Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה TT אתה חושב לקנות ב95 אלף ש"ח? :? אחת קרועה שנת 2000 לא תמצא במתחת ל110-120 אלף ש"ח (יד שישית עם 150 אלף קילומטר על המנוע במקרה הטוב). המחירון ברכב כמו ה-TT הינו בגדר המלצה בלבד. אנשים מבקשים מחירים מטורפים לחלוטין בשוק היד-שנייה על הרכבים האלה (שלא בצדק לדעתי). מה גם האחזקה של הTT תשחט לך את הכיס... חבל לבזבז את כל משכורת ההיי-טק על אחזקת הרכב השני. פרוש לאופציות יותר ריאליות לרכישה, תחזוקה ועל הדרך תעלה בשנתון.

לגבי היונדאי קופה-אחלה פוזה, מנוע פחות - הרבה פחות. רק ש-4 אנשים בתוך יונדאי קופה אחת זה בערך כמו הבדיחה עם

הפילים והפולקסוואגן-No Way (אלא אם מדובר על ילדים קטנים.. מה שלא נראה לי). בתור רכב פוזה אני לא חושב שיש מתחרה ליונדאי קופה (במחירים שניתן למצוא אותה כמובן)

האמת שאם תשים לב רשמתי שאני לא ממש רוצה לקנות את הקופה בגלל המגבלות שציינתי, וכמובן גם המחיר השערורייתי... תודה בכל מקרה :)

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

אני לא מבין...

פותח השירשור לא מעוניין במכוניות ספורטיביות ואתם מציעים לו כאלו ? :)

גולף עם תחת זו ג'טה, אבל היא יותר מדי יקרה בשבילך.

על בורה עם מנוע 1600 100 כ"ס שמעתי רק דברים לא נחמדים שהסתכמו בזה שהיא יכולה להתחרות עם צבים (וזה רק מקריאה

טופיקים, לא מנסיון אישי).

אני, במקומך, היית מנסה לחשוב עוד קצת על הגולף - תחת אין לה, אבל פוזה, לפחות בארץ, יש לה ועוד איך.

דרך אגב, מבחוץ היא לא ניראת כזו גדולה, אך כשנכנסתי לאחת נדהמתי כמה מקום יש מאחורה וכמה היא גדולה מבפנים. לפי דעתי, גם הבגאז' שלה גדול.

תתחיל להתעניין בגרסאות של הגולף ותראה אחת שמתאימה לדרישות ולתקציב שלך.

פורסם

כמובן שהתכוונתי שאני לא ממש רוצה את הTT, ולא את הקופה... כנראה אני אלך על קופה או אולי בכל זאת על גולף. נחשוב על זה...

תודה לכולם!

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
פורסם

כמו שכבר כתבת התחת של הרכב לא בסדר עדיפויות גבוה, יש לך את ה-FR 5 דלתות.

אני לא יודע טווח מחירים, פשוט רק הצעתי אותה. שווה לבדוק מה המחיר שלה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תוכן חדש...