Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בקרוב אני הולך להתחיל לעבוד בתעשיית ההיי-טק ואני מסרב בכל תוקף להצטרף לזרם המרכזי של רכב-מליסינג-עדיפות-למאזדה3-או-יונדאי-גטס, ואני רוצה לקנות לי רכב יד שניה משלי.

התקציב שלי הוא בין 75000 ל95000 ש"ח, אני לא נוהג בפראות (גג 110-120 קמ"ש) כך שביצועים פחות חשובים לי, חשוב לי מ-א-ו-ד שזה יהיה רכב של לפחות 4 מקומות (הגישה שלי היא - רוצה 2 מקומות? קנה אופנוע!) ועדיפות (אך לא חובה) לרכב עם קצת תחת (בגלל זה פחות מעדיף את פולקסווגן golf המצויינת שאם היה לה קצת תחת היא הייתה הבחירה שלי).

בגלל שאני לא הולך עם הזרם המרכזי כמובן חשוב לי מאוד המראה (או במילים אחרות "פוזה" :twisted:), ובגלל סיוטים לא נגמרים מהרכב הנוכחי (סובארו DL 88 ) אני רוצה שנתון חדש יחסית.

הרעיונות היחידים שעלו לי בראש הוא יונדאי קופה או אימפרזה טורבו שנפלה בגלל צריכת הדלק הלא הגיונית שלה והעובדה שביצועים פחות חשובים לי, כך שנשארתי רק עם יונדאי קופה שנת 2003-4 (עדיפות למנוע 2000 ידנית אדומה או צהובה :wink:).

אחחחח אם רק הייתה MX-5 עם 4 מושבים (או פשוט MX-3 בשנתונים חדשים יותר).

מה דעתכם על היונדאי קופה החדשה? טענות בעד ונגד יתקבלו בברכה, כמו גם רעיונות לרכבים אחרים שיכולים לקלוע לטעם ולדרישות שלי. תודה מראש לקוראים ולמגיבים!

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

מעניין שאין לך כמעט דרישות ספציפיות ובכל זאת הצלחת למצוא את אחד הרכבים הבודדים שלא מתאימים לדרישה המוגדרת היחידה (4 מקומות). המושב האחורי ביונדאי קופה הינו סמלי ומיועד לילדים או לפליטים מדארפור.

רוצה רכב יפה שגם מספק את הסחורה על הכביש ובצריכת דלק סבירה - מה דעתך על אלפא 156 2.0 ידנית? בתקציב שלך אפשר למצוא אחת לא עתיקה מדי (לדעתי 2002 פלוס מינוס). אפילו אם ביצועים לא חשובים לך, אתה תהנה בהחלט מהישיבה בה ואולי עם הזמן גם יבוא לך לנהוג בה כמו שצריך.

עוד אופציה סבירה עשויה להיות אודי A3, אם מתאים לך הסגנון - רכב נאה לכל הדעות, איכותי, לא הכי ספורטיבי בעולם מבחינת התנהגות אבל אני מתרשם שזה לא מאוד קריטי עבורך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות :)

האמת שהBMW בהחלט מושכת, אבל אני רוצה מראה ספורטיבי יותר...

האלפא 156 בהחלט אופציה ראויה, אני אחשוב על זה בכובד ראש :)

יש עוד רעיונות? מה אתם אומרים על אופל טיגרה?

פורסם

מממ אז הטיגרה סובלת מאותה בעיה כמו היונדאי קופה...

תודה רבה על המידע!

עוד רעיונות מישהו?

תודה מראש,

פורסם

TT

אני יודע שהביצועים גם בגרסאת ה180 כ"ס הם לא נוראים במיוחד יחסית ליונאי קופה אבל היא עדין נותנת פי 100 במרכיב הפוזה

פורסם

רנו מאגן קופה, סיאט לאון - עוד 2 אופציות נחמדות . לא באג'ז של אוקטביה אבל סביר בהחלט

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם
TT

אני יודע שהביצועים גם בגרסאת ה180 כ"ס הם לא נוראים במיוחד יחסית ליונאי קופה אבל היא עדין נותנת פי 100 במרכיב הפוזה

ב-TT המושבים האחוריים הם בגדר המלצה בלבד.

פורסם

גולף + תחת = בורה

נכון, זה טיפה מוריד את מקדם הפוזה, אבל אתה רשמת שאם לגולף היה יותר ישבן היית הולך על זה. אז הנה לך גולף עם יותר ישבן. או שאתה יכול לחפש סיאט טולדו, שהיא גם כן גולף עם חמוקיים עסיסיים, אבל משדרת קצת יותר ספורטיביות מהבורה, וגם נמכרת במחירים יותר זולים אם אני זוכר נכון.

אין ספק שאלו בחירות פחות איכותיות מהאלפא 156. אבל אם אתה בא מרקע של סובארו ליאונה 88' ולא מחפש הנאה מנהיגה אלא קצת סטייל, שימושיות ואמינות, אז אולי בורה/טולדו תהיה הבחירה השפויה יותר. האלפא תדרוש ממך יותר ומתאימה בעיקר למי שזקוק לה, ולא למי שמתלבט בינה לבין טיגרה ויונדאי קופה.

בהצלחה!

פורסם

תודה רבה!

בהחלט נתתם לי פה חומר למחשבה.

ידוע לי שהTT סובלת מאותה בעיה של מושבים אחוריים דמיוניים, ויש גם את העניין (מקווה שלא תהרגו אותי על מה שאני הולך להגיד) של הצורה של הTT שאני לא ממש אוהב (אל תהרגו אותי! Have Mercy!).

אני אסתכל על פרטים ותמונות של רכבים נוספים שהצעתם פה. תודה רבה!

פורסם
תודה רבה!

בהחלט נתתם לי פה חומר למחשבה.

ידוע לי שהTT סובלת מאותה בעיה של מושבים אחוריים דמיוניים, ויש גם את העניין (מקווה שלא תהרגו אותי על מה שאני הולך להגיד) של הצורה של הTT שאני לא ממש אוהב (אל תהרגו אותי! Have Mercy!).

אני אסתכל על פרטים ותמונות של רכבים נוספים שהצעתם פה. תודה רבה!

איזה TT אתה חושב לקנות ב95 אלף ש"ח? :? אחת קרועה שנת 2000 לא תמצא במתחת ל110-120 אלף ש"ח (יד שישית עם 150 אלף קילומטר על המנוע במקרה הטוב). המחירון ברכב כמו ה-TT הינו בגדר המלצה בלבד. אנשים מבקשים מחירים מטורפים לחלוטין בשוק היד-שנייה על הרכבים האלה (שלא בצדק לדעתי). מה גם האחזקה של הTT תשחט לך את הכיס... חבל לבזבז את כל משכורת ההיי-טק על אחזקת הרכב השני. פרוש לאופציות יותר ריאליות לרכישה, תחזוקה ועל הדרך תעלה בשנתון.

לגבי היונדאי קופה-אחלה פוזה, מנוע פחות - הרבה פחות. רק ש-4 אנשים בתוך יונדאי קופה אחת זה בערך כמו הבדיחה עם

הפילים והפולקסוואגן-No Way (אלא אם מדובר על ילדים קטנים.. מה שלא נראה לי). בתור רכב פוזה אני לא חושב שיש מתחרה ליונדאי קופה (במחירים שניתן למצוא אותה כמובן)

Lexus CT200H

פורסם

סיאט לאון,שחורה/ צהובה, 1.8, ידנית.

בתקציב שלך 2003 לערך. - הבחירה שלי

פונטו HGT, 1.8 - תהיה הכי זולה לקניה

יש גם אימפרזות מנוע 2000 4X4 שאינן טורבו. - הפשרה בין עולם הרכב לעולם הרכב בליסינג.

המכוניות שייכות לקטגוריות שונות

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...