Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים כאשר אני מעביר לרוורס מופיעים נורות היבהוב מלוח השעונים של ספורט שלג

וכאשר אני מכבה ומדליק את הרכב העניין נעלם.

שאלתי היא: האם אפשר לחיות עם זה או שמדובר התקלה שיכולה להחמיר עם הזמן?

במוסך נאמר לי שמדובר בהחלפת חיישן בעלות של 1800 ש"ח לערך

אשמח לתגובה בנושא:?:

פורסם

כאשר התקלה הזאת קיימת, בזהירות כשבלם היד משוך היטב, צא החוצה וראה אם מאחור האורות והאור רברס וגם בהפעלת אתותים שהכל דולק כשורה או שיש מחק של הבהובים באורות מאחרו ו/או שהם דולקים חלש או לא נכון.

תופעה כזאת כשקיימת היא מהארקה לקויה לפנס/ים אחוריים (שבהם נורת אור רברס) הגורמת גם שידלקו נורות הגיר האוטומטי כפי שכתבת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי לין התכוון כנראה, שמישהו ישב באוטו, ילחץ ברקס חזק, ישלב לרוורס, ואתה מאחור ומהצד בלבד , תבדוק שכל האורות הרולוונטים תקינים .

ואוסיף, יש מכוניות שנורה שרופה עלולה לגרום לתופעות מסוימות, אינני יודע לגבי סוג זה של רכב ספציפית בעיניין זה,

בכל אופן, אם לא תקין, סדר (החלף נורה) ובדוק שנית, ואם תקין , יש לחבר סורק תקלות ייעודי לניהול הגיר ולראות מה קורה שם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האם גם בנסיעה בהילוכים קדמיים דולקת המנורה ?

אם כן,היו כאן לא מעט שרשורים שדיברו על הנושא ואם גם בנסיעה קדמית זה קורה,הגיר נכנס למצב חירום

ומחשב הגיר זיהה תקלה כלשהי.

כדאי להתחבר עם סורק תקלות ולראות מה קורה במחשב הגיר כי אם לא תמצא את עצמך בבור עמוק מאוד.

עדיף להחליף חיישן,מאשר להרוס גיר שעולה אלפי שקלים לא מבוטלים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...