Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אצלי ב-RS מורכב פילטר אינבוקס עשוי מספוג.

ניקיתי אותו טוב טוב במים חמים וסבון.

אני צריך לשמן אותו לפני שאני מחזיר אותו לשימוש?

אם כן, באיזה שמן להשתמש?

תודה,

אורון

Picture 019.jpg

Picture 020.jpg

פורסם

לך לכל חנות אופנועים ותבקש שמן לפילטר שמן ,

אצלך זה פחות חשוב כי אתה לא נוסע בשטח , אבל שתדע שלאופנועי שטח השמן הזה זה ההבדל בין גרגיר חול ששורט לך את כל הבוכנה לנסיעה חלקה ...

פורסם

בלי קשר לאופנועים, לחבר שלי יש מגנום עם פילטר פתוח (ספוג).

אמרו לו שהוא יכול לנקות אותו במים וסבון ואח"כ לטבול אותו בשמן מנוע.

אפשרי?

פורסם
בלי קשר לאופנועים, לחבר שלי יש מגנום עם פילטר פתוח (ספוג).

אמרו לו שהוא יכול לנקות אותו במים וסבון ואח"כ לטבול אותו בשמן מנוע.

אפשרי?

לא ממש. מדובר בשמן דק יותר משמן מנוע.

את האמת, בטח יש איזה שהוא שמן שנמכר בגלונים בגרושים ויש לו את אותן התכונות של השמן שמוכרות סדנאות השיפורים במחירים של מנות דם. אבל לא הייתי מסתמך על שמועות בקטע הזה. הנזק שיכול להגרם לך הוא החל מסתם קצת חניקה של המנוע, וכלה בפילים בבוכנות.

פורסם

שלו לא יקר כלל - בטח לא כמו שיפוץ מנוע :) במקרה שהולך לך אחד בגלל לכלוך שחודר למערכת....

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שימון פילטר ספוגי באופנוע ובמיוחד פילטר באופנוע שטח/טרקטורון שעובד בסביבה רטובה ומאובקת חייב שיבוצע בשמן ייעודי שפותח במיוחד למטרה זאת.

מדובר בשמן דביק להחריד שדוחה לחלוטין מים כמו ששום שמן מנוע,שמן גיר,שמן תינוקות,שמן תפו"א ידחה ועם זאת מאפשר נשימה מצוינת של המנוע.

כל ניסיון לחסוך בזה דווקא הוא אבסורדי, ב-60 שקלים תוכל לרכוש גם מיכל לחומר ניקוי ושימון ייעודיים.

תיבת האוויר אצלי ב-XR-650 גם לאחר רכיבות שטח בתנאים סופר מאובקים או ברכיבות בגשם כשהאופנוע נפל לשלוליות בוץ (גם זה קורה) נמצאה נקיה לאחר טיפול באופנוע בבית בסיום הרכיבה וזה עם הסרת השנורקל לתיבת האוויר.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...