Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שהפורום הזה מתאים, אבל לשאלתך:

ההגה היחיד שיש בו ידית הילוכים, והוא גם היחיד בעל קלאץ' הוא ה G25 של לוגיטק.

בשבילו תצתרך להכין 1800 ש"ח ~. לא מעט כסף, אבל אם כסף הוא לא הבעיה, אין יעד אחר. ההגה הטוב בעולם כיום.

ההגה השני שיש לו 900 מעלות הוא ה DFP של לוגיטק, הגה מעולה אבל גם לא זול לגמרי, 750 ש"ח ~.

שניהם תמורה מעולה לכסף, ביחס לסכום שאתה משלם.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחזק את המילים של RDS,עם אתה משחק בLFS תיכנס בבקשה לאתר הרישמי של ישראל במישחק.

הDFP הגה מצוין(עם אני לא טועה אותו מנוע פורס כמו אצל הG25)

פורסם

אותו מנוע בדיוק , ההבדלים הקלים בתחושה הם בגלל החומרים של ההגה והקוטר השונה בין ההגאים.

ליביו (עם DFP , שיחק בG)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בהחלט LFS, רק שבגלל התחרות יש שמאמינים בשטויות כמו rFactor או GTR שמבוססים

על מנוע פיזיקלי של EA Games למשחק F1 הלא מוצלח שלהם. אל תאמין לאותם אנשים :wink:

הבעיה היא שאין עדיין רכבים אמיתיים ומסלולים אמיתיים בסימולטור הזה (פרט ל F1 של ב.מ.וו סאובר),

ועוד לא יצאה גירסא סופית שיש בה אפשרות לעריכת אמיתית של רכבים ומסלולים.

מנהל אתר LFS הישראלי.

פורסם
איזה משחק מכוניות הכי קרוב היום למציאות מבחינת התנהגות הרכב במסלול וכ"ו?

האם כל המלומדים שלפניי נהגו לפני כן במכוניות מרוץ שונות, בכדי לתת חוות דעת כל כך טובה - איזה סימולטור או הגה נותנים תחושה של "הדבר האמיתי "...?

ולא , אל תענו לי .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
איזה משחק מכוניות הכי קרוב היום למציאות מבחינת התנהגות הרכב במסלול וכ"ו?

netKar Pro. הוא סובל מכמה בעיות קשות (והמאמר בויקיפדיה לא מנסה להסתיר אותן) אבל מבחינת ההתנהגות של המכוניות, ובמיוחד הרמה של התחושה בהגה, הוא נחשב למעולה.

פורסם
האם כל המלומדים שלפניי נהגו לפני כן במכוניות מרוץ שונות, בכדי לתת חוות דעת כל כך טובה - איזה סימולטור או הגה נותנים תחושה של "הדבר האמיתי "...?

ולא , אל תענו לי .

דובי

אולי לא הם, אבל יש מישהו שכן יודע.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=169385

פורסם

טוב שראיתי את השירשור הזה....

אנשים ! קודם כל תעשו הפרדה אחת חשובה: יש משחקים (Need For Speed וכל שאר הארקייד)

כאלה קיימים בשפע, וכל ילד יכול לתת לכם שמות של 10 כאלה בקלות.

ויש סימולטורים (Live For Speed, Grand Prix Legends וכו'), כאלה נדיר לראות ילדים שמכירים,

הם מצריכים כישורים הרבה יותר גבוהים ממשחקים כדי לא לעוף מהמסלול, וכישורים שלא נופלים מנהיגת מסלול מקצועית

כדי להיחשב לנהג "אמיתי".

הייתי נזהר ואומר שכל מי שאמר בשירשור הזה ש"משחקים" (וזה ציטוט) לא עוזרים בכלל או בערבון מוגבל לנהיגה במציאות

אף פעם לא ניסה סימולטור אמיתי והגה ביחד. ולא הייתי אומר ש GT4 נחשב כאן.

ועכשיו בנקודות:

-לא כל העניין במירוצים זה ההדמיה ממהיבט הפיזיקלי, ואמרו את זה לפני. חלקים גדולים אחרים ובלתי נפרדים מהמירוץ באים

מהטקטיקה של הנהג, שהוא גם הקבוצה של עצמו, מהמצב המנטלי של הנהג, וגם בסימולטורים זה פאקטור מאוד משמעותי,

למשל הגעה למירוץ רגוע הכרחית ולא עם דופק של 180 פעימות לדקה, הרי הדיוק פה מכריע (בעיקר ב GPL וברכבים המהירים של LFS).

ובמקרה של נהיגה תחת לחץ, כאשר נהג או מספר נהגים יושבים לך על הזנב ומחכים לטעות שלך כדי לעקוף. אני בטוח שכל

אחד ואחד מכם יכול להשתפר וללמוד איך לעמוד בלחץ כזה, לפעמים זה באמת לא פשוט.

-בסימולטורים, עם הציוד הנכון (בעיקר הגה ורצוי מעל 2 דוושות) אין שום ספק שאפשר ללמוד מ-0 ולתרגל טכניקות נהיגה שונות

ונהיגה מתקדמת, החל מהקווים הנכונים, בלימה והאצה נכונה, דרך טכניקות בלימה שונות כגון בלימה ברגל שמאל, היל אנ' טו

(שדי קשה ויקר ללמוד במציאות, והרבה יותר פשוט לתרגל בסימולטור ולהעביר למציאות תוך הסתגלות קצרצרה -וזה בדוק),

אפשר כמובן גם ללמוד לשחק בהעברות משקל, ללמוד לעשות דריפטים, להכיר נהיגת מירוצים "אמיתית" בין נהגים מהטופ באונליין,

שזה עיקר מה שעושים בסימולטורים ותוך כך לצבור ניסיון רב וידע.

-בעיקרון, להעביר למציאות את מה שלומדים בסימולטור זה לא קשה בכלל ובטח ובטח מצריך הרבה פחות זמן מאשר ללמוד

מ-0 את הדבר המסויים. למשל, במידה ויש לכם 3 דוושות וסימולטור טוב, אפשר ללמוד טכניקה כמו Heel and toe טוב טוב

על המחשב, ואח"כ יש צורך להתרגל כמעט אך ורק למרחקים השונים של הדוושות (ואולי גם ל G אם אתה בחורה:lol:).

במקרים כמו נהיגה תחת לחץ, או בכלל דברים פשוטים יותר כמו לבחור את הקו הנכון, תקופת ההסתגלות שואפת ל-0.

-גם אני יכול לספר לכם על כמה מקרים של איבוד שליטה ובהרחבה על מקרה מסויים ברכב הקודם שלנו, בכביש רטוב (אחרי תקופת יובש)

ובמהירות די סבירה בתוך כיכר, הרכב התחיל לזרוק תחת בצורה מפתיעה מאוד, ומיד ובלי היסוס בכלל סובבתי את ההגה

בנעילה נגדית ויצאתי מהכיכר בקור רוח שהפתיע גם אותי. החברים שישבו ליידי היו בהלם אמיתי ומיד קישורו את זה לאימון שלי בסימולטורים.

-נקודה אחרונה להפעם. הזכירו את זה גם קודם, אבל נהגי מירוצים אכן משתמשים בסימולטורים כדי להתאמן וכדי להכיר מסלולים,

ומכאן נובע ישירות שהסימולטורים שלהם מדמים את המציאות בצורה מאוד מדוייקת.

זה בהנחה רציונלית שהם לא נכנסים לסימולטור כדי לא להיות מופתעים כשיש פתאום פניה שמאלה, אלא כדי לדעת בדיוק מהן נקודות

הבלימה, הקווים הנכונים ומהם תנאי השטח.

יש את הדוגמא של המילטון, וכמובן שנהגי F1 אחרים גם כן משתמשים בסימולטורים של החברות שלהם. יש את הדוגמא לפרק

בפיפט גיר בו השוו נהג סימולטורים בלבד מול טיף נידל והוא הראה יכולת מאוד מאוד מרשימה, ויש את הדוגמא הכי מכוערת

ושבגלל דברים בסגנון אבל כבר לא ממש נהנה מטופ גיר - זאת שבה ג'רמי נוהג ב GT4 (חצי-סימולטור לדעתי) ועוד עם שלט PS

ואח"כ משווה את הזמנים למציאות... זה היה עלוב לגמרי. אם הוא היה לוקח לפחות איזה הגה טוב כדוגמת ה G25 ואז משווה

את הזמנים למציאות, זה כבר היה יותר שפוי. שלא נדבר על סימולטור איכותי יותר.

נ.ב

דובי, אני חושב שהלינק למעלה הוא תשובה מספקת.

כמו כן, יצא לי לנהוג בצורה ספורטיבית לא פעם ואני גם לא חושב שצריך את זה בשביל להבין שהסימולטורים

האלה מבצעים עבודה נהדרת.

נ.ב 2

אני יודע שלא משנה כמה יסבירו את זה, וכמה מבוגר יהיה מי שיסביר, יש מבינכם שתמיד יהיו

אנטי ותמיד יחשבו שה"משחקים" האלה זה משהו של ילדים בני 14 או "צעירים" לצורך העיניין.... (ודובי אני מקווה שאתה לא כזה)

אני מתאמץ כל כך הרבה להוכיח שזה לא שטות רק בשביל אלה עם הראש הפתוח ולטובתם בלבד.

מנהל אתר LFS הישראלי.

פורסם

אני ממש לא חושב שמשחקים או סימולטורים נועדו רק לילדים, וחוץ מזה מה רע להיות ילד ?

טובי נהגי המרוץ בימינו משתמשים בסוגים שונים של משחקי מחשב בכדי להכיר בעיקר מסלולים בהם לא נסעו והם אמורים להתחרות שם .

הטענה היחידה שלי היא עודף העצות שנובעות מהשרשור הזה מכאלה שאין להם את האופציה להשוואה בין המשחק לדבר האמיתי ואז כל מה שהם נותנים בעצם זו ההרגשה החוויתית מהמשחק (עכשיו אני נשמע כמו איזה פסיכולוג).

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...