Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שהשאלה קצת דפוקה אבל אני מאלה שמאמינים בדברים האלה...

יצא לי לקרוא כתבה בנושא על נהג של נאסקר שבנה לעצמו בבית סימולטור מירוצים

ששיפר את יכולות המירוץ שלו בצורה משמעותית עד כדי כך שפעם ראשונה שהוא נהג

במסלול שהתאמן עליו רק בסימולטור הוא סיים את המירוץ במקום שני .

(נכון שלא כל סימולטור הוא שווא משהו .. אבל יש כאלה שעשו עליהם עבודה ממש טובה אם שליטה מציאותית ביותר + ניתן לרכוש היום הגה של חברת לוג'יטק אם שלושה פדלים על פי החברה ההגה נבדק על ידי נהגי מירוץ על מנת להפוך אותו למציאותי ביותר . מגניב ! )

אז מה דעתכם בנושא ?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח דוגמא מלואיס המילטון שמתאמן על מסלולים בהם לא נהג מעולם על סימולטור, לדעתי זה יכוללעזור להכרת המסלול, או להבנה בסיסית של התנהגות הרכב (במידה ומדובר בסימולטור אמיתי ולא נידפורספיד). מעבר לזה, אני לא חושב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני באופן אישי חושב שזה יכול לשפר יכולת נהיגה במציאות.

אני כבר דיי הרבה זמן משחק ב-LFS, שיחקתי בו המון לפני שהיה לי רישיון.

אהבתי מאוד את ה-GT TURBO שלימדה אותי הרבה על הנעה אחורית במובנים של התנהגות, יציאה מהמקום, תת היגוי, היגוי יתר, דריפט והחזקתו, נסיעה עם צמיגים גמורים וכו' וכו' וכו'.

בקיצור, אחרי חרישה של המשחק אני מאמין שלמדתי המון על כמה דברים במציאות.

ואיזה פלא, אחרי שקיבלתי את הרישיון והייתי חסר ניסיון נהגתי בגשם עם די מקס ידני- הייתי בירידה תוך כדי סיבוב ועוד כמה עשרות מטרים יש לי שלט עצור. רציתי להאט אז הורדתי משלישי לשני והופה! התחת ברח! פעם ראשונה שזה קורה לי ועוד אין לי חודש על ההגה :shock: כל מה שלמדתי מהמשחק הזה חזר אליי באותו רגע. איזנתי את הרכב עם היגוי נגדי ומשחק בלמים וממש במזל הצלחתי לעצור את הרכב ממש קצת אחרי קו של השלט עצור בלי שזה הסתיים בתאונה כלשהי.

אז כן, לדעתי המשחק הזה כן יכול לשפר יכולת נהיגה באיזשהו מובן ואני חושב שהוא הציל אותי מתאונה.

פורסם

סימולטור לא יכול לשפר יכולות נהיגה (מעבר לגבול מסוים), הוא יכול לעזור המון בהכרת המסלול.

כל עוד לא מדובר בסימולטור סופר-מתקדם, שדומה בתכנונו לסימולטור טיסה לטייסי קרב, אז הקשר בינו למציאות מקרי בהחלט. גם אם תדע לעשות דריפטים מצוינים במשחק, זה לא אומר שתהיה מומחה דריפטים במציאות, למשל. מה שהוא כן יכול לעשות, זה לעזור לך להכיר מסלול ספציפי לפני הנהיגה עליו. לי GT4 עזר מאוד לפני הנסיעה על הרינג, למשל. לניצן רז (העורך של אוטו), שיש לו זכרון מעולה, זה עזר אפילו יותר - הוא הכיר בזכות המשחק כמעט את כל הפניות ברינג, וזה עזר לו לעשות זמנים מצוינים למרות מיעוט עליות על המסלול.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ניתן לרכוש היום הגה של חברת לוג'יטק אם שלושה פדלים על פי החברה ההגה נבדק על ידי נהגי מירוץ על מנת להפוך אותו למציאותי ביותר . מגניב ! )

אם אתה מתכוון לזה, יצא לי לנסות אותו אצל חבר טוב.

לחיוב:

• ההגה הריאליסטי ביותר שיצא לי להתנסות בו מבין הגאי הסימולטורים שאי פעם ניסיתי (2.5 סיבובים מנעילה לנעילה).
  • גימור גבוה (ההגה וידית ההילוכים מצופים עור, מנופי העברת הילוכים מאחורי ההגה מאלומיניום).
  • דוושות בעלות התנגדות באופן המזכיר דוושות אמיתיות (דוושת הבלם בעלת התנגדות חזקה יותר מדוושת הגז).

לשלילה:

• כמה ריאליסטי שזה לא יהיה, עדיין חסרות התחושות של כוחות ה-G (במיוחד בסיבובים) כך שקצת קשה להעריך על סמך התחושות בלבד כמה מהר אתה נוסע או כמה הרכב שלך אוחז ועדיין יש צורך לקבל את נתון המהירות מהמחשב.

שורה תחתונה: למכורים בלבד ולמי שלא יכול בלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפי מה שידוע לי וזכור לי הרבה מנהגי הפורמולה 1 נעזרים במשחקים בשביל להתאמן על המסלולים, כמו שכבר אמרו פה אפשרי ללמוד את המסלול אבל לא איך לנהוג בפועל!

נ.ב

לאלעד אתה יכול להביא לי את הדגם של ההגה הזה או את השם מודל שאני יוכל לחפש אותו? זה נראה לי מדהים! ואם המחיר סביר הוא אצלי יום ראשון! :lol:

סופ"ש רגוע...

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
לפי מה שידוע לי וזכור לי הרבה מנהגי הפורמולה 1 נעזרים במשחקים בשביל להתאמן על המסלולים, כמו שכבר אמרו פה אפשרי ללמוד את המסלול אבל לא איך לנהוג בפועל!

נ.ב

לאלעד אתה יכול להביא לי את הדגם של ההגה הזה או את השם מודל שאני יוכל לחפש אותו? זה נראה לי מדהים! ואם המחיר סביר הוא אצלי יום ראשון! :lol:

סופ"ש רגוע...

G25 Racing Wheel

קישור לאתר של החברה

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/playstation_2/wheels/devices/131&cl=us,en

המחיר שלו בחו'ל 300$

בארץ 1950 ש''ח

פורסם

אני רשום בפורום הרישמי של המישחק,

יש שם הרבה מאוד נהגי מירוץ אמיתיים שלמדו לא מעט מהמישחק.

:arrow:

פורסם

מצטער לחלוק על הרוב!

ממשחקי מחשב אפשר ללמוד המון!

אפשר ללמוד על מסלולים

אפשר ללמוד ה-מ-ו-ן על נוטס!!!!

אפשר ללמוד על העברות משקל!!!

אפשר ללמוד שלאט זה מהר!!!!!!

אפשר במקרה של הG25 ללמוד על עבודת הגה נכונה במידה ומכיילים אותו ל900 מעלות סיבוב.

אפשר במקרה של הG25 ללמוד על גז בינים אם מוצאים משחק שתומך בפונקציות של ההילוכים והדושות הרוטטות.

בקיצור, אפשר ללמוד המון ממשחקי המחשב, וכן גם להפוך לנהגים טובים יותר במציאות.

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב - זה דבר אחד ללמוד את זה "על הנייר" (או "על המחשב" אם תרצה), וליישם את זה במציאות. גם אם אתה לומד עקרונות נהיגה נכונים במשחקי מחשב, זה לא אומר שלא תצטרך ללמוד איך ליישם אותם על הכביש, וזה הרי החלק הקשה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני יכול להעיד על עצמי שהשתפרתי רבות כתוצאה ממשחקי מחשב, ללמוד להעביר מהכסא הביתי למושב זה גם אומנות אבל אפשר יפה מאוד ללמוד את כל מה שציינתי מעלה.

שוב, העיקר הוא

העברות משקל

קווים נכונים!!!!!!

לאט זה מהר!

חשוב מאוד!!! בלימה ברגל שמאל!!!

עם הגה יקר יש גם עבודת הגה

וכל שאר מה שרשמתי.

רוני אתה מוזמן אלי הביתה ואני אראה לך איך אני מלמד אותך טריקים על המחשב ואח"כ אראה לך כמה זה יותר קל במציאות בראלי (זה כבר עסק יותר יקר )

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

ב Fifth Gear עשו פעם מבחן כזה.

לקחו את טיף נידל ובריטי כלשהו שנחשב אלוף בסימולטורי נהיגה, והשוו ביניהם -

השלב הראשון היה תחרות בסימולטור, הם התחרו בתוואי מסלול מסויים שנמצא במציאות בבריטניה עם גולף GTI - התוצאות של סיבוב זה היו שאלוף הסימולטורים הגיע לקו הסיום שנייה וחצי בערך לפני טיף נידל.

אחרכך הם הלכו לאותו מסלול שהתחרו בו במחשב, ונהגו בו בגולף GTI כאשר כל אחד עושה הקפת אימון אחת ובהקפה השנייה עושים את המדידה - במקצה זה אלוף הסימולטורים הגיע 2.5 שניות אחרי טיף נידל.

חישבו את המנצח בכך שעשו שכלול של שני המקצים - וטיף זכה כמובן.

יש לציין שהובהר לגמרי בתוכנית שאותו אלוף סימולטורים מעולם לא נהג במסלול מירוצים או בכל רכב ספורטיבי בתנאים קיצוניים לשם העניין, ככה שניתן להבין שהנסיון העשיר שיש לו בסימולטורים כן עזר לו באופן ניכר במציאות - הרי אם בן אדם שעלה בפעם הראשונה למסלול צבר תוצאה שגדולה ב 2.5 שניות בלבד מטיף נידל שנחשב בזמנו אחד הנהגים הטובים - זה מעיד על כך שהרבה מקווי והרגלי הנהיגה שלו היו נכונים מאוד.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

נהיגה היא לא רק פזית אלא גם טקטית ומנטאלית.

אני בטוח שמי שבאמת רוצה (וצריך) יכול לבנות סימולאטור שבו ניתן ליצר תחרות שתייצר אימון (לא ראלי נגד השעון אלא מסלול אמיתי) זמן מירוץ של שעתיים, תקלות טכניות, הפעלה טקטית של נהג ומנהל קבוצה, כל אלו קל לדמות ולתרגל. לא הכל זה זיכה וכוחות G.

סימולטור טיסה שיצא לי לבקר בו הוא סימולאטור של F15E של חברת בואינג בסיינט לואיס לפני 9 שנים. לא יאומן איך המוח מתנתק משיווי משקל ומתחבר טוב יותר לעיניים. מה שגרם לכך שלקח לי דקה להתאושש אחרי גיחה של 15 דקות (לא יכולתי ללכת ולעמוד...). הסימולטור לא זז אפילו מ"מ ומספק את התנועה דרך תחושה ראליסטית בתצוגה שפרוסה על כדור גדול שבו הקוקפיט יושב במרכז ותמוה מוקרת בכל מקום. מ ד ה י ם

יודעים מאיפה לקוח הסימלון מימין ?

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

היה פרק אחר בהילוך חמישי (או בטופ גיר?) שבו הראו בחור אנגלי שהיה אלוף עולם במשחק מחשב של מירוצי ראלי שהחליט לנסות את הדבר האמיתי והתחיל להתחרות באחד הסבבים של התחרויות באיזור בו גר ודי מהר הגיע להישגים לא רעים, אבל עדיין רחוק ובספק אם בכלל יגיע ל WRC ...

• תוכן חדש...