מדי בשביל הסאב.

להבא, ציין את הדגמים המדוייקים של כל הרכיבים.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

המגבר שלך אכן חלש מידי בשביל הסאב.

אם אתה רוצה לדעת למה תקרא בעמוד 2 מתוך השרשור הבא (מתוך הFAQ): http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=8848&page=2

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

תתחדש

יש לך מערכת טובה

המגבר מספיק לסאב ולא צריך מגבר שגדול פי 2 בעצמה מהסאב אפשר לשים אך זה לא מחייב

תהנה

• תוכן חדש...