Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויליס בחופש הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לתומי ברחוב הראשי של היישוב קדימה, כשפתאום אני רואה וויליס מרופט נוסע לעברי בנתיב הנגדי. חשבתי שאני מכיר את כל הרכבים הפעילים המעניינים בקדימה (וגם את רוב המושבתים בחצרות), אך מעולם לא נתקלתי/שמעתי על הוויליס הספציפי הזה. אינסטינקטיבית פירססתי ונסעתי בעקבותיו. יש לו לוחית 5 ספרות, מתחילה ב-"68", איזו שנה זו?

הרכב נראה כאילו הרגע יצא מהקבר, ואם יגידו לי שזוהי הפעם הראשונה ב-20 שנה האחרונות שהוא יוצא מהחניה - אני אאמין. די בטוח שאין לו טסט. את הלוחית רישוי הקדמית לא הורדתי בעריכה, היא פשוט לא קיימת.

לאחר כדקה של נסיעה מקורטעת, הוויליס נכנס לתוך חצר בית סגורה ואני עבתי אותו לנפשו. המשכתי לדרכי, אבל כרבע שעה לאחר מכן הוא שוב הופיע, הפעם לפניי. כשהגיע לכניסה לאחת הכיכרות, פתאום כבה הקשיש וחסם את התנועה בכיכר. הדלתות נפתחו בחריקה ויצאו מתוכן 4-5 ילדים, חלקם לבושים. שמו על ניוטרל ודחפו את הויליס למקום מבטחים, כ-100 מטר משם, שם פתחו מכסה מנוע. בינתיים נידבו ילד אחר שרכב על קטנוע (ללא קסדה, דרך אגב, זה הרי סיפור כפרי) ונסעו איתו להביא כלים או שמן או אין לי מושג מה.

מצטער על איכות התמונות, הכל תוך כדי נהיגה ובלי יותר מידי טכנולוגיה משוכללת. בתמונה האחרונה אפשר לראות בפינה את הויליס עם מכסה מנוע מורם, אבל את רוב הפריים תופסת וולבו 245 שנת 79' שנוסעת בשימוש יום-יומי.

IMG_4315.jpg

IMG_4317.jpg

IMG_4323.jpg

IMG_4326.jpg

פורסם

לו רק היה לי חופש גדול...או קטן או בכלל :evil:

מה לעשות, כשאני רואה רכב מעניין אז אני מקדיש לו כמה דקות. התור למספרה יכול להתעכב טיפה, גם ככה אני תמיד ממתין שם, וגם את החנות ירקות לא יסגרו לי.

פורסם

זהו ג'יפ משנות השיבעים CJ5 שצה"ל מכר במכרזים, הצבע הצהוב הוא מקורי ,שימש את הג'יפים שהיו נוסעים רק בתוך הבסיסים.

הCJ5 האחרונים בצה"ל נמכרו כולם לפני כ13 שנה.

פורסם

יש לרכב לוחית של 5 ספרות (68XXX), אז הוא כנראה עוד מלפני שנות ה-70'.

מאיזו שנה התגייסו הדגמים האלה של וויליס לשורות צה"ל?

פורסם

אי שם בתחילת שנות השישים. חלקם שימשו לסיור. היו כאלה שהורכב עליהם תול"ר (תותח ללא רתע)

היו כאלה שהורכב עליהם מכשיר קשר לטוח ארך והם נטו מעט הצידה עקב המישקל.

אריה

פורסם

אם אתה מכיר את כול המכוניות הישנות בקדימה

אז אולי תוכל לפתור לי את התעלומה

באחד הימים כשהיתי בקדימה ואני שם הרבה

ראיתי רנו 4 אדומה שעמדה על יד הדואר

עד שהסתובבתי היא כבר נעלמה לכיוון דרום לכיוון המתנס

האם אתה יודע של מי היא והאם באמת מקדימה?

פורסם

ראיתי את הרנו4 האדומה פעמיים (די מזמן) - פעם אחת בקדימה, נוסעת מכיוון המועצה לצומת הדסים, ופעם שנייה חונה במגרש הרכבת של בית יהושע (בצד של פולג). לדעתי היא לא מתגוררת בקדימה (למרות התצפיות) אבל הכל יכול להיות.

אם כבר, יצא לך לפגוש את הרנו4 הצהובה (יותר בצבע חרדל-דיז'ון צרפתי) שמסתובבת לאחרונה הרבה באיזור? מודל 83', נראית די מטופחת. התמונה היא מתחנת הדלק שליד כפר הס.

4.jpg

פורסם

הרנו 4 הזו שייכת לחבר שגר איתי בישוב צורן

מי שנוהג עליה זה העובד שלו

הרנו מודל 83 מנוע 850 סמק

יד שניה

אותה אני מכיר עוד שקנו אותה חדשה מהחברה

פורסם

הרנו 4 של חבר שלך נחה אחרי העבודה בצורן? דווקא צורן זה המקום היחידי באיזור שבו לא ראיתי אותה, ואני נמצא שם די הרבה בערבים.

אריוס - יש בקדימה טנדר 4X4 קשיש של דודג', לא יודע איזה דגם. מצורפת תמונה.

dg.jpg

פורסם

החבר קבלן שיפוצים שגר בצורן העובד שלו גר בכפר סבא ומשמש אותו כרכב שרות

אם הסתובבת בצורן הרנו חנתה תקופה ארוכה בבת הכנסת של חבד[במרכז] בזמן השיפוץ שלו

פורסם

יש בקדימה "חתיכת" לנדרובר SI, אולי אפילו 1600 , לא זוכר כבר.

זה כבר מזמן לא דומה לגיפ , אבל זה ידמה יום אחד.

ולא ... זה לא למכירה ,איתרתי וניסיתי :twisted:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
זהו ג'יפ משנות השיבעים CJ5 שצה"ל מכר במכרזים, הצבע הצהוב הוא מקורי ,שימש את הג'יפים שהיו נוסעים רק בתוך הבסיסים.

הCJ5 האחרונים בצה"ל נמכרו כולם לפני כ13 שנה.

לא כולם נמכרו, לי בבסיס היה אחד צהוב עם כלוב התהפכות שאומנם היה דיי מושבת אבל הוא בהחלט היה מניע ונוסע אם היו ממלאים אויר בגלגלים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

עשיתי הבוקר טסט בנתניה, ותמיד אפשר למצוא שם רכבים מעניינים.

בהקשר של השרשור הזה, הפעם היה מאחוריי טנדר ויליס לבן (צבע לא אורגינלי) משנות השישים. נראה יפה מאוד, כל הבוחנים התגודדו סביבו והתחילו עם ה"בכמה אתה מוכר?" המפורסם.

• תוכן חדש...